kupujem jednu stvar na ebayu,i piše da je za više komada poštarina besplatna,jel mogu ja seleru reći da mi posebno pošalje svaku,ili mora baš u paketu svezajedno slati?
Pitaj sellera
kupujem jednu stvar na ebayu,i piše da je za više komada poštarina besplatna,jel mogu ja seleru reći da mi posebno pošalje svaku,ili mora baš u paketu svezajedno slati?
Pitaj sellera
vecinom je besplatno jer sve onda salje zajedno u istom paketu ali pitaj svejedno
http://www.ebay.com/itm/7-inch-Touch-Screen-Android-2-2-OS-Tablet-PC-WiFi-3G-/320748869137?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aae1f5611#ht_4509wt_1401 planiram narucit kao sto je htio vec jedan korisnik foruma i odusto zbog neke dozvole, mene zanima kolke su sanse da ce me uhvatit da nemam tu dozvlu zato sta uredaj ima wifi...
Šanse su 100% da će te uhvatit
a citam neki ljudi narucuju laptope i iphone koji isto imaju wifi i nemaju nikakvih problema :S
http://www.ebay.com/itm/7-inch-Touch-Screen-Android-2-2-OS-Tablet-PC-WiFi-3G-/320748869137?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aae1f5611#ht_4509wt_1401 planiram narucit kao sto je htio vec jedan korisnik foruma i odusto zbog neke dozvole, mene zanima kolke su sanse da ce me uhvatit da nemam tu dozvlu zato sta uredaj ima wifi...
a citam neki ljudi narucuju laptope i iphone koji isto imaju wifi i nemaju nikakvih problema :S
Da čitaš pažljivije pročitao bi i to da samo za stvari koje nisu u uobičajenoj maloprodaji u RH može biti problema.
Ti uredjaji vec imaju dozvole.
koji ventovi [daj link], imam sličnu situaciju pa ak nisam jedini dat ću im vremena do petka. [svoje sam naručio od BiC]
koji ventovi [daj link], imam sličnu situaciju pa ak nisam jedini dat ću im vremena do petka. [svoje sam naručio od BiC]
Ja svoje isto od njih evo link http://www.ebay.com/itm/190468751856
http://ips.posta.hr/IPSWeb_item_events.asp?itemid=RA203240178CN&Submit=Submit
Kada bi trebalo doći meni na vrata u Split ili su zadržali paket na carini?
Znate li što oovo znači:
10/13/2011 8:58:00 AM CROATIA 21004 SPLIT CARINA Record item customs information (Inb)
Dakle sada bi me trebalo zovniti da dođem po to, ako imam pravo?
Sry malo glupa pitanja postavljam nemam iskustva sa tim
Ja svoje isto od njih evo link http://www.ebay.com/itm/190468751856
znači isto je, no dobro, ako mi sutra ne dođe to je taman 35. dan pa ću tražit povrat [refund policy im je na više od 35 dana uključujući vikende].
ono što je zanimljivo je da sam isti dan uzeo još neke stvari ali sa njihove stranice i to mi je stiglo u roku 2 tjedna...
Ako to pise vec je prosao carinski pregled.
Znaci stici ce ti doma.
Ako je vrijednost preko 160 Kn vjerovatno ces morati platiti postaru :)
paket mi stoji vec cetvrti dan na carini
10004 ZAGREB CARINA Retention reason : Invoice missing
pismo od 9.5 kuna nisam dobio
treba li nijima tako dugo da ga posalju ili se zagubilo?
zna li netko broj telefona na koji bi ih mogao nazvati,
da ne vrate paket nazad u hong kong
paket mi stoji vec cetvrti dan na carini
10004 ZAGREB CARINA Retention reason : Invoice missing
pismo od 9.5 kuna nisam dobio
treba li nijima tako dugo da ga posalju ili se zagubilo?
zna li netko broj telefona na koji bi ih mogao nazvati,
da ne vrate paket nazad u hong kong
paket stoji iznad jos jednog paketa...
i kad teta uzme paket iznad tvojeg i obavi proceduru sa papirima i unosom u racunalo, to isto ce napraviti i sa tvojim paketom...
kada to napravi, posta ce dobiti zahtjev za izdavanje poziva za carinu, i postar ce drugo jutro tebi to donjeti na vrata...
ovo sta pise na webu znaci da je posiljka stigla, ali ceka proceduru...
to ne znaci da je odmah procesuirana
Dobro i koliko im treba da posalju to pismo?
Tjedan, dva, tri...?
Dobro i koliko im treba da posalju to pismo?
Tjedan, dva, tri...?
Meni su poslali isti dan kako su napisali na internetu da je paket na carini.
Pozdrav svima!
Htio bi prodati neke stvari na eBayu,pa me zanima može li mi itko u 2-3 rečenice ukratko objasniti završni dio drugog koraka oglašavanja tj. kako postaviti dio sa poštarinom i cijenom poštarine jer uopće ne shvaćam kako to sve funkcionira,a ne poznajem nikoga sa iskustvom pa da mi objasn.Da preciziram , nije mi jasan dio u vezi odabira poštanske usluge jer kad god "proširim prozor" stvori mi se lista nekakvih USPS-ova itd...
Pozdrav svima!
Htio bi prodati neke stvari na eBayu,pa me zanima može li mi itko u 2-3 rečenice ukratko objasniti završni dio drugog koraka oglašavanja tj. kako postaviti dio sa poštarinom i cijenom poštarine jer uopće ne shvaćam kako to sve funkcionira,a ne poznajem nikoga sa iskustvom pa da mi objasn.Da preciziram , nije mi jasan dio u vezi odabira poštanske usluge jer kad god "proširim prozor" stvori mi se lista nekakvih USPS-ova itd...
Imaš i dio koji se zove international ili tako nešto. Jer USPS je u USA isto što i Hrvatska Pošta u HR.
znači isto je, no dobro, ako mi sutra ne dođe to je taman 35. dan pa ću tražit povrat [refund policy im je na više od 35 dana uključujući vikende].
ono što je zanimljivo je da sam isti dan uzeo još neke stvari ali sa njihove stranice i to mi je stiglo u roku 2 tjedna...
kontaktirao sam ih, dobio ovaj dogovor:
"Dear friend ,
I am sorry for the delayed parcel.
We sent your parcel out on 10/09/2011via China post flat air mail (regular mail) which always takes 7—30 working days to arrive, and sometimes it will be 5-10 days delayed due to customs clearance or flight. Could you please wait one more week? I hope you can get it soon.
Derek Woo"
bit ću dobar i pričekat ću, nije mi hitno, a po dosadašnjem iskustvu s njima vjerujem da me ne zahebavaju
Jučer mi stigla igra s ebay-a koja je poslana 11.10 stigla za 3 dana.
šta se sad k*čite
meni je iz kine znalo stizat za 3 radna dana ak naručim petkom
zadnje što je bilo su USB WLAN i Bluetooth adapteri, naručio u petak dobio u utorak.