Bok!
Zanima me jel mogu preko e-bay-a kupiti reket za stolni tenis(marka Joola) sa potpisom Peter Stellvag.
Trazio sam ali nemogu nac sa potpisom P.Stellvaga
pa ako mozete mi pomozite
Unaprjed hvala!
Bok!
Zanima me jel mogu preko e-bay-a kupiti reket za stolni tenis(marka Joola) sa potpisom Peter Stellvag.
Trazio sam ali nemogu nac sa potpisom P.Stellvaga
pa ako mozete mi pomozite
Unaprjed hvala!
jel mogu preko ebay-a kupiti reket za stolni tenis(marka Joola) sa potpisom Petera Stellwaga
trazio sam ali nemogu naci
ako neko nade neka mi posalje link
hvala!
link od reketa, da li ga salje u Hrvatsku, i sve ostalo...
pa cemo ti rec
jel vidis da je napiso da nije naso iso sam i je gledat i NEMA
btw kako vama pise adresa ja sam napiso
Ime grada,zupanija post broj tak mi bar pise kad odem na ebay pod personal info jel to ok?
btw kako vama pise adresa ja sam napiso
Ime grada,zupanija post broj tak mi bar pise kad odem na ebay pod personal info jel to ok?
Name: XXXXXX Address: XXXXXXXX Zip code and city: XXXXXXXXX Country: XXXXXXXX
tako mi pise
EDIT: - sto kupujete od tehnickih stvari na ebayu?
bacite link kakav
ja sam na CREE 5W 300LM
i hvalim obe...
e bok..
imam 16 god i imam osobnu.
sta mi sve treba da bi mogao kupovat na ebayu? totalni sam noob
molim pomoc
e bok..
molim pomoc
Neka starci naprave devizni račun i naprave tebi punomoć na karticu.
U ostalom imaš cjeli postupak par stranica prije.
e bok..
molim pomoc
taj devizni racun nemogu sam naprvit jel?..
ok..idem trazit po temi..
e bok..
molim pomoc
taj devizni racun nemogu sam naprvit jel?..
ok..idem trazit po temi..
Ne možeš, moraju roditelji, oni to sve naprave i naprave punomoć na tebe, i dobijete 2 kartice, jedna za roditelje i jedna za tebe. Prednost je što ne možeš u minus!
S time kad ideš u banku tražiti isplatu moraju roditelji ići sa tobom, ali preko bankomata možaš sam isplatu izvršiti :)
Stigao mi jučer poziv za carinu da odnesem račun sa ebaya za brijač koji sam naručio (cijena i shipping: 57,47$). Nakon što sam im odmah jučer odnio račun, danas stiže poštar sa kombijem i donosi paket.. Kaže cijena: 119 kn.. Ja potpišem i platim i kada sam ušao u kuću vidim da na računu piše na kraju: "ukupno carina i porez: 71,76".. Sada me zanima zašto je meni poštar naplatio 119kn? Nije me valjda on prevario?? evo i slike računa u prilogu
Nisam bas upucen u to ali kolko sa vidio da su ljudi napisali da se placa jos i lezarina i par gluposti sto moze biti da ti ovo...
Stigao mi jučer poziv za carinu da odnesem račun sa ebaya za brijač koji sam naručio (cijena i shipping: 57,47$). Nakon što sam im odmah jučer odnio račun, danas stiže poštar sa kombijem i donosi paket.. Kaže cijena: 119 kn.. Ja potpišem i platim i kada sam ušao u kuću vidim da na računu piše na kraju: "ukupno carina i porez: 71,76".. Sada me zanima zašto je meni poštar naplatio 119kn? Nije me valjda on prevario?? evo i slike računa u prilogu
Neću reć da te prevario jer može bit tu i još nekih poštanskih troškova itd, uglavnom bilo logično ili ne ne ulazim u tu procjenu, ali ono što mi nikako nije jasno je zašto plaćaš ikome išta bez da vidiš račun...pa šta da je rekao 140kn ti bi platio i on ode...pa ne može tako, gdine poštar...a gdje je moj račun? Pa u kuverti...pa nije, ja sam platio 119kn a tu piše 71,76kn. Dajte mi račun za sve usluge koje sam platio.
Ako neće nek to fino vrati u puštu a onda ti odeš popodne to podignut i pitat račun i nek ti objasnoe o čemu se radi.
A sad kad si već platio odeš fino do pošte i pitaš nek ti objasne za što je ova razlika. Vjerojatno je za nešto, ali ok, nek ti to specificiraju i daju račun.
Neću reć da te prevario jer može bit tu i još nekih poštanskih troškova itd, uglavnom bilo logično ili ne ne ulazim u tu procjenu, ali ono što mi nikako nije jasno je zašto plaćaš ikome išta bez da vidiš račun...pa šta da je rekao 140kn ti bi platio i on ode...pa ne može tako, gdine poštar...a gdje je moj račun? Pa u kuverti...pa nije, ja sam platio 119kn a tu piše 71,76kn. Dajte mi račun za sve usluge koje sam platio.
Ako neće nek to fino vrati u puštu a onda ti odeš popodne to podignut i pitat račun i nek ti objasnoe o čemu se radi.
A sad kad si već platio odeš fino do pošte i pitaš nek ti objasne za što je ova razlika. Vjerojatno je za nešto, ali ok, nek ti to specificiraju i daju račun.
Da, znam da sam pogriješio, u potpunosti si u pravu.. Ali nekako sam vjerovao da me neće prevariti pred vratima.. Mislim vjerovatno to i jeste nekakva ležarina, poštarina što ju je dovezao danas ili tako nešto, jer paket je bio malo poveći, ali svakako sam trebao pitati za čega je to..jer me sad stvarno zanima šta je taj ostatak..nije sitniš, 40 kuna je to..
ukoliko postar ne ispise racun za bilo sto sto naplacuje, nazovite istog momenta zagreb i pitajte o cemu je rijec...
po zakonu o PDVu bi morate dobiti racun za svako placanje koje vrsite, pa time oni krse zakon...
meni su nazalost ukrali 9 kuna, ali sljedeci put je dobio objasnjenje...
ukoliko postar ne ispise racun za bilo sto sto naplacuje, nazovite istog momenta zagreb i pitajte o cemu je rijec...
po zakonu o PDVu bi morate dobiti racun za svako placanje koje vrsite, pa time oni krse zakon...
meni su nazalost ukrali 9 kuna, ali sljedeci put je dobio objasnjenje...
jesi tražio ovrhu za tih 9kn ? xD
Jel se tko sjetio da je to možda poštarina?
Jel se tko sjetio da je to možda poštarina?
Meni nikad nisu naplatili poštarinu a mi slim da i nesmiju, jer je to plaćeno kod kupnje item-a.
ALI...i da je poštarina opet je on dužan dati račun, to je poanta problema ovdje, naplatio mu nešto a nije mu dao nikakav dokaz plaćanja za tu cifru koju je tražio.
Imam jedno pitanje.
Registrirao sam se upravo na PayPal, i čekam ovaj 4-digit kod. Kada ga mogu očekivati? Vidim na računu da mi je zaračunato 1.95$ ali ne vidim taj 4 digit code.
Dobio sam poziv od zacine za item koji nije za carinjenje
trebao bi to donesti osobno...
postoji li ikako da se to posalje mailom ?
ni faxa nemam :D
Odeš do najbliže pošte pa faxiraš.
Odeš do najbliže pošte pa faxiraš.
Ili imaš i ovu opciju.
http://www.posaljifax.com/ besplatno slanje FAXa online u Hrvatskoj.
lijepo su me odrali za 9,50kn , 40 minuta voznje, 40 minuta cekanja u redu da bi mi rekli da im je bilo sumnjivo, ali item ne podlijeze carini !!!
FUJ !!!
lijepo su me odrali za 9,50kn , 40 minuta voznje, 40 minuta cekanja u redu da bi mi rekli da im je bilo sumnjivo, ali item ne podlijeze carini !!!
FUJ !!!
da....tih 9,50 neću nikad shvatiti.Već sam 5 put platio tu lijepu koverticu......treba to te zakone promjeniti.....loše vodimo državu, jakooooo!
FUJ !!!
da....tih 9,50 neću nikad shvatiti.Već sam 5 put platio tu lijepu koverticu......treba to te zakone promjeniti.....loše vodimo državu, jakooooo!
a placamo "pregled carinika"...
onda neka stave da svaka posiljka iz inozemstva treba imati opravdani racun i prica gotova, a ne ja placim 9,50kn za nesto gdje je greska carinika (naravno da razumijem da on ne moze znati da li je predmet za carinjenje ili nije, ali to i dalje nije moj problem)...
da ne kazem da mi je prije 10 dana postar neopravdano uzeo 9,50 od oca koji nije razumjeo postupak, a da poziv nikad nisam dobio, vec sam sa zutim papiricem podigao narudzbu
Kupio sam jedan item al trenutno nemam love više na kartici.. Jel zna netko do kada moram platit? Da li ima neki rok ili tako nešto? Mislim, u ponedjeljak ću odma prebacit lovu na karticu..
Kupio sam jedan item al trenutno nemam love više na kartici.. Jel zna netko do kada moram platit? Da li ima neki rok ili tako nešto? Mislim, u ponedjeljak ću odma prebacit lovu na karticu..
Neki imaju rok napisan u detaljima itema, ali bez obzira na to ako nemaš novaca u trenutku kupnje, normalna stvar bi bila obavijestiti prodavača o tome, i reći mu kad namjeravaš platiti.
Pazi sa Sennheiserom na ebayu, sve puno fakeova, ja sam kupio cx 500 za 170 kn, sva sreća nisu bile fake, ali tip više ne prodaje, imao 1 komad.