Facebook se ukida?

poruka: 237
|
čitano: 118.189
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Facebook se ukida?

OFFTOPIC : koliko vidim, fan pageovi su obrisani tipa teta nika ovo ono a bilo ih je puno.

koliko sam uspio pokopcat odavde i sa bivsih sajtova, ona i frendica su se posvadale pa je ova objavila njene slike, jedan lik je bio napisao da to nije prvi put da su joj slike " procurile".

ja sam osobno saznao preko frendice koja je linkala poveznicu i napisala " lijepi " komentar, ipak bilo je i cura koje su je vrijedale, no bilo je i muskih koji su " slinili " ( muski gen ) Belji se

naravno na pocetku smo se svi smijali, no kasnije i nije bilo bas za smijanje nego za plakanje, ipak je njoj unisten zivot s ovim i bit ce obiljezena dozivotno.

Ali dobro, tak joj i treba, kad " pozira ", barem ce se reda naucit.

ONTOPIC : Facebook se nece ukinit, barem ne skoro jer tko bi se odrekao multi milijunskih zarada, no da se nekim cudnim nacinom naredi da se ukine, Zuckberg bi se borio na sudu 100%.

Just do it :]
15 godina
Facebook se ukida?

ako ukine tj. ako blokaju pristup facebook.com u hrvatskoj onda ce nam fino public proxy serveri poslužiti , za daljnu uporabu facebooka , tj . ako do toga dode uopce :D , a posto ja imam svoj proxy server onda mi to nece biti veci problem :P

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Face se ukida???

msn je dostigao vrhunac svoga razvijanja kod mladih....u zadnje vrijeme....sve manje ljudi posjećuje msn

Stisni HVALA - Besplatno je!
16 godina
dominik246 kaže...

ako ukine tj. ako blokaju pristup facebook.com u hrvatskoj onda ce nam fino public proxy serveri poslužiti , za daljnu uporabu facebooka , tj . ako do toga dode uopce :D , a posto ja imam svoj proxy server onda mi to nece biti veci problem :P

Ma treba uvesti da se facebook mora potvrditi preko kartice ili nekako vec, pa nece biti toliko budala, da se mene pita trebao bi biti 18+

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
17 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Šta ljudima smeta taj Fejs, najobičniji servis za komunikaciju, ni više ni manje.Eto, npr ja ga koristim rijetko, frendovi su mi isključivo ljudi koje sam osbno upoznao, prijatelji iz škole, vojske, sa posla, familija i rodbina.Tu je največa snaga Fejsa, dijeliti i komunicirati sa ljudima koje poznaješ.A ne imati hrpu imaginarnih prijatelja koje nikada nisi upoznao ili ne namjeravaš upoznati u stvarnome svijetu.

Nema glupljeg nego održavati nekakvu komunikaciju sa ljudima koje ne poznaješ, čemu ?, zar da trošim vrijeme na ljude koje nisam, niti imam namjeru ikada uživo upoznati, pa tko pametan ima vremena za to.Tu izuzimam nekakve poslovne kolaboracije, ali opet, tko pametan službeno komunicira preko Fejsa.Kažem, Fejs je krasna stvar ako ga koristiš za komunikaciju i djeljenje sa ljudima sa kojima si blizak.Za ostale stvari kao igranje onih glupih igrica, znate onih gdje sadite nešto i slično, e za to je definitivno glupav.

I kako to mislite da se Fejs ukida, a tko će ga ukinuti.Pa nije Hrvatska Iran.

Kad već govorimo o glupavim socijalnim servisima, sumirao bih spomenute jednom riječi, Tweeter.Ako je ikada postajala glupavija aplikacija za komunikaciju ja je do sada još nisam vidio.U principu smsaš poruke o tome što radiš, na tweeter, i onda ljudi to čitaju.Tipa, sad sam na weceu, i baš mi je super, ili, šećem fifija.Ma koga boli .urac šta tko radi any given moment of the day.I koliko moraš biti glup da imaš na webu status nečijeg, npr Jozinog sljedbenika.Odbijam biti bilo čiji "sljedbenik".Blesavo.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 17:34 (Baotica).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Face se ukida???

Fala bogu svi samo vise nafejsu i nemaju drugog posla.Odes u mcdonald gdje ima internet samo su na fejsu a ako žele da se makneš čak klčeču pred tobom.

15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?
http://www.urnebesno.com/2011/01/ukida-se-facebook.html
sad kao nesto novo...ali ne vjerujem da je to istina :D
nothing is true, everything is permitted
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
decko1987 kaže...
http://www.urnebesno.com/2011/01/ukida-se-facebook.html
sad kao nesto novo...ali ne vjerujem da je to istina :D

Ima tema o tome po forumu.

bit ce da je laz.

15 godina
aj daj malo pogledajte nazive tih stranica i što se drugo objavljuje pred njima, prije neg se idete blamirat i govorit okolo da je istina
Acta, non verba.
15 godina
Facebook se ukida?

ne vjerujem da će se to dogoditi.

iako mi nebi smetalo, ionako ga pretjerano ne koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Ma kakvo božje ukidanje to govore od 2007 godine, facebook se neće ukinut i točka.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Ljudii ma kakvo ukidanje facebook-a!!??!! Facebook je sve to demantirao -- http://metro-portal.hr/facebook-ne-gasimo-se-15-ozujka-tek-pocinjemo/53849

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 21:40 (TinJurk0).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

looooooooooool....ma dajte ljudi to je glupost.....pa nebi oni rusi ulozili,men se cini 500.000.000$ u fb....a nakon 3 dana da se najavi ukidanje.....xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook se ukida?

Mene to uopce nezzanima...facebook je malo veći promašaj među društvenim mrežama....Veselim se što će ga ukinut jer me frendovi svaki dan nagovaraju da se registriram,ali necu....{#}

Softwer

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Možda bi bilo bolje da se ukine...jer ovo fkt je ko droga ovaj fejsbuk...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

nekuzim zasto mnogi krive facebook.......kljuc je u ljudima koji kada god imaju vremena trce za komp i citavo vrijeme provode na facebooku......sutra ako se ukine facebook problem nece biti rijesen......jer ce ljudi uskoro naci zamjenu facebooku u mnostvu drugih socijalnih mreza....meni facebook ne smeta i smatram ga odlicnim za komunikaciju, dijeljenju fotografija i ostale multimedije......ali najveci je problem sto ljudi postaju ovisni o facebooku....i neznaju iskoristiti internet za neke korisnije stvari....i sto im komp predstavlja "facebook masinu"....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Gluposti ko i uvijek izmisljaju, nije mark lud ugasiti zlatnu "koku" {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

sad zamislite koliko glupih ljudi ima na svijetu kad su povjeroavali ovo pa i mediji rasirili...

nekad mi dodje da placen kolko tupih ljudi ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Facebook se ukida?

Neznam otkud vam takve gluposti. Facebook se ne ukida 15.3.2011!

Tog datuma ce se samo onemoguciti registracija novih korisnika, a ukinut ce se tek 27.5.2011.

{#} 

Think locally, act globally...
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

Neznam otkud vam takve gluposti. Facebook se ne ukida 15.3.2011!

Tog datuma ce se samo onemoguciti registracija novih korisnika, a ukinut ce se tek 27.5.2011.

{#} 

Vidi ovog sad..buahahahha

17 godina
SupremeCommander kaže...

Pa po sadašnjem rastu broja korisnika do tog datuma možda već svi budu imali FB :)

You can't hit a nail straight when you're laughing Keep on playing maybe it'll happen dear
15 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Najgore je u svemu tome sto ljudi povjeruju u to, kao i prosle godine kad su otvarali stranice/grupe da skupe ljudi ili ce se facebook ukinuti.  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Kako ste svi naivni koji vjerujete da ce se facebook ukinuti nemogu stvarno vjerovati da ima takvih ljudi  {#} 

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Facebook se ukida?

Ja evjerujem da ova tema ima ovoliko stranica..

Ko bi normalan gasio Facebook?

Mislim kao stvar koja donosi puno novca.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Facebook se ukida?

hahahahah teta nika xDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook se ukida?

Ljudi moji poslusajte me

Facebook se nece ukinut,sve je krenulo od one stranice koja zajebaje ljude npr George Clooney ce se kandidovat za predsjednika,Michele Obama trdna itd.

A ta stranica je weekly world news,tako da se facebook nece ukinut

ko tebe kamenom ti njega isto kamenom jer je kruh poskupio

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Facebook se ukida?

RETARDIRANO!:

Netko:Facebok se ukida

FacePalm:Pa dobro jutro

Mrzim slagati konfee...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 12:27 (Lazoooo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice