Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.333
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja slučajno otišao iza one doktorske radnje u gradu i pogledao kroz prozor, i dobio sam mogućnost da opljačkam doktora i prostoriju iza. E sad uopće nisam siguran jesam mogao i prije opljačkati prostoriju iza ali uzeo sam dobru lovu. Policija me je dosta napatila, ali mislim da nisam to trebao napraviti jer sam si navukao na glavu "nagradu" onome tko me uhvati. E sad pošto sam imao masku nije mi jasno jel se uopće smijem vraćati u grad a igra kaže da će me prepoznati ako se vratim. 

A domino sam igrao i jako je dobro napravljen, ima tamo u kampu. Moram otići probati poker da namlatim lovu.

0 0 hvala 0
16 godina
Red Dead Redemption 2

Mali bugić :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption 2

Velika je tvoja srdžba kad ides ovakvu glupost uploadat na youtube

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
Re: Red Dead Redemption 2
Kill Frenzy kaže...

To bih očekivao od amaterskih igara, a ne božanstva R*.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Kill Frenzy kaže...

Nisi ga skužio to je on upload-ao zbog ove cicate.

14 godina
Red Dead Redemption 2

Završio i ja Capture 1. Idemo lagano na drugi

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSN kaže...

Ja sam u Njemackoj  pa ne znam dal je ova akcija isto u Hrv, tamo je 48 eura s popustom. 

ja u austriji platio 59€ (ali bez popusta)

inace igru sam kupio zeni, ali vjerojatno cu i ja igrat..pogotovo jer sam se naslusao o tome kako je igra jebena,pa iako vec 10godina nisam igrao apsolutno nista osim sportskih igara...ovo ce izgleda biti prva :D

15 godina
Nesto tebe zestoko jebe u zivotu. Nek si ti dio svog vremena potrosio na totalno nepotrebnu i debilnu stvar
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Ja RDR2 obožavam netko je ovu igru negdje usporedio sa the witcher 3 po nekim sličnostima u gamaplayu ali meni je ovo koji nevolim fantazije ko u witcheru milijun puta bolje.Jedva sam čekao odličnu western igru i dočekao sam je :)

Pa samo sad jučer kad sam odigrao ono poglavlje kad se ide u lov na onu beštiju ogromnu od grizlija pa kad smo ga našli udri ja po njemu sa najjačom puškom koju sam imao i ništa njemu al jbg dokrajčio sam ga nožem kad je skočio na mene he he ... pa kad mu nakraju odereš onu kožu a koža 66$ vrijedna.

Ma divota. Danas idem opljačkat banku u onom malenom gradiću :) treba nešto jače donirat u kamp bandi mojoj 

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 8:45 (Seki001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...
Nesto tebe zestoko jebe u zivotu. Nek si ti dio svog vremena potrosio na totalno nepotrebnu i debilnu stvar

13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

meni jedino sto ce jako ,jako faliti u ovoj igri su indijanci

oni su mi ipak glavna stvar kad pomislim na 19.stoljece u americi i wild west...

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Mortiis kaže...

meni jedino sto ce jako ,jako faliti u ovoj igri su indijanci

oni su mi ipak glavna stvar kad pomislim na 19.stoljece u americi i wild west...

Ima ih i bit će ih kasnije tokom igre ja još nisam naišao na njih ali znam da ih ima samo nažalost neće bit moguć sukob sa njima.To sam negdje pročitao i nije mi jasno kako ih nećemo moć ubit ako je gameplay otvoren da možeš šta hoćeš.

Spominjalo se jedino da će sa njima bit moguća kao neka trgovina i pregovori.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 12:13 (Seki001).
8 godina
Red Dead Redemption 2
Ne razumin zasto van smeta sta je prikaza bug u igri. Da je neka liva igra u pitanju svi bi komentirali kako su mogli "ne ispoliranu" i ne zavrsenu igru pustit na trziste. Frejm dropovi takoder nikome ne smetaju samo zato sta je to RDR2, a na tipa Mafiu 3 se svi zivi izdrkavaju. Ka sta je vec spomenuto HDR je isto ubij boze, al eto ni to se ne smi spomenit. Hype is real.

4 0 hvala 1
12 godina
Red Dead Redemption 2

Probajte u postavkama HDR staviti na 300, pa javite kako je.

Meni se čini puno bolje.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Tututuru kaže...
Ne razumin zasto van smeta sta je prikaza bug u igri. Da je neka liva igra u pitanju svi bi komentirali kako su mogli "ne ispoliranu" i ne zavrsenu igru pustit na trziste. Frejm dropovi takoder nikome ne smetaju samo zato sta je to RDR2, a na tipa Mafiu 3 se svi zivi izdrkavaju. Ka sta je vec spomenuto HDR je isto ubij boze, al eto ni to se ne smi spomenit. Hype is real.

Pa to pričam, da je ovo early access igra svi bi popljuvali ovakve stvari (a po grafici skoro i izgleda tako). U W3 smo se sprdali sa konjem bez glave i sl.

Ovo je zasad jedini bug na koji sam naletio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 15:41 (Bitanga).
16 godina
DeniZg kaže...

Probajte u postavkama HDR staviti na 300, pa javite kako je.

Meni se čini puno bolje.

Meni ne valja ni tako, problem je što HDR smanjuje dinamički range umjesto da ga poveća što je i poanta HDRa.

Plus što me smeta jako zamućivanje pozadine. Evo par primjera na PS4 Pro sa "4k" bez HDRa. Ak je ovo nekom za sve pohvale o tehničkoj savršenosti onda povlačim sve izrečeno (gameplay ostavimo po strani).

EDIT: tu se bolje vidi, točno tako mi izgleda na PS4 Pro u "4k": https://imgur.com/a/EhfVKXe

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 15:33 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Neki prvi dojmovi:

Igra me odusevila u svim svojim segmentima, da ih ne nabrajam, ali eto evo nesto da spomenom, sto mi je prvo u glavi. 

Borba je odlcina, odlicno razrednja, malo je zahebano kad na putu izadju neprijatelji, a nema covera, ali to i treba tako, neka malo adrenalina i kad se tek tako krece putem. 

Prica ide super, nisam daleko dogurao, ali sve glavne misije su mi totalno super, vjerujem da cu mnoge od njih ponovo odigrati. Misije imaju dusu. 

Jahanje konja je vrhunski, npr. znatno bolje nego u Witcheru 3. 

Sam sistem upravljanja kampom, kontrolisanje lika i njegovog zdravlja, inventory - super. 

Jednostavno, nema nesto u igri, a da se moze reci da izaziva bilo kakvu neugodnost i da je neprakticno. 

I kao sto sam negdje u nekoj recenziji procitao (Gamesradar+ mislim da je): Uz Grand Theft Auto V, The Witcher 3, Metal Gear Solid V igra koja definitivno obiljezava zadnjih par godina u gamingu. 

I meni je se postavilo jedno pitanje sinoc u glavi, nevezano za igru direktno: Rockstar je ovom igrom pomjerio granice, postavio nove standarde Open World igara i igara opcenito, isto kao sto je GTAV prije 5 godina napravio velike stvari. Pitanje koje mi se postavilo je: Kakva ce biti slijedeca GTA igra, vjerujem da su u Rockstaru svjesni i da slijedeca GTA igra mora ici jos jedan nivo vise u odnosu na vrijeme u kojem izadje?

I evo jedan soundtrack iz igre, koji je jednostavno maestralan i vjerujem da ste svi odlijepili kad ste ga culi prvi put u igri, kao i ja: 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 16:08 (dzelo).
Moj PC  
4 0 hvala 1
9 godina
protjeran

Sve si dobro i opisao i rekao! Potpisujem.

12 godina
@Bitanga Da, prve dvije slike su ti pretamne, a treća isprane boje.
Nešto ne valja, probaj sa onom RGB limited forom.
PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...

Nisu mi pretamne, ok su, nego pogledaj zamućenost slike. To je ono što me smeta.

Na trećoj su boje isprane radi maglice koje ima posvuda u igri.

Ovo je SDR, ne HDR, boje su mi pristojne u SDRu iako mnogo lošije nego u drugim igrama.

Probao sam i RGB limited i ništa se ne mijenja s tim :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2018 16:39 (Bitanga).
16 godina
Red Dead Redemption 2

Skoro sam dekapitiran s kotačem :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ipak se šuška o vrlo vjerojatnoj PC verziji 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Igra 100% ide na pc, samo cekaju sa obvjavom da prodaju sto vise na konzolama. Vec se zna da su dobili od nvidie podatke za implementaciju dlss i rtx, nema smisla da to traze ako nece raditi pc verziju.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
10 godina
odjavljen
Evil Access kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Igra 100% ide na pc, samo cekaju sa obvjavom da prodaju sto vise na konzolama. Vec se zna da su dobili od nvidie podatke za implementaciju dlss i rtx, nema smisla da to traze ako nece raditi pc verziju.

Izvor ?

9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

PCgamer ali nebu izišla prije 2020-21 100%

Moj PC  
0 2 hvala 1
13 godina
Bitanga kaže...
DeniZg kaže...

Nisu mi pretamne, ok su, nego pogledaj zamućenost slike. To je ono što me smeta.

Na trećoj su boje isprane radi maglice koje ima posvuda u igri.

Ovo je SDR, ne HDR, boje su mi pristojne u SDRu iako mnogo lošije nego u drugim igrama.

Probao sam i RGB limited i ništa se ne mijenja s tim :-)

Zamućenost nema veze s HDR-om ili SDR-om, igra je zamućena što god izabrao. Ima veze s rezolucijom u kojoj se igra renderira na PS4 Pro, ali ni ovi iz Digital Foundryja nisu uspjeli skužiti o čemu se radi, nije standardni checkerboarding i radi toga i radi antialiasinga igra izgleda zamućeno. Mene osobno ne smeta uopće.

8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Plus jos jedna stvar, pogledajte koliko je love Rockstar uzeo na GTA5 online na PC. Nema sanse da im se vise isplati deal sto imaju s konzolama od tih novaca. Osobno mislim da najava ide 2-3 mjesec iduce godine, a igra izlazi 7-8 mjesec na PC, mozda cak i prije.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Q-Tip kaže...

Zamućenost nema veze s HDR-om ili SDR-om, igra je zamućena što god izabrao. Ima veze s rezolucijom u kojoj se igra renderira na PS4 Pro, ali ni ovi iz Digital Foundryja nisu uspjeli skužiti o čemu se radi, nije standardni checkerboarding i radi toga i radi antialiasinga igra izgleda zamućeno. Mene osobno ne smeta uopće.

Znam to sam već i napisao. Mene smeta, jer je mutno, i to samo na PROu.

9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

RDR2 igretina nema šanse da dođe na PC barem tamo do 2020-21 živi bili pa vidjeli al najmanje toliko.Na metacriticu svi eminentni kritičari njih skoro 80 dalo igri čistu 100 prosjek 97 ,a kod user reviewsa najviše 0 igri dali glupasti i ljubomorno-zavidni  PC kukavelji.

Ja da sam na mjestu Rockstara nebi portao ovo na PC tamo do 2025 najmanje :)

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
Red Dead Redemption 2

Čekamo PS5 ili PC verziju gdje će ova igra pokazati puni potencijal.

Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice