Jer postoje exceptions na koje ne žele slat it razno raznih razloga.
Inače Italija je jedna od zemalja koja je najomraženija kao destinacija.
Jer postoje exceptions na koje ne žele slat it razno raznih razloga.
Inače Italija je jedna od zemalja koja je najomraženija kao destinacija.
eh kad si sad vec spomenuo italiju znam da jako puno ljudi nece tamo slat i uvijek me zanimalo zastio jest da je off al...
eh kad si sad vec spomenuo italiju znam da jako puno ljudi nece tamo slat i uvijek me zanimalo zastio jest da je off al...
Zato jer je njihova pošta...pa ne znam kako da se izrazim... al stvarno. htio bi reći nešto uljudno, ali mislim da kada bi upotrijebio najnaj blažu riječ za njihovu poštu da bi odmah bio protjeran sa foruma.
Malo karikiram, ali nije jako daleko od istine što se i vidi baš po tome što je mnogi izbjegavaju.
evo popisa što je sve zabranjeno kod njih LINK
a i ono što sam čitao o njihovoj pošti + dosta kupaca koji očekuju odmah drugi dan dostavljeno, ostavljaju loš feedback prije nego što upitaju kupca i naravno, cjenjkanje, zasipaju prodavače brdom pitanja za dodatne popuste...
jednostavno im se ne da zahebavat s talijanima.
evo s popisa neki zanimljivi:
-Playing cards of any kind.
-Footwear of any kind.
-Albums of any kind (of photographs, postcards, postage stamps, etc.).
-Artificial flowers and fruits and accessories for them.
-Cartridge caps; cartridges.
-Clocks and supplies for clocks.
-Postage stamps in sealed or unsealed First-Class Mail International shipments.
-Toys not made wholly of wood.
Kradu pakete u Italiji.
Kradu pakete u Italiji.
mojih 36 su svi dosli u italiju bez frke.
zanima me poštarina.. i gdje da to pogledam.. :D
zanima me poštarina.. i gdje da to pogledam.. :D
Dolje na shipping.
šta se sad k*čite
meni je iz kine znalo stizat za 3 radna dana ak naručim petkom
zadnje što je bilo su USB WLAN i Bluetooth adapteri, naručio u petak dobio u utorak.
Običnom poštom? Ne vjerujem, jer ja pošaljem preporučeno iz Slavonije u Dalmaciju i stigne za 2dana, a to iz kine za 3 radna dana,čisto sumnjam.
Ja svoje isto od njih evo link http://www.ebay.com/itm/190468751856
znači isto je, no dobro, ako mi sutra ne dođe to je taman 35. dan pa ću tražit povrat [refund policy im je na više od 35 dana uključujući vikende].
ono što je zanimljivo je da sam isti dan uzeo još neke stvari ali sa njihove stranice i to mi je stiglo u roku 2 tjedna...
Ja sam dobio danas povrat love od njih.
Kupovao preko eBay-a svasta... Sve ok, samo gledajte da je novo, kupovao sam tenisice, dosle su za 2 tjedna, zadovoljan dobivenim.
uzimam macbook pa me zanima...
jel carine kompove?
znam da bijelu tehniku ne carine pa me zanima
jel carine kompove?
Mislim da samo PDV plačaš nisam siguran 100%.
jel carine kompove?
Nema carine na kompletno računalo, bilo stolno bilo prijenosnik, dakle samo porez ide. Samo pazi za slučaj da je cijena sa poštarinom vipa od 5000kn mogli bi ti ga proslijedit špediteru pa ti to zna doć 350-800kn nepredviđenih troškova za one koji to ne znaju.
i ja sam se iznendio, ali moguće je jer sam naručio u petak ujutro, oni su isti dan poslali na poštu i preko vikenda doletjelo. [još je bio i mali paket, točnije mala koverta sa mjehurićima ovo i ovo u paketu]
kako se na engleskom kažu auto navlake univerzalne ili za fiat punto?
da ih barem ima jeftinijih na ebayu :/
kako se na engleskom kažu auto navlake univerzalne ili za fiat punto?
da ih barem ima jeftinijih na ebayu :/
ovo?
Naručeno u Četvrtak, molim Boga da dođe do Nedjelje,ali ne vjerujem baš
http://www.ebay.com/itm/160654684714?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_9574wt_1037
EDIT:Sorry za dupli post.
http://www.ebay.com/itm/160654684714?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_9574wt_1037
Kad dodi, daj molim te javi kakav je materijal i ostalo.
hvala.
Oho, ne isplati se kupiti navlake na bayu, tu znadu univerzalne koštati nešto više od 100 kn.
A ovo za košulju daj također obavezno javi, kakav je materijal i veličina me zanima, jer sam jednom kupovao nešta slično M veličine pa mi je seller poslao L veličinu i još mi je malo bilo, a kada kupujem iz USA, M uvijek to mi je i veče.
Jel ja trebam dobiti feedback od prodavaca koji je otkazao narudbu ? Unaprijed hvala na odgovoru.
Jel ja trebam dobiti feedback od prodavaca koji je otkazao narudbu ? Unaprijed hvala na odgovoru.
Da, meni je jedan otkazao, vratio novce i ja sam mu ostavio pozitivan feedback pa je i on meni.
Mene zanima cisto informativno, htio sam si naruciti jednu ( nije bitno koju ) jaknu, jesen-zima, 150 kn bi me doslo sa črčkarijama, doma rekli da je pre jeftino da cu pozalit sto sam kupio, no opet se dvoumim...
Jel su na ebayu uglavnom polovne stvari, i kako cu znat ako je nesto novo?
Je li je imao netko nekakvih loših iskustva s ebayom?
Što ako naprijmer se uplate pare na paypal a dotični ne pošalje određeni predmet?
Bačen novac ili ima spasa?