Aliexpress - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 3.035
|
čitano: 1.566.890
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
16 godina
Re: Aliexpress - pitanja i odgovori
roby84 kaže...

Nisam gnjevan ni extreman, samo opisujem svoje neugodno iskustvo za nove kupce AE ako ko svrati na bug forum pa procita iskustva korisnika.   

Odavno se ne isplati iz Kine uzimati mob.Ja sam isto davno popušio pare.

Kod nas sa garancijom,pa makar i malo lošiji mob.A preko alija kupujen samo jrftine sitnice .

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 11:37 (zzz).
15 godina
Aliexpress - pitanja i odgovori

Evo malo se "dopisujem" sa scam-om sellera (dok ne dodje subota da im vratim mob i dobim puni iznos novaca nazad jer je u subotu zadnji rok).

Evo malo screenshoota kako se kinez pravi "glup":

Pise mi u poruci da je primjetio da sam ja narucio krivi mobitel i to Poco M7 Pro 5G, a ja mu poslao vec 5 screenshota sa narudzbe sa AE da je to POCO F7 12GB 512GB BLACK.

Toliko o kinezima, izbjegavajte ovaj POCO ducan jer je scam. A ko zna koliko ima jos otvorenih ducana pod drugim imenima, ima i u PL da kao salje POCO smartphobe iz EU PL a ljudi se zale da paket dobija krivu adresu i da se izgubio.

Bas je zanimljivo se sa njime ovako dopisivati dok on se pravi da je kupac kriv :)

0 0 hvala 0
16 godina
roby84 kaže...

Evo malo se "dopisujem" sa scam-om sellera (dok ne dodje subota da im vratim mob i dobim puni iznos novaca nazad jer je u subotu zadnji rok).

Evo malo screenshoota kako se kinez pravi "glup":

Pise mi u poruci da je primjetio da sam ja narucio krivi mobitel i to Poco M7 Pro 5G, a ja mu poslao vec 5 screenshota sa narudzbe sa AE da je to POCO F7 12GB 512GB BLACK.

Toliko o kinezima, izbjegavajte ovaj POCO ducan jer je scam. A ko zna koliko ima jos otvorenih ducana pod drugim imenima, ima i u PL da kao salje POCO smartphobe iz EU PL a ljudi se zale da paket dobija krivu adresu i da se izgubio.

Bas je zanimljivo se sa njime ovako dopisivati dok on se pravi da je kupac kriv :)

Mda, ti naručio taj koji su ti poslali a nisu propustili naplatiti ga pod skuplji 

Tigar Krezumica
15 godina

Pa da ali sad dopisivanje sa sellerom mjenja pricu, prica ide ovako...

- pise da sam narucio sa drugog racuna poco m7 i salje mi screenshoot dvaju imena i adresa, ja sam u cakovcu a druga je u splitu i zaokruzi mi kunez da sam sa narucio u croatia taj telefon i pise ime i prezime od splita a ja u cakovcu.

- onda pocinje prica pisalji mi ponovo unpacking video i slike, posaljem mu i kaze nemozemo biti sigurni da je to taj mobitel poco m7 a treba da bude poco f7. Nase skladiste je potvrdilo da sam zapakirali smartphone koji ste narucili.

- sad je preokrenuo pricu da nezeli dati full refund (i da mu vratim prije smartphone) jer sam ja krivo narucio, a u AE orders fino pise poco f7 12gb 512gb black

Cekam subotu u 2:45h da AE to rjesi u moju korist, posaljem mu mobitel nazad i dobim full refund.

A dotada se zanimam sa scamom od sellera da vidim do kuda ide sa lazima :)

Inace kako je i napisao forumas u prethodnom postu, poslali 179€ vrijedan smartphone a naplatili 345€.

Tu se valjda nisu zeznuli.

P.S. zvao sam covjeka kojeg je kinez iz splita poslao screenshoot, cekam da podigne paket i vidi sto je unutra jer kinez tvrdi sad da su zamjenili pakete jer na oba puse croatia i imaju isti order id. Heh, pa kako isti order id ako je postanski broj za split i cakovec razlicit.

Mada kad covjek iz splita podigne paket i vidi da je dobio duplo skuplji mobitel sigurno se nece buniti i nece ga zamjenit sa ovim sto je meni dosao jer sumnjam da je kunez zamjenio mobitele....nece u split poslat poco f7 vrijedan 345€ a korisnik iz splita platio i narucio poco m7 za 179€.

Znao sam da su kinezi losi ljudi ali koliko ideja imaju i prica samo da ti uzmu novac za nesto sto nemaju na lageru.

Sve u svemu ako ko cita ovaj moj pist da izbjegava ovog sellera...ja se sa njim dopisujem do subote.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice