Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 377.678
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Banggood.com
Banggood.com
Naručio sam 19.11. sa Banggood EU Warehouse mobitel Dogge DG310. Poslali mi ga 21.11. Uređaj do danas još nije stigao. Nisam dobio nikakav broj za praćenje pošiljke. Iz Banggooda su mi odgovorili da su ga poslali 21.11. preko Royal Air Mail.
Molim ako netko zna na koji način sada mogu saznati gdje je zapela pošiljka. Imam samo broj narudžbe za Banggooda. Koliko odprilike treba vremenski da telefon stigne iz Engleske do Hr? Znam da je sada sigurno pojačan promet radi praznika, ali mi se preko 20 radnih dana čini malo puno previše.
Hvala.

Poz,

ja imam isti problem kao i MKM pa me zanima jeli ti stigla naruđba te jesi li dobio Track Number,

naručio sam isto s EU Warehouse mobitel Dogge DG310 te me zanima kada ga mogu očekivati

Hvala na odgovoru.

Evo moj slučaj:

• Shipping Method:Uk Standard International Shipping
  • Track Number:Untracked
  • Order Placed Date:2014-12-26 08:28:51
  • Shipped Date:2014-12-27 06:19:01
  • Hvala svima na pomoći
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 18:03 (zgusteri).
16 godina
moderator
titko kaže...

Naručio neke sitnice 12.12. , shipped 13.12. i danas stiglo sve uredno {#}

Naručio Xiaomijev power-bank istog datuma, stigao mi danas. Izgleda originalni, što je XXX Man već potvrdio. S tim da, ako se još netko interesira za te power-bankove, treba znati da su spustili cijenu za tri dolara, znači sad koštaju 19,45 dolara srebrni, odnosno 20,45 šampanj i crveni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 17:57 (mbaksa).
16 godina
Banggood.com

I ja sam svoj Power Bank dobio tek danas a naručio ga 15.11.2014. Izgleda da oni to šalju kada napune cijeli kontenjer 

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Scorp21 kaže...

I ja sam svoj Power Bank dobio tek danas a naručio ga 15.11.2014. Izgleda da oni to šalju kada napune cijeli kontenjer 

Netko je na nekoj temi napisao nešto tipa da se iz Kine ili Hong Konga ili odakle već paketi za Hrvatsku šalju dvaput mjesečno. Sad, možda je ta učestalost veća (jednom tjedno?), no čini se da se doista periodički šalje, na određene dane. To bi bilo i logično - neće valjda stalno mijenjati raspored letenja.

16 godina
Banggood.com

15.11. sam naručio power bank i gumenu masku a 19.11. sam još 2 druga proizvoda naručio. Gumena maska i ta 2 proizvoda što sam 4 dana kasnije naručio su stigli svi skupa oko 15.12. dok je jedino power bank danas tako da ne znam na koji oni to način šalju

Scorp21
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Banggood.com

Za prvi powerbank sam čekao 20-ak dana (standardnih), dok za drugi dvostruko više.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Poz,

ja imam isti problem kao i MKM pa me zanima

naručio sam isto s EU Warehouse mobitel Dogge DG310 te me zanima kada ga mogu očekivati,problem je što nemam Track Number

Hvala na odgovoru.

Evo moj slučaj:

• Shipping Method:Uk Standard International Shipping
  • Track Number:Untracked
  • Order Placed Date:2014-12-26 08:28:51
  • Shipped Date:2014-12-27 06:19:01
  • Hvala svima na pomoći
16 godina
moderator
zgusteri kaže...

naručio sam isto s EU Warehouse mobitel Dogge DG310 te me zanima kada ga mogu očekivati,problem je što nemam Track Number

Neposjedovanje tracking broja samo po sebi nije uzrok problema. To samo znači da taj paket ne možeš pratiti. Pročitaj: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

16 godina
neaktivan
zgusteri kaže...

naručio sam isto s EU Warehouse mobitel Dogge DG310 te me zanima kada ga mogu očekivati

Procjenjujem po dosadašnjim pošiljkama koje su meni stizale iz UK, da možeš očekivati telefon između 8.1. i 13.1.

9 godina
neaktivan

Dali si ti dobivao Track Number s pošiljkama s Banggood ili ti je stigla naruđba bez Track Number

16 godina
moderator
zgusteri kaže...

Dali si ti dobivao Track Number s pošiljkama s Banggood ili ti je stigla naruđba bez Track Number

http://www.bug.hr/forum/post/internet/banggoodcom/4466981.aspx

15 godina
Banggood.com

Xiaomi powerbank narucen 12.12, došao 2.1.
Sve 5! oriđiđi

1 0 hvala 0
16 godina

Sve ovisi kako imate sreće no 99% toga stiže. A uvijek je gužva i kašnjenja oko Božića/NG.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
15 godina

Istina! zato je ovih 20 dana super brzo//obzirom na blagdansko ludilo//

11 godina
neaktivan
Banggood.com

jeli itko naručivao s CN warehouse (amerike), ako je kolko je trajala dostava otprilike
ja sam uzeo neke sitnice 14.1. , još nije došlo

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.1.2015 1:17 (fcbarca).

0 0 hvala 0
12 godina
Banggood.com

Evo na staru godinu su pale jos 2 narudzbe, narucio sam smart wristband na popustu sa 30$ na 16$ http://www.banggood.com/Sport-Bluetooth-Smart-Wristband-Sports-Bracelet-Watch-Pedometer-p-957846.html, zatim sam narucio android media player za 43$ http://www.banggood.com/CS918-Intelligent-HD-QuadCore-RK3188-Android-42-WiFi-TV-box-p-928544.html

Dosad sam narucio 2 powerbanka, oba rade perfektno i dostavljeni su u roku od oko mjesec dana..

1 0 hvala 0
14 godina
Banggood.com

Odlučio sam si naručiti napokon baterijicu interesira me jel ima još tko iskustva s njom jel se isplati? 

I zanima me dali dođe šta brže ako njim platim onih $1.60 za dostavu? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Često naručivam često preko banggood-a. Mobitel mi je došao za 26 dana al obično treba oko 40 dana da dođe ostalo šta sam naručivao, a jedna stvar mi je došla za 14 dana. A sad su praznici pa slobodno treba dodati tih 10-ak dana da će kasniti. Vezano za momka šta je naručio mobitel dodge i još mu nije došao, čudno mi da nema track numbera jer ja sam jučer naručio touch screen za svoj mobitel Cubot X6 od 360kn i dobio sam track number. Ako Vam stvari ne dođu u roku od 58 dana tražite povrat novca jer nakon što istekne 60 dana nisu Vam dužni vratit novac.

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Odlučio sam si naručiti napokon baterijicu interesira me jel ima još tko iskustva s njom jel se isplati? 

I zanima me dali dođe šta brže ako njim platim onih $1.60 za dostavu? 

Obično ti piše u kojem roku će ti doći (7-25 dana) a tako zna pisati i za free shipping pa tako da mislim da je to bacanje novca.

josipmatic
9 godina
neaktivan
Banggood.com

Eto samo da javim stigao mobitel,

sve 5

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Banggood.com

Evo danas ujutro došlo, http://www.banggood.com/Basic-Starter-Learning-Kit-UNO-For-Arduino-Basics-p-934217.html 
Sve je odlično.

Narudžba napravljena 14.12

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fcbarca kaže...

Evo danas ujutro došlo, http://www.banggood.com/Basic-Starter-Learning-Kit-UNO-For-Arduino-Basics-p-934217.html 
Sve je odlično.

Kupi si još i ovaj OLED ekran - nećeš požaliti. 7-segment ekrančići koje si dobio u paketu su živi užas za koristiti, a i funkcionalnost im je jako ograničena. 

15 godina
Banggood.com

Na bangu se pojavio Xiaomi Redmi 2.

Cijena 162.99, odnosno s kuponom 152.99 dolara.

Mislim da je cijena ok.

Planira li itko naručiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 14:03 (mmmnnn).

0 0 hvala 0
12 godina
Banggood.com

Jucer stigao Media player narucen 31.12. znaci 2 tjedna je putovo, a danas stigla narukvica za sat narucena 30.12. jos cekam onaj smart wristband sto je bio na ponudi za 16$.. Nemam nikakve primjedbe, sve perfektno, mozda je malo dostava bila spora no sad je prilicno ubrzala oko praznika, ali cuj s obzirom da je besplatna i cijene su dobre ko sam ja da se zalim..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 15:01 (SnakeEyes).

1 0 hvala 0
13 godina
Banggood.com

Naručio sam dvije stvari.

Prva je poslana 30.12. Stigla je 15.01.

Druga je poslana 03.01 Stigla je 13.01.

I jedno pitanje, ima na stranici kakav jeftini MHL-HDMI kabel, ili adapter+HDMI kabel.

Nije da mi baš treba, al ak je full povoljno, da imam jednog doma :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 14:48 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
SnakeEyes kaže...

Jucer stigao Media player narucen 31.12. znaci 2 tjedna je putovo, a danas stigla narukvica za sat narucena 30.12. jos cekam onaj smart wristband sto je bio na ponudi za 16$.. Nemam nikakve primjedbe, sve perfektno, mozda je malo dostava bila spora no sad je prilicno ubrzala oko praznika, ali cuj s obzirom da je besplatna i cijene su dobre ko sam ja da se zalim..

http://www.banggood.com/Sport-Bluetooth-Smart-Wristband-Sports-Bracelet-Watch-Pedometer-p-957846.html

Jel ovo?

I ja sam to naručio, 7.1, pretpostavljam da bi ga trebao krajem sljedećeg tjedna očekivati

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
12 godina
Banggood.com

Da to je to, danas sam ceko postara na prozoru i razocaro sam se kad sam vidio da nema nista za mene haha..

Sto se tice gore navedenog media playera poslali su mi krivi adapter koji ne pase, sva sreca imao sam jedan u rezervi od 5V, no svejedno cu im napisati pismo. Sve ostalo sto je stiglo je dobro i radi.

0 0 hvala 0
14 godina
Banggood.com

Ekipa jel vam došlo u zadnje vrijeme sa Banggood-a, naručio sam bateriju 05.01 ali mi još nije došla 

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ERROR1911 kaže...

Ekipa jel vam došlo u zadnje vrijeme sa Banggood-a, naručio sam bateriju 05.01 ali mi još nije došla 

Kak to misliš "još"? Da ti je došla, onda bi bilo "već". Možeš računati s vremenom dostave od 3-4 tjedna, ponekad bude kraće, ponekad dulje.

12 godina
protjeran
Banggood.com

Također sam narucio XIAOMI 5V 2A 10400mAh 5.1 i jos nije dosla , jedan kolega je na forumu tu napisao da ju je cekao mj dana tako da se ja nenadam da ce doci uskoro . Isto tako sam narucio masku za taj power bank i ona je dosla za tj dana i manje ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice