Kako zeknuti rapidshare ?

poruka: 39
|
čitano: 15.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Kako zeknuti rapidshare ?
kris_marko kaže...

najlakse vam je da skinete program koji se zove Cryptload koji automatski mijenja ip i skida s rapidshare ( misli se na free korisnika ), ajde ljudi na netu ima na tone premium accounti za rapidshare i megaupload tako da....

nisu to svi neki polulegalni programi?
i am not a spamer... allright, not a big one xd _______________________ war... war never changes
16 godina
protjeran
jojo1909 kaže...
kris_marko kaže...

najlakse vam je da skinete program koji se zove Cryptload koji automatski mijenja ip i skida s rapidshare ( misli se na free korisnika ), ajde ljudi na netu ima na tone premium accounti za rapidshare i megaupload tako da....

nisu to svi neki polulegalni programi?
 naravno da jesu ilegalni ali nece se svijet srusiti ako se tebi neda cekati 15 min izmedu downloadCool
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan

Jel iko uspio složit u JDownoladeru reconnect za ZyXEL P-660HW-D3. Nema ga u listi ponuđenih a sa sličnim izborom rutera ne šljaka

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam obican Elcon combo modem od t-coma. Probavao sam svašta, od Cryptloada to enkih drugih i nikako nemogu skužiti kako da mi se reconecta. Ali stvarno bi volio da skida sam, a ne ovako svakih 10 minuta raditi reconnect, to je više takkoooo dosadilo. Bio bi vam zahvalan da mi objasnite način da mi se restarta sam modem tj. internet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kris_marko kaže...

a koji ce vam rapidshare, meni trebao samo za lzn serije
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan

Pa dobar je rapidshare, samo da mi oće ti programi poput Cryyptload. Pomažiteeee!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armor kaže...

Najlakše ti je da se diskonektaš i opet spojiš...

Kad je već tema o rapidu, imam jedan veliki problem:

Naime, počnem skidati neki fajl i događa se sljedeće; brzina je max ali svaka sekunda traje možda 10 sekundi.

Recimo, skida mi 210kbs i situacija se razvija ovako; za primjer uzmimo da je skinut 1mb. Znači u sljedećoj sekundi trebalo bi biti 1.2 pa 1.4 itd...

Ali ne, s 1 na 1.2 dođe tek nakon nekih 10s s tim da u tih 10s uopće ne skida, ko da zablokira!!!

Zna neko kaj bi to moglo biti i kak to popraviti?

Probal sam i FF3 i IE8 tak da tu nije problem.

Također i razne fajlove sa raznih mjesta, znači i tu nije problem...

e to se i meni događa koda štopa al samo opet počneš skidat isto (menji pomaže) al sam sad prosvijetljen torrentima !!
Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina

aj mi daj jedan account sa sifrom i imenom

17 godina
neaktivan

Premium account je za tako sitne pare da stvarno nema svrhe trudit se tolko oko alternative koja je često loša.

Koristim premium već godinu dana i bezbrižan sam :D

Posjetite moju web stranicu: www.djchof.com

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice