Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 364.794
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naručio bih nešto preko ovog servisa pa me zanima u kojoj valuti su tam novci i kolko je to kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
perkoxcar kaže...

Naručio bih nešto preko ovog servisa pa me zanima u kojoj valuti su tam novci i kolko je to kuna.

pa odeš na stranicu i vidiš valutu :D

Valuta je funta koja je otprilike 8.6o kn.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

http://www.pbz.hr/exchange/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Naručio sam prošli tjedan u utorak kasno navečer jednu igru. Kad bih mogao očekivati da će doći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nailer kaže...

Naručio sam prošli tjedan u utorak kasno navečer jednu igru. Kad bih mogao očekivati da će doći?

Do sada mi je za svaku igru trebalo točno 5 dana da mi stigne....doduše nisam puno naručivao od njih, dosada tek tri igre, dok su mi dvije u statusu preordera ( PES 2011 i novi FM)...

Zed's dead baby, Zed's dead...
15 godina
neaktivan
Sphynx kaže...

Do sada mi je za svaku igru trebalo točno 5 dana da mi stigne....doduše nisam puno naručivao od njih, dosada tek tri igre, dok su mi dvije u statusu preordera ( PES 2011 i novi FM)...

meni su poslali 2xF1 2010 22.9. i još mi nisu stigle tako da sam ja taj sretnik koji je osvoji carinjenje vjerojatno Smijeh

17 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
Sphynx kaže...

meni su poslali 2xF1 2010 22.9. i još mi nisu stigle tako da sam ja taj sretnik koji je osvoji carinjenje vjerojatno Smijeh

lol, meni su poslali 22.09.

to su garant debili na granici (ja sam iz Istre)

EDIT:Došla mi je igra! (debil poštar donio kad sam ja krenuo u školu pa sam čitav dan bio u iščekivanju)

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.10.2010 0:12 (nailer).
15 godina
neaktivan

Mene zanima dal je netko tko čita ovaj forum, na game.co.uk kupovo u šutu više igrica npr 3-4 igrice i dal su mu naplatili carinu? Pošto bi ja kupio malo više igrica od njih, samo me brine da mi ne naplate ovi naši neku masnu carinu.

I još jedna stvar me zanima, dal je moguće kod njih kupovat onom običnom Visa Avenu Mall od 1000-1500 kn od ZagrebačkeBanke? Čito sam negdje, da je moguće pa me zanima dal je netko od vas kupovo preko nje? Jer mi je glupo radit devizni račun, da bi kupio nekoliko igrica preko game.co.uk. Hvala na odgovorima.

Diablo 3, I'm still waiting!

0 0 hvala 0
16 godina
Ruža kaže...

Mene zanima dal je netko tko čita ovaj forum, na game.co.uk kupovo u šutu više igrica npr 3-4 igrice i dal su mu naplatili carinu? Pošto bi ja kupio malo više igrica od njih, samo me brine da mi ne naplate ovi naši neku masnu carinu.

I još jedna stvar me zanima, dal je moguće kod njih kupovat onom običnom Visa Avenu Mall od 1000-1500 kn od ZagrebačkeBanke? Čito sam negdje, da je moguće pa me zanima dal je netko od vas kupovo preko nje? Jer mi je glupo radit devizni račun, da bi kupio nekoliko igrica preko game.co.uk. Hvala na odgovorima.

Ja sam jednaput kupio 3 u istoj narudžbi,bile su u vrijednosti cca 120€ s poštarinom, i nije bilo carinjenja , sreća najvjerovatnije za mene:), Poslije toga kupujem po jednu u narudžbi. Rađe napravi koliko igri toliko narudžbi to ti je sigurnija varijanta, tak ja radim odnedavno;) Meni su od cca 50 igri što za ps3/pc ocarinili samo jednu i to cod 6, mamicu im, oko 70 kn sam platio carinu i pdv. ;)

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
15 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
Ruža kaže...

Ja sam jednaput kupio 3 u istoj narudžbi,bile su u vrijednosti cca 120€ s poštarinom, i nije bilo carinjenja , sreća najvjerovatnije za mene:), Poslije toga kupujem po jednu u narudžbi. Rađe napravi koliko igri toliko narudžbi to ti je sigurnija varijanta, tak ja radim odnedavno;) Meni su od cca 50 igri što za ps3/pc ocarinili samo jednu i to cod 6, mamicu im, oko 70 kn sam platio carinu i pdv. ;)

Al što ne bi trebala informatička oprema bit besplatna, odnosno bez carine??? Koja mafija nama državu vodi, stalno nam neke poreze i carine naplaćuju. Valjda smo prvaci svijeta u tome, znači tvoj prijedlog je da ne naručim u šutu sve igre. Nego da idem narudžbu po narudžbu, i onda ću se valjda izvuć bez carine.

Diablo 3, I'm still waiting!
16 godina
neaktivan

Ja bi da neko na moju adresu naruči igru sa ove stranice. Zainteresirani nek se jave na pp pa se dogovorimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ruza, da, informaticka oprema se ne carini sto ne znaci da se ne oporezuje. Uz carinu, na carinarnici placas i porez od 23%.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan

Evo, zanima me prilikom popunjavanja podataka šta napisati pod card description i šta znači ova druga stavka? 

popunjavanje podataka popunjavanje podataka
People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam stavio svoj nadimak ...nije bitno pta staviš ;) :D :D

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Aha Smijeh

Ono, dok sam popunjavao podatke za plaćanje na Steamu nije toga bilo pa me malo zbunilo.

Imas moje hvalaNamigiva

People like talking about people. Makes us feel superior. Makes us feel in control. And sometimes, for some people, knowing some things makes them care

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma da i meni je to bilo čudno :D :D  hvala za hvala ;)  haha ako imaš još problema s nečim samo javi ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zanima me dali je itko kupovao od ovdje http://www.sprocketidea.com/joomla/ ?

Na stranici od Arma 2, kad stismem za kupit igru, preusmjeri me na tu stranicu i da tu treba kupit. Dal je ta stranica sigurna?

Kupio bih Arma 2 OA i Arma 2 BAF.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa po izgledu stranice i po tome sto te officialna stranica usmjerava tu, zakljucio bih da bi trebala biti sigurna...

The ONE and ONLY!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

upravo tako :)  još igru skidaš..ne doalzi ti doma..tako da nebi trebalo biti problema

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Plati paypalom i nemaš frke.
15 godina
neaktivan

Aaaa, ak se skida onda neću. Volim imati kutijicu doma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa googlaj znacenje DLC-a lol

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

e ljudi jel ima netko onu game card karticu sa game.co uk? ja sam je narucio pred nekih 6-7 dana i nije stigla zato jos cekam sa preorderom  igre..

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Cekaj pa jel nije to samo za UK građane ili grijesim?

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan

da to sam skuzi nakon sto sam vec napravio order i sistem mi je dopustio da platim karticom usprkos tome sto nisam iz uk-a.. sad mi pise status :dispached

evo slike

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 18:20 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Ja ju imam, kao što sam rekao na drugoj temi, al ja sam ju regao na frendovu adresu, samo sa svojim imenom.

Ako ti je sistem dopustio onda je prošlo, nema problema i stići će.
Možda su promijenili tu politiku sa samo UK građanima.
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ja ju imam, kao što sam rekao na drugoj temi, al ja sam ju regao na frendovu adresu, samo sa svojim imenom.

Ako ti je sistem dopustio onda je prošlo, nema problema i stići će.
Možda su promijenili tu politiku sa samo UK građanima.

ok javim vam svima ako stigne.. ako ne nema veze nije neka lova... a mozda mi i vrateCool

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
Ako ne stigne sigurno će ti vratit lovu jer kako god okreneš njihova je greška.
Ali čim je prošlo stići će, rekao si da si naručio prije cca tjedan dana? Doći će ovaj tjedan sigurno.
17 godina

Ne sumnjam da će stići, ali pitanje je hoćeš li je moći koristiti :0)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 18:28 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da nekih 5-6 dana.. vidjet cemo. nebi bilo lose imat karticu, imaju ok bonuse.. npr za black ops je bonus 1.5 funti.. a to je 12 kn.. kupis 10 igri eto 120 kn

jokaCRO ingame
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice