eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.403
|
čitano: 5.399.546
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: eBay - pitanja i odgovori
tnakir kaže...
Jamesanna kaže...

ma np, ja devveno toliko zakona i prospisa moram pročitatat, normalno da i zaboravim i da mi se pomiješa

sad šta je bilo prije nije ni bitno, bitan je zakon koji je na snazi

sad ili pazit da se ne ide preko 160, ili se nadat da će možda biti dobre volje carinici ili platiti carinu i pdv...meni je ovo bila lekcija i dobra škola, odsad nema impulzivne kupnje bez da sve proučim

Ma ja sam kupovao hrpu stvari preko 160 kuna. Neke su bile i preko 2 - 3 000 kn.

Najcesce su mi naplacivali carinu na gluposti od 400 - 500 kn. Na sat od dvije i nesto tisuce kuna nisu, na mobitel od dvije i nesto nisu tako da ono... sve je to lutrija.

Od 40 stvari koje sam uzeo preko ebaya ocarinili su mi 2.

Zanima me si dobio potvrdu da ga mozes koristit u HR,jer sam prije par godina uzeo W800 u Singapuru,dosao ovdje i nije radio.

16 godina
eBay - pitanja i odgovori

zanima me dal netko zna sta da upisem da dobije aute(autice) na daljinski al da idu na gorivo (benzin) ? :)

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

LoL.. jedini takvi autici su homemade i dodju preko 200 eura...

In Control
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 13:54 (EnlightenedPhoenix).
15 godina
MarioVk kaže...

zanima me dal netko zna sta da upisem da dobije aute(autice) na daljinski al da idu na gorivo (benzin) ? :)

gas RC model car upiši ili neku drugu kombinaciju tih riječi.

I ne obaziri se na ove što pričaju da su po 1000 eura, imaš ih dosta za kupit i cijene su novih u ebaystoreoovima od cca 250 usd pa na vise, a polovnih ima i od 100injak usd pa na gore.

16 godina
miki1981 kaže...
MarioVk kaže...

gas RC model car upiši ili neku drugu kombinaciju tih riječi.

I ne obaziri se na ove što pričaju da su po 1000 eura, imaš ih dosta za kupit i cijene su novih u ebaystoreoovima od cca 250 usd pa na vise, a polovnih ima i od 100injak usd pa na gore.

hvala i sta mislite koliko bi carinu platio na tako sto i sta znaci nitro fuel di bi ja to trebo nac -.-

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
15 godina
MarioVk kaže...

hvala i sta mislite koliko bi carinu platio na tako sto i sta znaci nitro fuel di bi ja to trebo nac -.-

Pa šta je stvano tako teško ukucat to u Google?Pa nije to ko pred 10 godina da ih nema, sad tih autica ima na svakom koraku, barem kod mene...

a evo ti i linkovi:

http://www.pluramaks.com/shoppingcart/categories/RC-AUTI/

http://www.viktor-modelsport.hr/

http://www.crcdrift.com/

A evo ti ono što goole još nudi samo ovako odoka:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_listCategoriesAndProducts.asp?catname=RTR+Tanks&idCategory=380&ParentCat=379

http://www.modelar.hr/Modelar-zatvaranje/RCM_Modelarski_centar.html

http://www.techtext.net/hr/gadgets-and-gizmos/nitro-rc-or-electric-rc.html

http://rosaro.pl/hr/motoryzacja/zdalnie,sterowane,modele,rc,i,zabawki,s,1041/

http://www.drift.hr/forum/showthread.php?t=859

Ovo sa Googla...u 35 sekundi pronađeno...pa daj se malo potrudi. Kažem toga danas kod ima jako puno i popularno je fanj tako da sve možeš nać šta ti treba.

A za carinu proguglaj malo sam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.9.2010 4:46 (miki1981).
17 godina

Plairam kupiti usb sa ebay od 128 gb za 20 dolara međutim čuo sam da su ljudi imali problema sa stickovima jer nisu imali navedeni kapacitet. Gledam feedback od prodavača (171 komentar) i svi su zadovoljni. Jel ima netko kakvih iskustva?

Poslije jebanja nema kajanja.
16 godina
kovaos kaže...

Plairam kupiti usb sa ebay od 128 gb za 20 dolara međutim čuo sam da su ljudi imali problema sa stickovima jer nisu imali navedeni kapacitet. Gledam feedback od prodavača (171 komentar) i svi su zadovoljni. Jel ima netko kakvih iskustva?

ako su oi zadovoljni bit ces i ti a ako nebuse samo mu se javi ako on ne odgovori javi se ebay-u i dobijes pare nazad :)

17 godina
neaktivan
Premalo ti je 171...

trazi nekog s puno vise... (reda 10 ili 100x vise...)
In Control
17 godina
kovaos kaže...

To ti je falseta, i ja sam nasjeo na to, na svu srecu dobio sam povrat novaca...

I'm going woo woo
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Premalo ti je 171...

Nemora znacit... Neki sa 50 100%.tnih su mi bili ok, neki sa 4000 su radili probleme...

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
Premalo ti je 171...

Nemora znacit... Neki sa 50 100%.tnih su mi bili ok, neki sa 4000 su radili probleme...

Istina... ali ja ne volim riskirati...

da se pohvalima da mi je DS black dosao i svih 15 igrica... nisam platio nikakvu carinu niti PDV.... Danas sam na kucnu adresu dobio da podignem... Tata ce otici sutra podignuti (posto sam ja 300 km od kucne adrese :) )

In Control
15 godina
protjeran
tnakir kaže...
kovaos kaže...

To ti je falseta, i ja sam nasjeo na to, na svu srecu dobio sam povrat novaca...

Sta je tvom USB-u bilo,nije bio navedenog kapaciteta ili nije radio?

Sta se tice ovog pise da ih je prodao 5 komada a kupci nisu ostavili fidbek?

15 godina
neaktivan

evo da pitam ovo www.goingtrade .com

Jeli itko kupovao preko ovog, ovo mi nezamislivo DG cipele 30 dolara, u cemu je kvaka jesu fuša ili ? 

I da jes isti rac' 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CROifer kaže...
tnakir kaže...
kovaos kaže...

Sta je tvom USB-u bilo,nije bio navedenog kapaciteta ili nije radio?

Sta se tice ovog pise da ih je prodao 5 komada a kupci nisu ostavili fidbek?

Nije bio deklariranog kapaciteta (nekih 5GB), dalje bio je spor ko blato (<1MBps write), trece, i ovo sto je bilo zapisano bi se izgubilo nakon par sati. Ugl il pokvareni komad il falseta.

2dollaB kaže...

Jeli itko kupovao preko ovog, ovo mi nezamislivo DG cipele 30 dolara, u cemu je kvaka jesu fuša ili ? 

I da jes isti rac' 

Pogodi :)

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 20:31 (tnakir).
15 godina
2dollaB kaže...

I da jes isti rac' 

Kinezi, falš, lako moguće varka, iako postoji mogućnost da nije, ali ja kupovao nebi.

16 godina
tnakir kaže...

Pogodi :)

a ova slika, tako očita razlika u boji ovog 128gb i pozadine (original sivog)

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 20:39 (mind_challenge).
15 godina
protjeran
tnakir kaže...

Prodavac je muljator,na onom drugom stiku stoji da ih je prodao 150 a nema niti jednog fidbeka! Izlanuo se

17 godina
CROifer kaže...
tnakir kaže...

Prodavac je muljator,na onom drugom stiku stoji da ih je prodao 150 a nema niti jednog fidbeka! Izlanuo se

Falsi kingstoni se prodaju ko ludi. Proguglaj malo.

I'm going woo woo
15 godina
mind_challenge kaže...

a ova slika, tako očita razlika u boji ovog 128gb i pozadine (original sivog)

Ajde malo krati te citate...pogotovo kad ti post baš i nema potrbu za citiranjem.

Ja osobno pored svih ostalih sellera ne bi izabrao onoga koji ima samo 170ak feedbacka...znam da treba nekako počet i seller, ali ja ga uz sav ostali izbor nebi izabrao. Iako to ne znači previše jer kao što je već gore rečeno može i seller od par tisućica zafrkavat a onaj od 5 feedbacka igrat sve super. Ali kad već ima masu njih sa većim feedbackom onda...potraži dalje.

A ovo za sliku...ne kužim što misliš, što ti sa slikom ne štima?

17 godina
neaktivan

100% prevara

I previše sam takvih stikova naručio

16 godina
Loz kaže...

100% prevara

I previše sam takvih stikova naručio

a zasto si narucivao, kada si skuzio da te prvi put zeznulo?

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina

preko koje kartice je najbolje uplacivati na pay pal ...ja sam otvorio visa electron u banci ali ne na ziro racun nego mi je stavila devizni u eurima...

da li ima to kakve veze?? i da li to funkcionira??

17 godina
neaktivan
marxone kaže...

preko koje kartice je najbolje uplacivati na pay pal ...ja sam otvorio visa electron u banci ali ne na ziro racun nego mi je stavila devizni u eurima...

da li ima to kakve veze?? i da li to funkcionira??

bolje ti je takav racun, imas direktno u eurima, bez potrebe pretvaranja... mjenjaj u mjenjacnicama i u bankama uplacuj u eurima na racun da izbjegnes srednji tecaj HNB-a koji je prilicno nizak...

In Control
15 godina
neaktivan

halooo

evo da se javim

nakon svih "putešestvija" stigle mi cipele, carina i pdv - 220 kn! na iznos od oko 580 kn (otprilike, ne sjećam se točno) zakooon

srića i Bog da su ljepe cipelice uhhhhh

Ali s carine su mi stigle doma za nekih 4-5 dana (uključujući vikend!) tako da im nemam šta zamjeriti, i jako su ljubazni i susretljivi.

And justice for all...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jamesanna kaže...

Ali s carine su mi stigle doma za nekih 4-5 dana (uključujući vikend!) tako da im nemam šta zamjeriti, i jako su ljubazni i susretljivi.

Normalno kad im daješ nofce. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Jamesanna kaže...

halooo

evo da se javim

nakon svih "putešestvija" stigle mi cipele, carina i pdv - 220 kn! na iznos od oko 580 kn (otprilike, ne sjećam se točno) zakooon

srića i Bog da su ljepe cipelice uhhhhh

Pa i nisu te nesto puno oderali :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Pa i nisu te nesto puno oderali :)

Točno kolko je propisano, ništa manje ništa više. 10% carina + 23% PDV.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina
protjeran

Može li mi ko ovo objasnit? Odakle se ova ponuda od skoro 2 dana prije kraja aukcije pojavila pred sam kraj, točnije 20-ak sekundi prije kraja aukcije. Imao sam veliku sreću što sam u zadnjoj sekundi uspio dat ponudu, nije mi jasno odakle ova kamikaza ponuda:

http://img844.imageshack.us/img844/3180/newpicture1o.png

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

, pa me zanima koliko ce me izaci cijena kad mi ga dostave u Hrvatsku.I kakva je sigurnost kupovine preko ebaya, moze li me ovaj sto prodaje prevariti da mu ja posaljem lovu , a on meni nista?

I mogu li mi ikakvi hakeri ista ukrast, neke podatke s kreditne kartice???

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 18:31 (scenesports).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice