100kbs-4mbs t-com dali da trazim pomoc ili ne?

poruka: 7
|
čitano: 1.506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ovako iso sam provjerit racune na t-com i sad vidim da imaju neki novi maxads 4mb (najobicniji) isti takav koji i ja imam

jedini problem je sto ja imam 100kbs a tamo pise da su sve stavili na 4mbs dali je to neka posebna ponuda ili kaj?

dali mi oni tih 4mb mogu dat jer ja sam stvarno zbunjen skidam stvari i sve ostaje na 100kbs in-game lagga ko lud neznam ni kak

sam napunil 2k sati na xfire..

evo linka

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/brzine.asp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 100kbs-4mbs t-com dali da trazim pomoc ili ne?
xtali kaže...

ovako iso sam provjerit racune na t-com i sad vidim da imaju neki novi maxads 4mb (najobicniji) isti takav koji i ja imam

jedini problem je sto ja imam 100kbs a tamo pise da su sve stavili na 4mbs dali je to neka posebna ponuda ili kaj?

dali mi oni tih 4mb mogu dat jer ja sam stvarno zbunjen skidam stvari i sve ostaje na 100kbs in-game lagga ko lud neznam ni kak

sam napunil 2k sati na xfire..

evo linka

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/brzine.asp

imao sam skroz isti problem, meni je skidalo na 135 kb/s max,skinuo sam si uTorrent i podesio postavke brzine i sad skida po 500 kb/s

Duh Sveti....
16 godina

te brzine su već godinu dana tako

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ups nisam se sjetio napisat da sam se ja "pretplatio" na tcom kad im je maxspeed bio 100kbs... dali to mjenja stvari?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 18:46 (xtali).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xtali kaže...

ups nisam se sjetio napisat da sam se ja "pretplatio" na tcom kad im je maxspeed bio 100kbs... dali to mjenja stvari?

naravno da ne mijenja,svim korisnicima su podizali brzine,i to definitivno nije ok brzina..gdje mjeriš?

16 godina

zovi 0800 9000 i zali im se! tak sam i ja!

dosad sam ih najmanje 20 puta zvao zbog raznih probleema!

Nokia 5800 XM
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa opcenito mjerim... kad downlodam neke podatke sa weba uvjek mi je 100kb na youtube mi je ucitavanje vida oko 5-6 min a vid traje 2min i jos ga gledam u low qalitiy..

sutra cu ih zvat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice