Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 377.672
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Banggood.com

Ja sam powerbank naručio 12.12.2014., s stigao je 2.1.2015. Pa sad vi brojite dane. 

13 godina
ERROR1911 kaže...

Ekipa jel vam došlo u zadnje vrijeme sa Banggood-a, naručio sam bateriju 05.01 ali mi još nije došla 

Hehe, optimistično :D

Prvi puta naručuješ?

Kad stigne u 2 tjedna, onda je to ultra brzo.

Meni je najdulje bilo oko mjesec i nešto sitno.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
CyberDemonVZ kaže...
ERROR1911 kaže...

Ekipa jel vam došlo u zadnje vrijeme sa Banggood-a, naručio sam bateriju 05.01 ali mi još nije došla 

Hehe, optimistično :D

Prvi puta naručuješ?

Kad stigne u 2 tjedna, onda je to ultra brzo.

Meni je najdulje bilo oko mjesec i nešto sitno.

Onda samo strpljivo, hvala Vam na info :) 

Da prva mi je narudžba. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 13:39 (ERROR1911).
16 godina
moderator
ERROR1911 kaže...

Da prva mi je narudžba. 

Ako dosad nisi pročitao ovo, onda obavezno pročitaj, bez obzira što nisi kupio preko eBaya jer se većina toga odnosi na kupnju iz inozemstva općenito: 

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

16 godina
Banggood.com

Naručio zaštitu za 3.5mm za mobitele, i došlo nakon točno 2 tjedna.

ALI naručio dva komada, dobio 5 komada  Vjerovatno im bilo glupo ubaciti samo dva komada, pa ubacili šaku njih 

pametni wirstband još čekam, iako je naručeno isti dan.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
mbaksa kaže...
ERROR1911 kaže...

Da prva mi je narudžba. 

Ako dosad nisi pročitao ovo, onda obavezno pročitaj, bez obzira što nisi kupio preko eBaya jer se većina toga odnosi na kupnju iz inozemstva općenito: 

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Prošitao sam to, naručujem stalno s eBaya, ali u zadnje vrijeme sve šta sam naručio s eBaya došlo mi je brzo jer je išlo avionom, a ovo sa Banggood-a ide brodom vjerovatno.

16 godina
moderator
ERROR1911 kaže...
Prošitao sam to, naručujem stalno s eBaya, ali u zadnje vrijeme sve šta sam naručio s eBaya došlo mi je brzo jer je išlo avionom, a ovo sa Banggood-a ide brodom vjerovatno.

Ma kakvim brodom - mopedima pakete dovoze iz Kine. 

Uzorak ti je premali da bi mogao raditi takve nekakve usporedbe, a i nisi napisao jesu li ti ti paketi koji su ti brzo stigli došli iz Kine ili od nekud drugdje. Recimo meni je jučer došao paket naručen 29.12. (Tajland), a danas su došli paketi naručeni 5.1. i 12.1. iz Hong Konga. Paket iz Kine naručen 11.12. stigao 13.1. Drugi paket iz Kine naručen dan kasnije stigao nekoliko 30.12. Dakle, jako šaroliko. 

12 godina
neaktivan
Banggood.com

I ja sam naručio ekran za mobitel 03.01. pa mi još nije došlo, očekivam do kraja mjeseca, evo drugi mjesec zagazio ali ga još nema ali se barem pomakeo na track numberu i sad je u kanadi (zanimljiva ruta). Ma doći će već, samo da ne probije 60 dana, treba prije tražiti novac natrag.

josipmatic
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2015 19:43 (josmatic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
rooswelt1991 kaže...

pametni wirstband još čekam, iako je naručeno isti dan.

Čekam poštara cijelo jutro, i đ*bre mi opet nekako uspije ubaciti onaj papirić, a da ga nisam vidio 

Tak da, ja sutra idem po to, i moram priznati da je oboje došlo relativno brzo, s obzirom da je tek 12.1 naruđba poslana.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Banggood.com
tracking number itema tracking number itema

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ludimata kaže...

Još nisam vidio da paketi s Banggooda idu preko Italije. Uglavnom, vidiš gdje je zapelo - talijanska carina ti je paket obrađivala punih mjesec dana!

BTW iste takve mjerače potrošnje je bilo za kupiti za otprilike istu lovu u Pevecu, samo s Commelovom naljepnicom. Treba malo gledati - neke stvari se ne isplati naručivati iz Kine. 

15 godina

Pa meni dosta često idu preko Italije. I u pravilu, uvijek im treba "100 godina" da dođu.
E vidiš, ne naručujem baš sve iz Narodne Republike Kine, ali ovo nisam vidio kod nas, pa sam naručio :)

16 godina
Banggood.com

Meni je ovaj put išlo preko Turske 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Evo jedna obavijest koju sam dobio od službe banggood-a, a to je da pošiljke kasnije zbog terorističkih napada su pojačane carinske kontrole.

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sada, ne treba pretjerivati. Pošiljke uvijek "kasne" i rijetko kada dolaze dođu kada je očekivano.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
12 godina
protjeran
Banggood.com

Danas stigao powerbank koji je bio : Shipped Date:2015-01-10 

tocnije : Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 22:26 (Adict).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Banggood.com

Evo danas stigao također Original XIAOMI 5V 2A 10400mAh naručen 05.01

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Evo da ne bude da objavljivam loše rezultate shippinga, danas sam dobio u roku od 10 dana četkice za šminkanje. Dosad najbrže uz free shipping.

josipmatic
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Nisam do sada nikad narucio neki mobitel preko neta pa me zanima kolko bi me izasao, otprilike, sveukupni trosak ako je cijena mobitela 160dolara + postarina 0.30dolara. Salju ga iz CN Warehousea. Koliko bi to sve bilo uz carinu i pdv ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Killuminati kaže...

Nisam do sada nikad narucio neki mobitel preko neta pa me zanima kolko bi me izasao, otprilike, sveukupni trosak ako je cijena mobitela 160dolara + postarina 0.30dolara. Salju ga iz CN Warehousea. Koliko bi to sve bilo uz carinu i pdv ?

Sve ti tu piše: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

14 godina
Banggood.com

Pozdrav svima.

1.Prije dva dana naručio par sitnica, sve uredno plaćeno, međutim, još nisam dobio potvrdu da je poslano. Koliko vidim sve je "in stock"

2. Smeta li što sam koristio dijakritičke znakove? Ja budala zaboravio staviti c,s umjesto č,ć,š..

3. Već sam pitao u jednoj temi, ali ću pitati i ovdje. Naručio par sitnica, a pošto valjda nisu u istom skladištu, šalju u 4 različita paketa. Hoće li carina praviti probleme kada vide da sam dobio 4 paketa u kraće vrijeme? Ukupna vrijednost je ispod 160kn.

Zahvaljujem!

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dv14 

3. Već sam pitao u jednoj temi, ali ću pitati i ovdje. Naručio par sitnica, a pošto valjda nisu u istom skladištu, šalju u 4 različita paketa. Hoće li carina praviti probleme kada vide da sam dobio 4 paketa u kraće vrijeme? Ukupna vrijednost je ispod 160kn.

Zahvaljujem!

Ista stvar i kod mene ali mislim da nebi trebalo biti problema s carinom , jedino nam možda pošta naplati svaki mali paketić po 4,5 kune ...

13 godina
Banggood.com

Ak nema boljeg, i ovo je dobro :)

6% popusta na sve, od 11.02. do 26.02.: 15BGSF

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
titko kaže...
dv14 

Zahvaljujem!

Ista stvar i kod mene ali mislim da nebi trebalo biti problema s carinom , jedino nam možda pošta naplati svaki mali paketić po 4,5 kune ...

Stigla već 3 od 4 paketića i svaki 4,50kn...

Akcija

16 godina

Neke stvari ne dolaze baš brzo. Naručio sam si Ulefone Be X prije više od tjedan dana, poslan je isti dan ali NL tracking još ne radi.

Jedan drugi čovjek, isti mobitel naručio s drugog shopa, platio dan prije mene i već mu je na carini.

15 godina
Banggood.com

Sve ovisi kolko imaju naruđbi za doma... Kineska nova godina je za 2 dana, tako da... kao i svake godine, guzva... ja sam napravio pauzu s naručivanjem prije cca 10 dana.ne vredi mi se zivcirat

Kakva su vam iskustva sa tabletima na win8? vrijedi li čemu?
znam da je @Ag008  imao i recenziju jednog, ali to je sve...

0 0 hvala 0
12 godina
Banggood.com

Ljudi jel vama postar naplacivao kakvu dostavu, znaci sa bangooda sa narucio na svoju adresu shipping bio free, konkretno se odnosi na dvije led zarulje u dva paketa i svaki paket je naplatio 5kn. jel se meni cini ili me zalevatio za 10kn posto njih dvi skupa ne kostaju toliko?

I <3 Milka
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poštar ti je naplatio 5kn ili Banggood?

Po novom moraš ići na poštu ako ne želiš platiti taj namet od 5kn za small packet.

13 godina
Banggood.com

Kad ti poštar donese je 4,50 kn svaki mali paket , a kad ti ostavi žuti papir, pa ideš sam na poštu,  onda ništa,  tako kad vidiš poštara , sakrij se

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ag008 kaže...

Poštar ti je naplatio 5kn ili Banggood?

Po novom moraš ići na poštu ako ne želiš platiti taj namet od 5kn za small packet.

Tak je već 10 godina. :) Znam da sam na poslu morao imati cijelu hrpu kovanica od 5 kn :)

Sva sreća što kinezi večinom šalju u onim vrećicama, a to spada pod pisma.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice