eBay - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 14.402
|
čitano: 5.373.900
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: eBay - pitanja i odgovori
Liverpool1892 kaže...

Znam ja dosta dobro Engleski, samo na tako banalnim stvarima griješim {#}

Ma zdravo je pitati {#}

Eto, od istih sam si naručio kad je na njihovoj stranici bila ponuda 2+1, doduše, sebi sam uzeo 80mm, no odgovor je da, dobiješ sve osim šarafa, no ima i to 10 komada za 2$ (preporuka jednog forumaša)

Ako se pitaš da li su bučni, to je upitno, od ova 3 jedan je bio glasniji, ostala 2 su bila tiša, no svejedno glasniji od ovog mog stock coolera.

Ovdje može biti VAŠA reklama!
17 godina
moderator
Liverpool1892 kaže...
pbandov kaže...

da, kučišta se oduvijek prodaju po 2.86$ + Free Shipping.

Lega moj, veoma mnogo ti znanja fali, uči se.

LOL! Da ne znam bolje, rekao bih da uopće ne znaš engleski kad ne znaš što znači jedna od najčešće korištenih riječi - for.

14 godina
neaktivan

Cijeli ventilator ja sam prije pola godine uzeo 3 ista ta i zadovoljan samo im je trebalo 2mj da dođu.

13 godina
neaktivan
xhopeon kaže...
Liverpool1892 kaže...

Ma zdravo je pitati {#}

Eto, od istih sam si naručio kad je na njihovoj stranici bila ponuda 2+1, doduše, sebi sam uzeo 80mm, no odgovor je da, dobiješ sve osim šarafa, no ima i to 10 komada za 2$ (preporuka jednog forumaša)

Ako se pitaš da li su bučni, to je upitno, od ova 3 jedan je bio glasniji, ostala 2 su bila tiša, no svejedno glasniji od ovog mog stock coolera.

Od mene si dobio preporuku :D
Evo jošJEDNE preporuke za dobar vent :)

Rest In Peace Steve Jobs, YOU CHANGED EVERYTHING
13 godina
odjavljen

Samo ventilator.

17 godina
moderator
Diplomat kaže...

Samo ventilator.

Ali ne bilo kakav ventilator, nego ventilator za (eng. for) kućište. To treba naglasiti, jer se i oni koji dobro znaju engleski lako mogu zabuniti.

14 godina
neaktivan
eBay - pitanja i odgovori

@Liverpool1892, sad me zanima na koje si kućište mislio, kao LED osvjetljeno kućište za ventilator ili?

Čini mi se da su neki pogrešno shvatili...

@dombak1608, još jednom hvala {#}

Ovdje može biti VAŠA reklama!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zanima me ako je cijena na e-bay s pdv od 19 % njemačka +carina +poštanski troškovi+pdv od 23% hrvatska .Na isti proizvod se plača duplai pdv i jel imam pravo povrata jednog poreza? Paket ako je besplatna dostava jel to uključuje i dostavu od carine do područnog poštanskog ureda?

0 0 hvala 0
15 godina

Jedno pitanje, jel itko imao ovaka slučaj sa paketom:
12/28/2011 9:10:00 AM CROATIA 10004 ZAGREB CARINA Send item to customs (Inb)
12/30/2011 12:21:00 PM CROATIA 10004 ZAGREB CARINA Return items from customs 1
12/30/2011 1:45:00 PM CROATIA 10004 ZAGREB CARINA Send item to domestic location (Inb)
12/30/2011 3:30:00 PM CROATIA 10208 Zagreb NK Receive item at location (Inb)

Koliko sam izguglao, ostali paketi su otišli na 10208 Zagreb NK samo kad su bili poslani u inozemstvo, nisam niti jedan slučaj našao da je paket izvana prošao carinu i otišao na 10208.
Jel moguće da je to samo zato što moja pošta radi samo do 14:30 pa je tamo nekakvo skladište do ponedjeljka, ili...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozz

mislio sam se prijaviti za ovu ebay kredit karticu ali sam mislio vas pitati ukoliko imate iskustva s tim...koje su prednosti i moguce mane toga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
adis1103 kaže...

pozz

mislio sam se prijaviti za ovu ebay kredit karticu ali sam mislio vas pitati ukoliko imate iskustva s tim...koje su prednosti i moguce mane toga?

eBay karticu?

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
16 godina
protjeran
pbandov kaže...
adis1103 kaže...

pozz

eBay karticu?

Mislim da je mislio na ovo http://www.mastercard.ebay.com/

Ali to je samo za amere kolko ja znam,ili?!

The enemy of my enemy is my friend!
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
pbandov kaže...
adis1103 kaže...

pozz

eBay karticu?

Mislim da je mislio na ovo http://www.mastercard.ebay.com/

Ali to je samo za amere kolko ja znam,ili?!

da tako je. Samo ameri to mogu. Već sam to vidio pa pitam da nisu možda omogućili za daljnju.

15 godina
neaktivan
Pozdrav, mislio sam naručiti procesor iz Amerike, cijena je 330$, sa poštarinom.
Jel mogu ikako izbjeći carinjenje i PDV?
Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
13 godina
odjavljen
Ne možeš.
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Diplomat kaže...
Ne možeš.

Zašto lažeš čovjeku?

Naravno da možeš izbjeći uz par uvijeta:

1. Da imaš nekoga na carini pa ti on "propusti" pošiljku

2. Da imaš puno sreće pa im tvoj paket nebude "sumnjiv" pa ga ne otvore. Ako ga otvore, 99% ćeš morati platit. Ovih 1% je da nećeš, što se jako teško može dogodit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 1:39 (Hacker002).
13 godina
odjavljen
Pa neću mu govoriti nešto što se protivi zakonu. lOl Procesor će biti poslan sa tracking brojem tako da će sigurno gledati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Slash 666 kaže...
Pozdrav, mislio sam naručiti procesor iz Amerike, cijena je 330$, sa poštarinom.
Jel mogu ikako izbjeći carinjenje i PDV?

Može itekako! Od osobe koja ti je prodala stvar traži da ti uz stvar pošalje fakturu u kojoj je upisana manja cijena. U tvom slučaju recimo 70${#}! Carina se mora voditi fakturom prilikom pregleda i procjene robe.

{#}

Pozdrav

17 godina
Diplomat kaže...
Pa neću mu govoriti nešto što se protivi zakonu. lOl Procesor će biti poslan sa tracking brojem tako da će sigurno gledati.

Al ak možeš "izbjeći" taj zakon, zašto ne? {#}

I to sa tracking brojem nema apsolutno veze. Pošiljka poslana iz Amerike gubi tracking broj čim napusti Ameriku, tj kad uđe u Europu taj broj ti nevaži. Iz kojeg razloga, to neznam, to treba pitati njihovu poštu.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
Diplomat kaže...

Al ak možeš "izbjeći" taj zakon, zašto ne? {#}

I to sa tracking brojem nema apsolutno veze. Pošiljka poslana iz Amerike gubi tracking broj čim napusti Ameriku, tj kad uđe u Europu taj broj ti nevaži. Iz kojeg razloga, to neznam, to treba pitati njihovu poštu.

Koliko ja znam na IT opremu ne ide carina nego samo PDV. Što ako bi mu računali, onda bi računali 23%. Ovih 14% od carine bi samo zapapričilo cijelu priču.

14 godina

Ljudi hitno trebam pomoć.Danas se fino probudim,upalim komp i gledam mail,a ono 4 maila od ebaya.

I svi govore o suspenziju acca.Ja se logiram na ebay, a ono i tamo piše da je acc suspendiran.

Ali nigdje ne piše zbog čega je acc suspendiran.Na koji način to sad mogu riješiti

robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...

Ljudi hitno trebam pomoć.Danas se fino probudim,upalim komp i gledam mail,a ono 4 maila od ebaya.

I svi govore o suspenziju acca.Ja se logiram na ebay, a ono i tamo piše da je acc suspendiran.

Ali nigdje ne piše zbog čega je acc suspendiran.Na koji način to sad mogu riješiti

Probaj im poslati mail. Ili ti je netko provalio u račun pa su ti ga suspendirali da ti ne napravi štetu ili te netko prijavio zbog nečeg ili si radio neke pi*darije. Što točno si radio na eBayu? Bio si samo kupac?

14 godina
Pa neznam kako da im pošaljem mail pod kontakt daju samo telefon.Na ebayu sam u prodavo 2 stvari no nisam ih prodo.Možda je netko provalio jer je pisalo.Your account has been suspended because recent account activity has raised serious security concerns
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Pa neznam kako da im pošaljem mail pod kontakt daju samo telefon.Na ebayu sam u prodavo 2 stvari no nisam ih prodo.Možda je netko provalio jer je pisalo.Your account has been suspended because recent account activity has raised serious security concerns

Ne znam što bih ti rekao. Ako ih nazoveš, poziv će te masno koštati. Probaj si resetirati lozinku pa ako se uspiješ ulogirati u svoj račun na eBayu, možda ćeš dobiti nešto više informacija.

14 godina
Pa mogu se ulogirat.Ulogiram se i piše mi your account has been suspended.Mogu mijenjat password i pogledat poruke.A za kontakt sam našo način na koji ih se može kontaktirati emailom i chatom no chat se može tek za 6 sati kod nas
robimarko@gmail.com
17 godina
moderator
robimarko kaže...
Pa mogu se ulogirat.Ulogiram se i piše mi your account has been suspended.Mogu mijenjat password i pogledat poruke.A za kontakt sam našo način na koji ih se može kontaktirati emailom i chatom no chat se može tek za 6 sati kod nas

A dobro, barem nešto. Valjda ćeš saznati što se točno dogodilo. Javi kako je prošlo.

15 godina
mbaksa kaže...
robimarko kaže...

Ne znam što bih ti rekao. Ako ih nazoveš, poziv će te masno koštati. Probaj si resetirati lozinku pa ako se uspiješ ulogirati u svoj račun na eBayu, možda ćeš dobiti nešto više informacija.

Ma neće te niš masno koštati. pogledaj koliko ti dođe minuta sa USA preko tvog operatera pa vidi. Ali nema više baš extra skupih razgovora. Ali i ako ti je to preskupo odi u poštu, kupi neku od onih 50 vrsta kartica za pričanje sa inozemstvom po jako niskim cijenama pa zovi preko toga.

15 godina

Postoji li kakav način da ja ovo uspijem dopremiti do Hrvatske?

Nitko ovakav zippo ne šalje do nas.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
underdog kaže...

Kontaktiraj čovjeka, pitaj ga bi li ti ipak poslao u Hrvatsku i koliko bi koštala dostava pa ti možda pošalje. Ako ti neće htjeti poslati, možeš iskoristiti http://www.globalshop.net - ako imaš AmEx karticu. GlobalShop ti da adresu u SAD-u (u Miamiju mislim), pa ti prodavači pošalju artikl na tu adresu i onda ti to GlobalShop dostavi doma na kućnu adresu. Samo obrati pažnju na tarife - mislim da je do kilogram mase 30-40 dolara ili tako nešto, znači ne isplati ti jedan jeftini artikl - iskombiniraš ih više (iz SAD-a - ne znam koliko ima smisla da ti iz Kine šalju u SAD) pa...

17 godina
underdog kaže...

Što se tiče tog čovjeka koji ga prodaje, jagrfannj, on većinom hoće poslati.

Samo mu pošalji poruku i lijepo ga zamoli bi li poslao upaljač u Hrvatsku i za koliko. Taj Zippo je u normalnoj Zippo kutiji pa mislim da će ti onda reći da je shipping 5.25$.

Vjeruj mi, imam malo puno više iskustva sa Zippo upaljačima na EBay-u i ljudima koji ih prodaju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice