eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.392.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
eBay - pitanja i odgovori

Zato se i bojim, trebaju mi kvalitetne slusalice, al nedam ovim našima pare jer je preskupo kod nas. Naći ovo se svodi na rizik, al opet tu je Paypal ako dode do prevare :D...

Kad smo vec kod toga kakve su tvoje (evo neke za 190 kunića), el dobro sluze ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 23:10 (SHELBY_09).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: eBay - pitanja i odgovori
SHELBY_09 kaže...

Zato se i bojim, trebaju mi kvalitetne slusalice, al nedam ovim našima pare jer je preskupo kod nas. Naći ovo se svodi na rizik, al opet tu je Paypal ako dode do prevare :D...

Kad smo vec kod toga kakve su tvoje, el dobro sluze ?

Ne da su dobre nego su zakon :D Od opreme dobiješ kopču, puno nastavaka u svim veličinama i fancy torbicu za njih :) Zvuk je odličan, dosta su glasne, ako ti treba bas također dobre. Meni su odlične. Imaš i potenciometar na njima pa si moš pojačavat i stišavat kliznim gumbom. Ma za te pare kod nas nemožeš ni blizu dobiti...

http://www.animehr.com
16 godina
neaktivan

Stigle mi danas dvoje tenisice (starke) koje sam naručio negdje u 11. mjesecu prošle godine.. Davno zaboravio za njih.. A i ispale su me besplatno budući da mi je seller vratio novce nakon što je prošlo nekih dva mjeseca od kupovine :))

0 0 hvala 0
16 godina
Legolas kaže...

Stigle mi danas dvoje tenisice (starke) koje sam naručio negdje u 11. mjesecu prošle godine.. Davno zaboravio za njih.. A i ispale su me besplatno budući da mi je seller vratio novce nakon što je prošlo nekih dva mjeseca od kupovine :))

lol. najs.

znaci onda je prodavac izgubio tenisice?

sta mu nisi trebale doc natrag buduci da ti je on vratio novce?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

Neznam šta je bilo ali jako mi je čudno.. Znam da sam ih čekao mjesec - dva i onda sam se javio selleru da mi nije stiglo i on je reko da će mi vratit novce..vjerovatno su negdje zaglavile na putu.. :))

16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Uf nekako ne vjerujem tim kinezima. Puni su krivotvorina...

No need to run and hide It's a wonderful, wonderful life No need to hide and cry It's a wonderful, wonderful life
15 godina
neaktivan
username kaže...
SHELBY_09 kaže...

Uf nekako ne vjerujem tim kinezima. Puni su krivotvorina...

ne da su puni nego se kupaju u njima. Stvari vrlo jednostavne, nemaju prava prodavat neslušbeno strani proizvod, pa preko iste tvornice prave "kopiju" i prodaju legalno. A kopija koliko valja......otprilike isto kao i original, samo što nepiše "lacoste" nego laposte ili lacoste ali nije pravljen kao original i slične priče........Šverc i komerc.....

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
16 godina

Pogledajte dal ima negativni feedback za taj proizvod

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
17 godina

Da li netko zna, kada bih išao kupiti praćku izvana, da li bih imao problema sa carinom (mada će joj cijena biti oko 100 kn)? Neznam da li se ona smatra kao oružje ili ne?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
denix kaže...

Da li netko zna, kada bih išao kupiti praćku izvana, da li bih imao problema sa carinom (mada će joj cijena biti oko 100 kn)? Neznam da li se ona smatra kao oružje ili ne?

praćku ?

ok, a di bi je kupio ?

17 godina
pbandov kaže...
denix kaže...

praćku ?

ok, a di bi je kupio ?

Ma ima i na ebayu, a ima i na dealextremeu (mislim da je svejedno od kud naručio :D). Najvjerojatnije ju neću uzimati, ali nije loše znati :D

15 godina
neaktivan
denix kaže...
pbandov kaže...
denix kaže...

praćku ?

ok, a di bi je kupio ?

Ma ima i na ebayu, a ima i na dealextremeu (mislim da je svejedno od kud naručio :D). Najvjerojatnije ju neću uzimati, ali nije loše znati :D

da jer ja sam iz tvoje rečenice zaključio da češ ti fizički otić van (u glavi sam imao mađarsku) i kupiti pa da te brine da te neće prevrpati.

Ako je cijena oko 100 kn onda nemoraš brinut. I praćku nemožeš nazvati oružijem na način kao da uvoziš pištolj recimo. Ja bih slobodno naručio..

14 godina
neaktivan

Adresa na PP i Ebay-u su mi iste, i sada ako promjenim adresu na Ebay-u na koju će mi stizati naručene stvarni, tj. sa koje se gleda?

http://www.drazen-online.net84.net Web Dizajn i Hosting!

0 0 hvala 0
17 godina

kolko znam ebaya

Marilyn Manson
17 godina
neaktivan
Liverpool1892 kaže...

Adresa na PP i Ebay-u su mi iste, i sada ako promjenim adresu na Ebay-u na koju će mi stizati naručene stvarni, tj. sa koje se gleda?

Svaki seller ima dole nekakav note, da li salje samo na paypal verificiran racun (najcesce), a neki imaju note da napises gdje ces (ali ako ne napises salju na paypal)...

Ja sam kupio preko 200 itema do sad, i samo 1 sam dobio preko ebay adrese i to sam sellera doslovno molio kroz 4 poruke da mi tako posalje jer sam promjenio kad sam bio na ljetovanju

potpis :D
15 godina
neaktivan

Ljudi nasao sam stvar koja kosta 163kn, jel moguće pitati kupca da mi da dolar jeftinije, ili da mu taj dolar odvojeno platim da se ne vidi na racunu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
a jura jel si ti uracunao postarinu u to?
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je 29 dolara i onda ispadne nekih 156kn al mislis zbog carine sumnjam da ce ti oni na to bacit i da bude vise od 160kn

Marilyn Manson
16 godina
neaktivan
RE: eBay - pitanja i odgovori

Ovako imam pitanje...

Narucio bi ovu majicu http://cgi.ebay.com/NEW-USMC-Marine-Military-Zip-Hoodie-Sweatshirt-Sm-2XL-/320655872857?pt=US_CSA_MC_Shirts&var=&hash=item76bff1cfb3

ona dode 22.46$, a postarina joj je 31$. Koliko ce doci carina i dal ce izracunati PDV na cijenu majice+postarine ili samo na cijenu majice?

METALLICA!!!
17 godina

carina i pdv idu na cijenu majce+postarinu al sumnjam da ce ti naplatit al opet sve preko 160 je kak imaju volje dali zele ili nezele

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

carina i pdv idu na cijenu majce+postarinu al sumnjam da ce ti naplatit al opet sve preko 160 je kak imaju volje dali zele ili nezele

baš obrnute, odjeću vrlo često carine ( u mojim slučajevima ), tak da......mogu i nemogu, ali gledajte ljudi, glupo je i pitati, hoće ili neće, ako znaš da prelazi 160 kn, pripremi više love i gotovo, a ne tu sad nagađati kako gdje šta. Dakle sve iznad 160 imati na umu 33%. Naravno neću ponaljvati pravila da za knjige, instrumente, IT opremu etc. NEIDE CARINA (-10%)!!PDV može ako oni tako žele

17 godina
neaktivan
pbandov kaže...
R4zOR229 kaže...

baš obrnute, odjeću vrlo često carine ( u mojim slučajevima ), tak da......mogu i nemogu, ali gledajte ljudi, glupo je i pitati, hoće ili neće, ako znaš da prelazi 160 kn, pripremi više love i gotovo, a ne tu sad nagađati kako gdje šta. Dakle sve iznad 160 imati na umu 33%. Naravno neću ponaljvati pravila da za knjige, instrumente, IT opremu etc. NEIDE CARINA (-10%)!!PDV može ako oni tako žele

Kako mislis "mogu ako zele" valjda postoji neko pravilo kada carine kada ne !

15 godina

pa dosta toga prode a da se necarini i to mislim na predmete koji vrijede i do 400$

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan

Je li netko naručivao slučajno postere s ebaya?

Zanima me kako se ta roba šalje, je li u "tubi" ili nekakvoj kutiji ili čemu već?

Ili to sve ovisi od prodavača do prodavača?

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zavisi od prodavača... mailaj prodavaču i pitaj... dobiješ odgovor brzo...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

Je li netko naručivao slučajno postere s ebaya?

Zanima me kako se ta roba šalje, je li u "tubi" ili nekakvoj kutiji ili čemu već?

Ili to sve ovisi od prodavača do prodavača?

neki napisu u opisu itema kako salju i u cemu...

ja sam dobivao u futroli, plasticnim tubama, kutijama, a i dobivao sam ih sklopljena na 4 djela (uzas) !

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
pbandov kaže...
R4zOR229 kaže...

Kako mislis "mogu ako zele" valjda postoji neko pravilo kada carine kada ne !

reko sam ako nestave carinu, PDV mogu a i nemoraju. A to pod nemoraju mislim na ono "Samo umrijeti moraš". Ko će znati dali su oni stavili PDV ili carinu. Zakonski se mora cariniti sve osim onog gore navedenog ali neznam dali je forsirano pravilo da se PDV naplačuje ili je to na "procjenu carinika".

16 godina

E sry ako je pitanje vec postavljeno ali nije mi se dalo citat cjelu temu, dakle htio bih si kupiti tenisice koje kostaju 50 dolara + 10 dolara onaj shiping i handling, i sad zanima me koliko mogu ocekivati dodatnih troskova, pdv carina i to?

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 1 hvala 0
15 godina

tocno jedan post iznad pogledaj!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice