najlakse vam je da skinete program koji se zove Cryptload koji automatski mijenja ip i skida s rapidshare ( misli se na free korisnika ), ajde ljudi na netu ima na tone premium accounti za rapidshare i megaupload tako da....
najlakse vam je da skinete program koji se zove Cryptload koji automatski mijenja ip i skida s rapidshare ( misli se na free korisnika ), ajde ljudi na netu ima na tone premium accounti za rapidshare i megaupload tako da....

Jel iko uspio složit u JDownoladeru reconnect za ZyXEL P-660HW-D3. Nema ga u listi ponuđenih a sa sličnim izborom rutera ne šljaka
Ja imam obican Elcon combo modem od t-coma. Probavao sam svašta, od Cryptloada to enkih drugih i nikako nemogu skužiti kako da mi se reconecta. Ali stvarno bi volio da skida sam, a ne ovako svakih 10 minuta raditi reconnect, to je više takkoooo dosadilo. Bio bi vam zahvalan da mi objasnite način da mi se restarta sam modem tj. internet.
Pa dobar je rapidshare, samo da mi oće ti programi poput Cryyptload. Pomažiteeee!
Najlakše ti je da se diskonektaš i opet spojiš...
Kad je već tema o rapidu, imam jedan veliki problem:
Naime, počnem skidati neki fajl i događa se sljedeće; brzina je max ali svaka sekunda traje možda 10 sekundi.
Recimo, skida mi 210kbs i situacija se razvija ovako; za primjer uzmimo da je skinut 1mb. Znači u sljedećoj sekundi trebalo bi biti 1.2 pa 1.4 itd...
Ali ne, s 1 na 1.2 dođe tek nakon nekih 10s s tim da u tih 10s uopće ne skida, ko da zablokira!!!
Zna neko kaj bi to moglo biti i kak to popraviti?
Probal sam i FF3 i IE8 tak da tu nije problem.
Također i razne fajlove sa raznih mjesta, znači i tu nije problem...
aj mi daj jedan account sa sifrom i imenom
Premium account je za tako sitne pare da stvarno nema svrhe trudit se tolko oko alternative koja je često loša.
Koristim premium već godinu dana i bezbrižan sam :D