Kako da otvorim case za neki kupljni predmet jer mi se približava 45. dan od kupnje?
Account-> resolutio centar i tamo imas !
Kako da otvorim case za neki kupljni predmet jer mi se približava 45. dan od kupnje?
Account-> resolutio centar i tamo imas !
evo imam jedno pitanje:jel mogu vratiti novce ako me netko prevari preko ebaya tj. ako sam ja kupio neku stvar a ona nije došla
evo imam jedno pitanje:jel mogu vratiti novce ako me netko prevari preko ebaya tj. ako sam ja kupio neku stvar a ona nije došla
Nista se ne brini
Niej vezano direknto za ebay ali imam jedno pitanje. Narucio bih kontaktne lece iz USA. Imaju neke kojih nema kod nas kupit, a koje su vrhunske kvalitete (imam usrane oci pa mi smeta ako neko smece gurnem) i dodju poprilicno jeftino.
Zanima me bi li imao problema na carini pri uvozu?
Pitanje:Jel je eBay na aukcije ili je oglasnik kao Njuškalo?
USPS i kostaju me sa shippingom negdje 200 kn po kutiji. Toliko me u RH kostaju one usrane od Johnson & Johnson. Narucio bih za sebe i za par frendova.
Niej vezano direknto za ebay ali imam jedno pitanje. Narucio bih kontaktne lece iz USA. Imaju neke kojih nema kod nas kupit, a koje su vrhunske kvalitete (imam usrane oci pa mi smeta ako neko smece gurnem) i dodju poprilicno jeftino.
ne bi bilo problema, nego bi ti eventualno mogli naplatiti PDV ako je ukupna cijena iznad 160kn. Sad ne znam kako ide sa "lijekovima", po logici nebi trebali ništa naplatiti. Evo zakon od PDV-u:
ne bi bilo problema, nego bi ti eventualno mogli naplatiti PDV ako je ukupna cijena iznad 160kn. Sad ne znam kako ide sa "lijekovima", po logici nebi trebali ništa naplatiti. Evo zakon od PDV-u:
Ma i sa naplacenom carinom i PDVom bih prosao jeftino. Lako mi je za PDV nego neznam jel treba imat kakvu dozvolu za uvoz takve vrste robe.
Lijekovi se nesmiju uvozit ovako privatno već godinama. Sad kakve je praksa to ne znam. Kao što ne znam ni pod s+koju skupinu spadaju kontaktne leće. Najpametnije ti je nazvat svoj carinski ured i pitat.
Ma i sa naplacenom carinom i PDVom bih prosao jeftino. Lako mi je za PDV nego neznam jel treba imat kakvu dozvolu za uvoz takve vrste robe.
kao što miki kaže, najbolje pitaj carinu, ali moje osobne mišljenje, ja bih naručio, ne vjerujem da bi trebalo biti problema oko dozvola
Da ali lece su medicinski materijal. Da narucujem paket mozda bih i pokusao jer bi vjerovatno prosao carinu bez problema (ako i ne prodje, nema veze, necu propast za 200 kn) ali mislim narucit desetak kutija jer mi je onda shipping po kutiji vrlo mali.
Da ali lece su medicinski materijal. Da narucujem paket mozda bih i pokusao jer bi vjerovatno prosao carinu bez problema (ako i ne prodje, nema veze, necu propast za 200 kn) ali mislim narucit desetak kutija jer mi je onda shipping po kutiji vrlo mali.
nazovi pa pitaj :P
Pozdrav.
Lik prodaje ovaj sat
http://cgi.ebay.com/Men-s-Emporio-Armani-Ceramica-Chronograph-Watch-AR1400-/220808213021?pt=Wristwatches&hash=item336931f21d#ht_2521wt_989
cijena je 29$, normalno da nije original, druga po redu cijena koja ima za takav sat je 79$.
Gledo sam njegove feedbackove i nije do sad nista prodavao osim neki šugavih ogrlica po 1-2$, kod ovoga gdje je cijena 79% ljudi ostavljaju samo pozitivne feedbackove i vidi se da lik prodaje samo te kopije armanijevigh satova
Dali to kupiti??? VAŠE MIŠLJENJE???
hvala!!!
to je samo ako si sam uvezo nešto, ne ako je s neta. Poznam nekolicinu ljudi koji su takve kopije kupovali pa ništa.
Ne bi trebalo bit problema. Zašto?
Nema veze što su medicinski materijal. Uredno sam naručivao s eBaya trakice za aparat za mjerenje šećera i masnoća u krvi, razne vitamine i slično.
Ne bi trebalo bit problema. Zašto?
A sta ja znam. Medicinski materijal i to. Jel za to trebaju neke posebne dozvole (kao od HAKOMA za RITT uredjaje)?
Pozdrav.
Lik prodaje ovaj sat
http://cgi.ebay.com/Men-s-Emporio-Armani-Ceramica-Chronograph-Watch-AR1400-/220808213021?pt=Wristwatches&hash=item336931f21d#ht_2521wt_989
cijena je 29$, normalno da nije original, druga po redu cijena koja ima za takav sat je 79$.
Gledo sam njegove feedbackove i nije do sad nista prodavao osim neki šugavih ogrlica po 1-2$, kod ovoga gdje je cijena 79% ljudi ostavljaju samo pozitivne feedbackove i vidi se da lik prodaje samo te kopije armanijevigh satova
hvala!!!
Prodao je 125 takvih satova i koliko vidim sve je pozitivno... Koliko sam ja cuo postupak kod kopije je ako ga carina uhvati ili ce ti cariniti po cijeni koliko kosta ustvari original ili ce te trazit racun! Ako te traze racun i vrijednost je manja od 160kn onda mogu traziti vjestacenje dali je original ili kopija a ti mozes reci da nezelis vjestacenje i da ga vrate posiljatelju! Vjestak ce utvrditi da je kopija i ti ces morati platiti njegove troskove i troskove unistavanja kopije!
Pozdrav.
Lik prodaje ovaj sat
hvala!!!
Prodao je 125 takvih satova i koliko vidim sve je pozitivno... Koliko sam ja cuo postupak kod kopije je ako ga carina uhvati ili ce ti cariniti po cijeni koliko kosta ustvari original ili ce te trazit racun! Ako te traze racun i vrijednost je manja od 160kn onda mogu traziti vjestacenje dali je original ili kopija a ti mozes reci da nezelis vjestacenje i da ga vrate posiljatelju! Vjestak ce utvrditi da je kopija i ti ces morati platiti njegove troskove i troskove unistavanja kopije!
Aha, kužim sve.
Još jedno pitanje. Kolike su šanse da me carina uhvati. Dali to ovisi samo o sreći ili? Jel pregledavaju svaki paket ili kad ih pukne? :P
Kad ih pukne, to je igra na srecu!
Ništa od te igre onda, nemam sreće, popušio bi neku kaznu garant a to mi sad ne treba xD
Molim vas moze li mi netko reci koliko bi platio ove slusalice ako ih narucim iz Hong Konga:
Cijena je 300kn, a kod nas su 650. I kakve su to zapravo slusalice, jesu li jednako kvalitetne kao neke koje bi kupio u Linksa ili HGspota?
Pošto je prodavač kolko tolko dobar nebi trebalo biti problema sa kvalitetom ovih slušalica.
Da, a cini mi se da se ionako sve proizvodi u kini, pa zasto onda ovo ne bi bio orginal :)
Ali koliko ce me doci sve skupa sa svim troskovima?