Lista ad-blocka, blokao bi to na routeru

poruka: 10
|
čitano: 1.399
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Zanima me vaša lista blokanih stranica i direktorija u ad-blocku. Želio bih korisnike rasteretiti bombadiranjem reklamama i iskakanjem prozora kad otvore portal. A i bandwith rasteretiti. Jednostavno zabranim na router i to je to.

Da li imate kakvu listu koja bi najviše priličila ovim prostorima ili se može naći negdje? Dakle, na index.hr sam blokao onaj ht.addpool i index.hr/rotator. Ima li lista za ostale portale tako ili moram sve otvoriti i pogledati što da blokam?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Lista ad-blocka, blokao bi to na routeru

Nisam upoznat niti sa jednom listom optimiziranom specijalno za nas balkanski internet prostor. Ali ja koristim Easylist koji, ako mogu primjetiti, veoma ucinkovito uklanja i domace reklame...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
neaktivan

Koju točno Easylist listu?

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovu: http://easylist.adblockplus.org/

Sve potrebne linkove vezane uz easylist ces naci tamo.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
protjeran

Ima automatski ad blocker koji odlično radi na windowsima.

Evo ti linak:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/146336/

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buffer Overflow kaže...

Ima automatski ad blocker koji odlično radi na windowsima.

Evo ti linak:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/146336/

Samo što bi trebao sjesti na svako računalo, instalirati to, natjerati ljude da koriste FF...

Ovako, samo u router dodavam listu koji bi blokirao i automatski nema reklama na svim računalima i svim browserima.

17 godina

mislim da na jednom kompu imam još uvijek adblock koji sam i sam editirao sa dosta black"stranica" pa ga pejstam kasnije ovdje..

možda budeš mogao nešto iskoristiti?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 10:59 (nixass).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

mislim da na jednom kompu imam još uvijek adblock koji sam i sam editirao sa dosta black"stranica" pa ga pejstam kasnije ovdje..

možda budeš mogao nešto iskoristiti?

Sure thing bro, samo postavi.

17 godina

evo ga..

http://pastebin.com/syAZ6wAQ

tu ima dosta servera sa kojih naši portali vuku reklame i bannere.. jutarnji, večernji, jedan poznati ICT portal, net.hr, pokoja prOn stranica Belji se i još njih..

blokirani su i guglovi oglasi na tim portalima..

nisam nešto u zadnje vrijeme na firefoxu pa su neki serveri možda i expired no velika većina bi trebala raditi..

na kojem ruteru to radiš?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Linux IpCOP, url-filter addon.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice