imam pitanje.kada kupuješ preko interneta i pošalješ potrebne brojeve napr visa kartice,kako možeš biti siguran da ti neće skinuti sve što imaš na računu i da to neće uraditi kad god im se ćefne.Da li postoji neki bankarski mehanizam koji to sprečava ili se sve svodi na povjerenje u neku firmu...hvala unapred na odgovoru
Kupovine preko interneta
- poruka: 39
- |
- čitano: 68.974
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
Možete mi dati imena nekih pouzdanih internet trgovina sa novom obućom.
Koliko bi bila carina na tenisice vrijedne 80$?
može odgovor i na samo jedno pitanje ako netko zna.
imam pitanje.kada kupuješ preko interneta i pošalješ potrebne brojeve napr visa kartice,kako možeš biti siguran da ti neće skinuti sve što imaš na računu i da to neće uraditi kad god im se ćefne.Da li postoji neki bankarski mehanizam koji to sprečava ili se sve svodi na povjerenje u neku firmu...hvala unapred na odgovoru
Ovo i mene zanima!
Može li mi netko reć, ako otvorim (napravim) debitnu karticu, primjerice VISA Electron, i stavim određenu svotu novaca na nju, i kupim nešto na internetu nakon čega ću imati 0 kuna na kartici, dali će banka u tom slučaju nastaviti teretiti održavanje računa (6 kuna mjesečno ili slično) ?
Hoće.
I ući ćeš u nedozvoljeni minus.
Pozdrav, kako kupujem novu pilu odlucih se i izaci iz nelegalnih voda. Prvo sto bi svakako htio su fifa13 i nba2k14.
i sad trazim po netu, vidim da ima na amaznu odlicna ponuda
http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1378686377&sr=8-5&keywords=FIFA+14
to je samo kod, je li tako i ja si je fino dowloadam (stvarno sam tutlek) ?
buduci da me trazi katricu, zanimaju me vasa iskustva s zaba avenue karticom.
isto tako je li mi ovo pametno preko amazona ili?
hvala na pomoci.
bok ekipa,
trebam malu pomoc
planiram naruciti levisice sa webshopa jeansstore,posto nemam kreditnu karticu moram preko banke im pare poslati.
Sada me puno toga interesira posto mi je ovo prvi put uopce da narucujem bilo sta sa interneta i ne znam previse o tome.
Zanima me kako da znam da to nije neka fake stranica posto ima jos jedan webshop jeansshop
koji ima istu adresu kao i gore vec navedeni jeansstore,taj samo levis hlace prodaje dok onaj prvi i druge marke.
Nalaze se u nekom nepoznatom gradu paslek u poljskoj,pise na stranici da imaju dostavu samo za drzave europske unije(ukljucujuci i hrvatsku,cijene su u kn.),dostava za hrvatsku je cini mi se 4 do 5 dana i placa se 70kn.
Jos me zanima da li svi modeli kod levisa imaju istu duzinu i sirinu ili mi se moze dogoditi da narucim hlace koje imaju dimenzije ko moje prethodne levisice pa da mi ne budu pasali
Molim pomoc i ako mi neko moze objasniti kako skuziti da li je fake ili ne i dali je to sigurna kupovina?