Game.co.uk - pitanja i odgovori

poruka: 1.295
|
čitano: 365.295
|
moderatori: vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Game.co.uk - pitanja i odgovori
Elles D. kaže...

Ne sumnjam da će stići, ali pitanje je hoćeš li je moći koristiti :0)

Nema ju zašto ne moći koristiti jer je važan samo broj kartice. Čak ju ni fizički ne mora imati. Jednom upiše taj broj i može ju baciti ako želi.

Ja svoju nemam, još je kod frenda a uredno ju koristim i dobijam popuste.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

da to sam skuzi nakon sto sam vec napravio order i sistem mi je dopustio da platim karticom usprkos tome sto nisam iz uk-a.. sad mi pise status :dispached

evo slike

Neš je čudno na ovom screenshotu, inače kad pošalju nešto u order status logu iznad:

Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.

piše i:

Your order is currently being picked and packed.

pa onda i:

Your order has been dispatched.

Tek nakon tog naplaćuju, pa ako si platio debitnom provjeri da li su ti skinuli pare s kartice.

Ako nisu onda sigurno nisu niti poslali pa je ono despatched što piše u kutu vjerojatno greška.

A ne bi bilo i na odmet da ih mejlaš i pitaš.

16 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
red_bull kaže...

da to sam skuzi nakon sto sam vec napravio order i sistem mi je dopustio da platim karticom usprkos tome sto nisam iz uk-a.. sad mi pise status :dispached

evo slike

Neš je čudno na ovom screenshotu, inače kad pošalju nešto u order status logu iznad:

Your credit/ debit card has been authorised and your order is now being released for packing.
Funds will not be debited until your order is shipped.

piše i:

Your order is currently being picked and packed.

pa onda i:

Your order has been dispatched.

Tek nakon tog naplaćuju, pa ako si platio debitnom provjeri da li su ti skinuli pare s kartice.

Ako nisu onda sigurno nisu niti poslali pa je ono despatched što piše u kutu vjerojatno greška.

A ne bi bilo i na odmet da ih mejlaš i pitaš.

hocu za par dana da se sam ne zahebem, pa da je ne proglase nistavnom i vrate lovu a ja bi ju radije imao i koristio.. budem javio sto se desilo..

jokaCRO ingame
15 godina
neaktivan

Jel ako kupim Arma 2 OA na game.co.uk, dal ju moram regat na Steamu, ili steam nije potreban?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Jel ako kupim Arma 2 OA na game.co.uk, dal ju moram regat na Steamu, ili steam nije potreban?

Arma ne koristi steam.

Ne samo da nije potreban nego ni ne možeš aktivirati retail key na steamu.

15 godina
odjavljen
Tsar kaže...

Nije potreban Steam za Armu.

Operation Flashpoint
14 godina

Koji me sve karticama moze narucivati sa game.co.uk?

Gledo sam po stranici i nisam nigdje naso...

BF:BC2 nick: Sapko Add Me!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gunner11 kaže...

Koji me sve karticama moze narucivati sa game.co.uk?

Gledo sam po stranici i nisam nigdje naso...

http://www.game.co.uk/Help/~h9834/Ordering/Payment-Options/

16 godina
red_bull kaže...
Danny_HR kaže...
Ja ju imam, kao što sam rekao na drugoj temi, al ja sam ju regao na frendovu adresu, samo sa svojim imenom.

Ako ti je sistem dopustio onda je prošlo, nema problema i stići će.
Možda su promijenili tu politiku sa samo UK građanima.

ok javim vam svima ako stigne.. ako ne nema veze nije neka lova... a mozda mi i vrateCool

stići će ti, ne brini.

meni je došla negdje 2 tjedna nakon što sam naručio igru.

što je najbolje, nisam ni znao da će mi doći samostalno: mislio sam da dolazi sa igrom. 

cijena: 3 i kusur €

17 godina

Majku im; meni su rekli da ne mogu dobiti nikako tu karticu.

A bome sam se već nakupovao kod njih.

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Možda je to nedavno mijenjano. Probaj opet. :)
17 godina
Danny_HR kaže...

Hmm, baš gledam Terms&Conditions, fakat ne spominje da je Reward Card vezan samo na UK & ROI (nagradna igra je).

A ništ s idućom narudžbom ću i nju uzeti.

A sad čekam prvo da mi dođu dvije pošiljke koje su bile poslane u 8-om mjesecu (dvije zaredom)...

Koliko često vama ne dođe pošiljka od Game.co.uk? Meni je to već treća koja se nije pojavila. Za onu prvu su mi ponovno poslali, ali je po uvjetima moralo proći 45 dana od dana narudžbe da priznaju da je izgubljena.

Pitao sam naše poštare, rekoše da je moguće da si netko u Branimirovoj prebere pošiljke koje nisu preporučene, a u HR nema trackinga više za takve pošiljke, pa sad ti nađi gdje je nestalo... A na game.co.uk pošiljkama lijepo piše Computer Software velikim slovima... Lako je pogodit šta je unutra Mršti se

http://ad-infinitum.biz.hr/index.php Hrvatska Star Trek Online Flota
17 godina
neaktivan
Nije mi se još ni jednom desilo da nije stiglo, hvala bogu.
Al, da, moguće je lako da ti to neko odstrani. :)
17 godina
TomoR kaže...
Danny_HR kaže...

Hmm, baš gledam Terms&Conditions, fakat ne spominje da je Reward Card vezan samo na UK & ROI (nagradna igra je).

Kako ne? Klikneš na Reward card i na prvoj stranici:

"Reward Membership is available to Customers in the UK and ROI for £3 for life,"

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan

Meni tak svejedno. Bitno da meni moja radi.

Zadnja narudžba di sam koristio bodove. Zadnja narudžba di sam koristio bodove.

Trenutno stanje. Trenutno stanje.

Kako ste pretpostavljam svi koji od tamo naručujete igrači, onda sigurno imate nekog gaming frenda u V. Britaniji.

Ako vam sistem ne dozvoljava narudžbu dogovorite se s prijateljem i naručite na svoje ime ali njegovu adresu i neka vam fino izdiktira broj kada kartica stigne. Tako sam ja napravio.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ovo moram što prije napraviti!!!

Znači imam rodbinu tamo i mogu na njihovu adresu a svoje ime bez problema to napraviti neće biti problema?

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nema nikakvih problema.
15 godina
neaktivan

Oprostite štoa sam dosadan i što ove nema veze s game.co.uk, al valjda mi znate odgovorit.

Arma 2 OA sam naručio s game.co.uk i to dolazi, al tamo nema za kupit Arma 2 BAF.

To ima za kupit samo ovdje http://www.arma2.com/crossroad-sprocketbanner.html , a to je digitalno.

Znam da su Impulse i Steam slični programi i da se to downloada u taj program, al šta je s ove ostale dvije stranice.

Di se downloada kad s njih kupim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dadnu ti na stranici link s kojeg skines igru, uneses key i skidas je, i to je to, valjda...Mozda nije nikakav program kao Steam i slicno, posalji mail i pitaj

A to je DLC? Zato ni nema vjerojatno ta verzija, nego sam digitalna

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 13:35 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aha, misliš da dobijem key koji unesem u igru (Arma 2 OA) i onda se to downloada i mogu igrat taj DLC.

Sad drugo pitanje. Dal mi se taj DLC sejva? Dal ja ponovno mogu ukucavati taj DLC kod, dal moram biti registriran negdje ili slično?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

E ovako mislim da sad mogu da razjasnim ovo oko kartice posto sam kontaktirao game.co.uk

Pitanje koje sam postavio:

Hi,I have question about your reward card. Can i get one to use for online shopping only if i am not from UK or ROI? I am from Bosnia and Herzegovina. Have a nice day and greetings from Bosnia

Odgovor na pitanje:

Hi ,
Thank you for your email.

In response to your email yes, you can purchase a reward card and use for online shopping, but online shopping only.

If you have any further queries please don't hesitate to contact us.

Regards,

Aaron S

The Team at GAME

Dakle uzimajte kartice i skupljajte bodove :D

Moj PC  
0 0 hvala 11
17 godina

Hvala na infu - evo, upravo naručio karticu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gdje piše kolko bodova nosi koja igra?

Dal se ti bodovi vrijede, ako u isto vrijeme naručim i igru i karticu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo javi li mi da se moze koristiti i prije.. tj moze se koristit broj kartice koji dobijes ako posaljes upit te vrste na njiho mail.. nemozes koristit bodove koje skupis ali mozes ih skupljat.. eco copy maila pa citaj

Hi Josip,
Thank you for your email.

When you order a reward card you are issued with a unique number, this number then has to be sent to our card issuer to be printed and your details to be processed. This whole process including shipping can take up to 21 days.

However you can still use your reward card online and in store if you have your reward card number (see below)

Reward card number: ******************

Unfortunately you will not be able to redeem any points until you have received your card.

Apologies for any inconvenience. If you have any further problems/queries please do not hesitate to contact us.

Regards,

Mark G

The Team at GAME

********************************************************************************

edit:

evo sve funkcionira. mozete skupljat bodove i ako jos fizicki nemate karticu. ja imam 32 boda koja sam dobio za kupnju same kartice!

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 9:38 (red_bull).
Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina
neaktivan

upravo sam svoju naručio... još malo pa popustiSmijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo da i ja nešto pitam..naručujem sada fm 2011 koji košta 30 funti...pre order je..e sad..postoji mogućnost od carinjenja....jel se može ko na nekim web shopovima kao da se šalje kao poklon...jel carine to ????

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

evo da i ja nešto pitam..naručujem sada fm 2011 koji košta 30 funti...pre order je..e sad..postoji mogućnost od carinjenja....jel se može ko na nekim web shopovima kao da se šalje kao poklon...jel carine to ????

cijeli sistem ti funkcionira na principu srece... ako imas srece da ti ne otvore posiljku , neces platiti carinu. puno vece sanse da se t0 dogodi je da narucis u nekom vecem gradu sa velikim protokom robe kroz carinarnicu. jednostavno sve ne stignu otvarat.. moja iskustva sa stavljanjem oznake"poklon": mozes samo namamiti carinike da otvaraju i pogledaju posiljku..tu je i naravno granica od 160 kn koju roba nesmije prijeci. ako je skuplja platit ces carinu ako ti otvore i provjere posiljku. good luck!!!

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Hrvojestr kaže...

cijeli sistem ti funkcionira na principu srece... ako imas srece da ti ne otvore posiljku , neces platiti carinu. puno vece sanse da se t0 dogodi je da narucis u nekom vecem gradu sa velikim protokom robe kroz carinarnicu. jednostavno sve ne stignu otvarat.. moja iskustva sa stavljanjem oznake"poklon": mozes samo namamiti carinike da otvaraju i pogledaju posiljku..tu je i naravno granica od 160 kn koju roba nesmije prijeci. ako je skuplja platit ces carinu ako ti otvore i provjere posiljku. good luck!!!

a ja ne kužim kakva je to fora. Moraš plaćati za svoj "poklon"???

btw, kako oni naplate pdv? (konkretno game.co.uk, ne napiše nigdje cjenu kad se stavi da bude poklon)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
neaktivan

a ja ne kužim kakva je to fora. Moraš plaćati za svoj "poklon"???

btw, kako oni naplate pdv? (konkretno game.co.uk, ne napiše nigdje cjenu kad se stavi da bude poklon)

e u tom slucaju ako te carina zatrazi moras donest dokaz o uplati npr paypal transakciju ili izvod iz internet bankarstva(vrijedi i za rabljenu robu).. fora je u tome da bi onda svi stavljali foru "poklon" na kutije i izbjegli placanje.. lijepo ti posalje poziv da doneses osobno ili faxas dokaz ili oni u roku 30 dana salju posiljku natrag..

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.10.2010 17:27 (red_bull).
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

e u tom slucaju ako te carina zatrazi moras donest dokaz o uplati npr paypal transakciju ili izvod iz internet bankarstva(vrijedi i za rabljenu robu).. fora je u tome da bi onda svi stavljali foru "poklon" na kutije i izbjegli placanje.. lijepo ti posalje poziv da doneses osobno ili faxas dokaz ili oni u roku 30 dana salju posiljku natrag..

ccc -.- koji lopovluk

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice