Banggood.com

poruka: 997
|
čitano: 377.702
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Banggood.com
SnakeEyes kaže...

Narucio sam power bank prije vise od 3 tjedna i jos nije stigao.. cijena je 11$, jel moguce da je zapeo na carini? i nemogu ga pratiti unutar hrvatske dal zna neko zasto?

Samo da javim, stigo je neki dan, neznam kakve su komplikacije bile al glavno je da je tu.. planiram narucit za koji dan i media player pa vam javim.

13 godina
SnakeEyes kaže...
SnakeEyes kaže...

Narucio sam power bank prije vise od 3 tjedna i jos nije stigao.. cijena je 11$, jel moguce da je zapeo na carini? i nemogu ga pratiti unutar hrvatske dal zna neko zasto?

Samo da javim, stigo je neki dan, neznam kakve su komplikacije bile al glavno je da je tu.. planiram narucit za koji dan i media player pa vam javim.

Kad si narucio i  kad je stiglo, da ne tražim stare poruke :)

Meni oko 30 dana, al pošto se ne računaju subota i nedjelja, stiglo je u navedenom roku.

Koji Power bank i Media player? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 16:51 (CyberDemonVZ).
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
mbaksa kaže...
Znači, "Smjdi, smjdi, užasno smjdi!"? {#} Ja sam se opekao nekoliko puta pa sad pušem i na hladno, odnosno naručujem crno samo ako nemam drugog izbora....

Dobro je, izgleda da ipak nije ovaj prvi slučaj {#}

Nakon tjedan dana se osjeća miris samo kad nos naslonim na torbu. Za sad samo pohvale i preporuke za torbu.

Stigao kooooonačno danas i moj ruksak. Carinici su bili korektni i nisu ga carinili.

Moj ima onaj neki ustajali, prašnjav smrad. Znači nije onaj opak toksičan kakav zna biti, ali ipak ima neki miris tipičan za jeftine ruksake. Nije doduše prestrašno, odnosno može se živjeti s tim. Kvaliteta samog ruksaka je OK, malo čudno sjeda na leđa. Moći ću bolje ocijeniti kad ga nakrcam do kraja. Glavni pretinac je zbilja prostran, jako visok, ona pregrada kojom se dno ruksaka može ograditi od ostatka je u praksi neupotrebljiva jer nema pristup izvana. Ima i još nekoliko loših rješenja. Ovaj ruksak je nažalost jedan neiskorišten potencijal. Kad bi bar imao ozbiljan prednji pretinac. Ne sviđa mi se ni boja - maslinasto-zelenkastija je nego na slikama. Tako da... Poslužit će za prvu silu, ali i dalje imam želju za nečim boljim.

EDIT: Moram se ispraviti - malo bolje sam pogledao - kad se onom (tankom) pregradom odijeli donji dio ruksaka, tom donjem dijelu može se pristupiti izvana, preko prednjeg ciferšlusa (da, to nije džep nego ulaz u donji dio ruksaka). Džep s lijeve strane je minijaturan i zbilja ne znam čemu služi (da staviš unutra ključ od auta?), s prednje strane je malo veći, ali i dalje upitno iskoristiv, a ovaj na vrhu je dosta veći, ali opet - da je veći bio bi iskoristiviji. Drugim riječima, svi ti džepovi su više za ukras, da se vidi nešto na torbi, a ne da bi bili zbilja od neke ozbiljne praktične koristi. Dobro, ja sam ga platio nekih 27 dolara i to je OK, ruksak stvarno barem toliko i vrijedi, ali ne vrijedi onih šezdesetak dolara koliko DX.com traži.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 16:32 (mbaksa).
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SnakeEyes kaže...
SnakeEyes kaže...

Kad si narucio i  kad je stiglo, da ne tražim stare poruke :)

Meni oko 30 dana, al pošto se ne računaju subota i nedjelja, stiglo je u navedenom roku.

Koji Power bank i Media player? :D

http://www.banggood.com/20000mAh-Wallet-Phone-Charging-Treasure-Power-Bank-For-Mobile-Phone-p-947569.html
Nisam siguran za datum dolaska, al narucio sam 29.10. no malo manje od mjesec dana , nije neka kvaliteta al nisam ni trazio nista takvo jer mi treba samo da skoli malo struje pokradem i punim se, a posto sam poceo 2 mobitela nosit imam i duplo struje za nadoknadit..

Planiram si sad za bozic uzet ovo http://www.banggood.com/Full-HD-1080P-Multi-Media-Player-Video-Center-With-YPbPr-p-921902.html 

Da cujem vas, imate dobra/losa iskustva sa banggoodom? inace ovo je moja prva kupnja sa banggooda, inace kupujem godinama na njemackom ebayu..

EDIT: sad sam tek skuzio, nemam televiziju u sobi, maknuo sam ju u prvom mjesecu jer ne gledam.. tako da najprije taj problem trebam rješit haha

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 21:25 (SnakeEyes).
13 godina
Banggood.com

Hahaha, sad si skuzio :)

Za sqd samo pohvale za Banggood.

Sva roba je "kina", ali za klasu il dvije iznad standardnih e-bay stvari.

Sve mi je do sad stiglo u roku.

I jucer prvi "problem". Rjesen u pola sata: narucio sam zeni torbu. Slijedeci dan mi stize mail (osobni, nije neka skripta) da je nestalo tog proizvoda i da neznaju kad stize novi. Dal hocu zamjenu il povrat love. Reko, povrat love. I za pol sata mi stize mail da je lova vracena na paypal.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Sva roba je "kina", ali za klasu il dvije iznad standardnih e-bay stvari.

Ovisi što kupuješ. Što se tiče elektronike, Arduino platforme i slične stvari, to su te iste stvari koje se prodaju i putem eBaya, samo što su nekad jeftinije na eBayu, a nekad na Banggoodu.

16 godina

Neke stvari (tipa usb memorije) je dosta nekvalitetno. Kupio sam za 5$ 8Gb stick koji je izbacivao greške i h2testw je poakzao da ima oko 600Mb u stvarnosti.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
moderator
Ag008 kaže...

Neke stvari (tipa usb memorije) je dosta nekvalitetno. Kupio sam za 5$ 8Gb stick koji je izbacivao greške i h2testw je poakzao da ima oko 600Mb u stvarnosti.

Tu onda možda ni nije riječ o nekvaliteti, nego o fejk proizvodu. Nedavno su u ponudi imali 128 GB micro SDXC memorijsku karticu za smiješnu cijenu, bez oznake proizvođača. Iako bi mi dobro došla, nisam se to usudio kupiti, baš zbog bojazni da je riječ o fejk kartici (stvarnog kapaciteta tipa 4 GB, pa onda kad prevališ ta 4 GB onda ti se prebrisuje ono što si već na nju zapisao!).

12 godina
Banggood.com

Sto se tice banggood kupona, ima li itko ista za udjeliti? :D

0 0 hvala 0
15 godina
Banggood.com

Imal li banggood Eu warehouse? Zanima me Wl v977, a neda mi se placat pdv....jedino ako basss moram :)

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
stručnjak kaže...

Imal li banggood Eu warehouse? Zanima me Wl v977, a neda mi se placat pdv....jedino ako basss moram :)

http://eu.banggood.com/Wholesale-Warehouse-WLtoys-V977-Power-Star-X1-6CH-2_4G-Flybarless-RC-Helicopter-wp-Uk-914247.html

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Ako to ne znaš, onda znači da nisi pročitao FAQ: http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

Ako nisi pročitao FAQ, onda se ne upuštaj u kupovinu preko Interneta iz inozemstva, da ne bi bilo neugodnih iznenađenja. {#}

PS ako ćeš to kupovati, bilo bi ti pametno doplatiti 1,6 dolara za Air Parcel Register, tako da možeš pratiti gdje ti se paket nalazi. To je važno zato jer uređaji s Li-ionskim baterijama, pogotovo velikog kapaciteta, imaju tendenciju negdje zapeti pa onda ne znaš što se događa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 20:13 (mbaksa).
13 godina
neaktivan
Banggood.com

To je najdulji odgovor na Yes/No pitanje koji sam ja vidio.

Uglavnom, naručeno je pa šta bude bude.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Nikola45 kaže...

To je najdulji odgovor na Yes/No pitanje koji sam ja vidio.

Uglavnom, naručeno je pa šta bude bude.

Odgovor je takav kakav je jer sljedeći put kad budeš nešto naručivao opet ćeš pitati "A jel se to na ovo plaća carina i PDV?". {#}

Taj odgovor je za tvoje dobro - hrpa ljudi prvo nešto napravi i onda propitkuje na forumu što/kako/zašto, odnosno kak riješiti nastali problem, do kojeg ne bi došlo da je pročitao/la FAQ! Znači, prvo pročitaj FAQ, a ako ti i dalje nešto nije jasno, slobodno pitaj. Taj FAQ i jest nastao zato jer su ljudi po milijarditi put postavljali jedna te ista pitanja, poput ovog tvojeg.

13 godina
Banggood.com

Stigla 3 sticka od 8 GB:

http://www.banggood.com/8GB-Flash-Drive-Waterproof-Mini-USB20-Memory-U-Disk-p-926229.html

30 kuna komad.

Brzina: čitanje 10MB/s, pisanje 2 MB/s

Provjereni, na oba dostupno svih 8GB.

Savršeno za ono što meni treba. Gore ću snimiti Win 7, Win 8, softver, i jedan imati u džepu :) Odlično za instalacije na terenu :)

Stigla mi je i TV kartica, al to ću isprobati drugi tjedan.

http://www.banggood.com/RTL2832U-+-R820T-Mini-Digital-USB-TV-Receiver-Dongle-DVB-T-Tuner-p-84388.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Stigla 3 sticka od 8 GB:

http://www.banggood.com/8GB-Flash-Drive-Waterproof-Mini-USB20-Memory-U-Disk-p-926229.html

30 kuna komad.

Brzina: čitanje 10MB/s, pisanje 2 MB/s

Provjereni, na oba dostupno svih 8GB.

Savršeno za ono što meni treba. Gore ću snimiti Win 7, Win 8, softver, i jedan imati u džepu :) Odlično za instalacije na terenu :)

Spoooorooo. Vjerujem da će ti poslužiti, ali spoooooroooo. {#} Mene recimo izludi brzina ovakvog sticka, samo u 16 GB verziji. Testiram sad brzinu čitanja/pisanja, i s 16 MB blokovima čita 20 MB/s i piše 7,16 MB/s (kad ručno kopiram na skoro pun stick, brzina kreće s 8 na 4 MB/s). Ne da mi se čekati do kraja, brzina pada ovisno o veličini blokova. Uglavnom, taj stick je po performansama sličan ovome kojega si kupio (zapravo 16 GB verzija je evidentno brža, za 8 GB ne znam), a cijena je tek neznatno viša. I ipak je u pitanju marka. Tako da... Preporučio bih ljudima da dobro razmislite prije nego kupuju USB stickove iz Kine - nisu ni kod nas više osobito skupi, nemaš bojazni od lažiranog kapaciteta i garancija je lako ostvariva.

13 godina
mbaksa kaže...
Spoooorooo. Vjerujem da će ti poslužiti, ali spoooooroooo. {#} Mene recimo izludi brzina ovakvog sticka, samo u 16 GB verziji. Testiram sad brzinu čitanja/pisanja, i s 16 MB blokovima čita 20 MB/s i piše 7,16 MB/s (kad ručno kopiram na skoro pun stick, brzina kreće s 8 na 4 MB/s).

Sve znam :)

Al sam tražio najjeftinij 8GB disk i našao sam ga. Čisto zbog transporta podataka, i da gore imam rezervne windowse.

Inače koristim ovo, pa sam unaprijed bio pripremljen na razočaranje {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.12.2014 22:09 (CyberDemonVZ).
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Ima li netko kupon viška? :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Banggood.com

pozdrav! 
Jel ima i za mene netko kupon? :D

0 1 hvala 0
13 godina
Games55 kaže...

Ima li netko kupon viška? :)

laillah kaže...

Jel ima i za mene netko kupon? :D

Kakve to kupone žicate, i dal znate kak se oni dobiju?

12 godina
neaktivan

10$ popusta, no nije nitko imao, ja sam pretvorio svoje bodove u 5$ popusta, bodove dobiješ prilikom narudžbi, naručio sam 3 mobiela do sad, sada sam četvrti i imao sam oko 500 bodova.

15 godina
moderator
Banggood.com

Kome treba 10$ kupon neka se slobodno javi privatnom porukom.

Stiglo mi još nekoliko power bankova i opet su svi dobri {#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Banggood.com
Naručio sam 19.11. sa Banggood EU Warehouse mobitel Dogge DG310. Poslali mi ga 21.11. Uređaj do danas još nije stigao. Nisam dobio nikakav broj za praćenje pošiljke. Iz Banggooda su mi odgovorili da su ga poslali 21.11. preko Royal Air Mail.
Molim ako netko zna na koji način sada mogu saznati gdje je zapela pošiljka. Imam samo broj narudžbe za Banggooda. Koliko odprilike treba vremenski da telefon stigne iz Engleske do Hr? Znam da je sada sigurno pojačan promet radi praznika, ali mi se preko 20 radnih dana čini malo puno previše.
Hvala.

0 0 hvala 0
15 godina

Vec bi dosao iz kine, a ne iz engleske!

Javi im se

16 godina
moderator
mkm kaže...
Naručio sam 19.11. sa Banggood EU Warehouse mobitel Dogge DG310. Poslali mi ga 21.11. Uređaj do danas još nije stigao. Nisam dobio nikakav broj za praćenje pošiljke.

Znači, kad ideš u My Account > View Orders onda ti u Tracking info stupcu ne piše ništa?

mkm kaže...
Iz Banggooda su mi odgovorili da su ga poslali 21.11. preko Royal Air Mail.

Trenutno stoji da se šalje preko Air Mail Registered (ako se šalje iz UK onda je to Royal, naravno), što bi značilo da se dobija tracking broj.

Što konkretno tebi za Shipping Method piše u narudžbi?

mkm kaže...
Molim ako netko zna na koji način sada mogu saznati gdje je zapela pošiljka.

Nema se tu što znati ili ne znati. Nemaš tracking broj? Ne možeš saznati.

13 godina
neaktivan
u My acc piše:
order date 19.11; order status: SHIPED; tracking info:UNTRACKED

Shipping Method:Uk Standard International Shipping

16 godina

Dobiti ćeš ga uskoro, tracking ionako ne radi (samo nešto interno) ako je poslano preko Royala/Flyta

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
Banggood.com

Naručio neke sitnice 12.12. , shipped 13.12. i danas stiglo sve uredno {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Banggood.com

Dečki i cure, neka mi netko pošalje invite za ovaj proizvod http://www.banggood.com/Original-Touch-Screen-LCD-Screen-Assembly-Repair-Parts-For-CUBOT-X6-p-935514.html  ...nesretan slučaj, mobtel udario od ćošu kreveta..nebitno. Moj mail u pp. Hvala unaprijed

josipmatic
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice