Naručio bih nešto preko ovog servisa pa me zanima u kojoj valuti su tam novci i kolko je to kuna.
Game.co.uk - pitanja i odgovori
- poruka: 1.295
- |
- čitano: 364.794
- |
- moderatori:
vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naručio bih nešto preko ovog servisa pa me zanima u kojoj valuti su tam novci i kolko je to kuna.
pa odeš na stranicu i vidiš valutu :D
Valuta je funta koja je otprilike 8.6o kn.
Naručio sam prošli tjedan u utorak kasno navečer jednu igru. Kad bih mogao očekivati da će doći?
Naručio sam prošli tjedan u utorak kasno navečer jednu igru. Kad bih mogao očekivati da će doći?
Do sada mi je za svaku igru trebalo točno 5 dana da mi stigne....doduše nisam puno naručivao od njih, dosada tek tri igre, dok su mi dvije u statusu preordera ( PES 2011 i novi FM)...
Do sada mi je za svaku igru trebalo točno 5 dana da mi stigne....doduše nisam puno naručivao od njih, dosada tek tri igre, dok su mi dvije u statusu preordera ( PES 2011 i novi FM)...
meni su poslali 2xF1 2010 22.9. i još mi nisu stigle tako da sam ja taj sretnik koji je osvoji carinjenje vjerojatno
meni su poslali 2xF1 2010 22.9. i još mi nisu stigle tako da sam ja taj sretnik koji je osvoji carinjenje vjerojatno
lol, meni su poslali 22.09.
to su garant debili na granici (ja sam iz Istre)
EDIT:Došla mi je igra! (debil poštar donio kad sam ja krenuo u školu pa sam čitav dan bio u iščekivanju)
Mene zanima dal je netko tko čita ovaj forum, na game.co.uk kupovo u šutu više igrica npr 3-4 igrice i dal su mu naplatili carinu? Pošto bi ja kupio malo više igrica od njih, samo me brine da mi ne naplate ovi naši neku masnu carinu.
I još jedna stvar me zanima, dal je moguće kod njih kupovat onom običnom Visa Avenu Mall od 1000-1500 kn od ZagrebačkeBanke? Čito sam negdje, da je moguće pa me zanima dal je netko od vas kupovo preko nje? Jer mi je glupo radit devizni račun, da bi kupio nekoliko igrica preko game.co.uk. Hvala na odgovorima.
Mene zanima dal je netko tko čita ovaj forum, na game.co.uk kupovo u šutu više igrica npr 3-4 igrice i dal su mu naplatili carinu? Pošto bi ja kupio malo više igrica od njih, samo me brine da mi ne naplate ovi naši neku masnu carinu.
I još jedna stvar me zanima, dal je moguće kod njih kupovat onom običnom Visa Avenu Mall od 1000-1500 kn od ZagrebačkeBanke? Čito sam negdje, da je moguće pa me zanima dal je netko od vas kupovo preko nje? Jer mi je glupo radit devizni račun, da bi kupio nekoliko igrica preko game.co.uk. Hvala na odgovorima.
Ja sam jednaput kupio 3 u istoj narudžbi,bile su u vrijednosti cca 120€ s poštarinom, i nije bilo carinjenja , sreća najvjerovatnije za mene:), Poslije toga kupujem po jednu u narudžbi. Rađe napravi koliko igri toliko narudžbi to ti je sigurnija varijanta, tak ja radim odnedavno;) Meni su od cca 50 igri što za ps3/pc ocarinili samo jednu i to cod 6, mamicu im, oko 70 kn sam platio carinu i pdv. ;)
Ja sam jednaput kupio 3 u istoj narudžbi,bile su u vrijednosti cca 120€ s poštarinom, i nije bilo carinjenja , sreća najvjerovatnije za mene:), Poslije toga kupujem po jednu u narudžbi. Rađe napravi koliko igri toliko narudžbi to ti je sigurnija varijanta, tak ja radim odnedavno;) Meni su od cca 50 igri što za ps3/pc ocarinili samo jednu i to cod 6, mamicu im, oko 70 kn sam platio carinu i pdv. ;)
Al što ne bi trebala informatička oprema bit besplatna, odnosno bez carine??? Koja mafija nama državu vodi, stalno nam neke poreze i carine naplaćuju. Valjda smo prvaci svijeta u tome, znači tvoj prijedlog je da ne naručim u šutu sve igre. Nego da idem narudžbu po narudžbu, i onda ću se valjda izvuć bez carine.
Ja bi da neko na moju adresu naruči igru sa ove stranice. Zainteresirani nek se jave na pp pa se dogovorimo.

ja sam stavio svoj nadimak ...nije bitno pta staviš ;) :D :D
Aha
Ono, dok sam popunjavao podatke za plaćanje na Steamu nije toga bilo pa me malo zbunilo.
Imas moje hvala
ma da i meni je to bilo čudno :D :D hvala za hvala ;) haha ako imaš još problema s nečim samo javi ;)
Zanima me dali je itko kupovao od ovdje http://www.sprocketidea.com/joomla/ ?
Na stranici od Arma 2, kad stismem za kupit igru, preusmjeri me na tu stranicu i da tu treba kupit. Dal je ta stranica sigurna?
Kupio bih Arma 2 OA i Arma 2 BAF.
Pa po izgledu stranice i po tome sto te officialna stranica usmjerava tu, zakljucio bih da bi trebala biti sigurna...
upravo tako :) još igru skidaš..ne doalzi ti doma..tako da nebi trebalo biti problema
Aaaa, ak se skida onda neću. Volim imati kutijicu doma.
Pa googlaj znacenje DLC-a lol
e ljudi jel ima netko onu game card karticu sa game.co uk? ja sam je narucio pred nekih 6-7 dana i nije stigla zato jos cekam sa preorderom igre..
Cekaj pa jel nije to samo za UK građane ili grijesim?
Ako ti je sistem dopustio onda je prošlo, nema problema i stići će.
Možda su promijenili tu politiku sa samo UK građanima.
Ako ti je sistem dopustio onda je prošlo, nema problema i stići će.
Možda su promijenili tu politiku sa samo UK građanima.
ok javim vam svima ako stigne.. ako ne nema veze nije neka lova... a mozda mi i vrate
Ali čim je prošlo stići će, rekao si da si naručio prije cca tjedan dana? Doći će ovaj tjedan sigurno.
Ne sumnjam da će stići, ali pitanje je hoćeš li je moći koristiti :0)
da nekih 5-6 dana.. vidjet cemo. nebi bilo lose imat karticu, imaju ok bonuse.. npr za black ops je bonus 1.5 funti.. a to je 12 kn.. kupis 10 igri eto 120 kn