Dečki što da kažem, savršenstvo, malo sam se zbunio s kojom kontrolom se trebam sagnut da prođem ispod one planine al ajde skužio sam, sutra nastavljamo dalje.....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
odigrao prvih mozda pol sata igre, super izgleda i sve.
ali nekako moram priznati da mi izgleda bolje bez HDR-a.
u pocetku sam ga odmah upalio i kad sam ga kasnije iskljucio znatno se vidi razlika i bolje mi je tako, dok u Spider-Manu sam jednostavno morao igrati s HDR-om jer igra preljepo izgleda s njim.
just my thoughts.
Tako se i meni čini u početku, ali ne možeš baš u sniježnoj mećavi očekivati bogatstvo boja i nijansi.
One uljane lampe i vatra se baš ističu kad je HDR upaljen.
I Red Dead Redemption je radio mnogo bolje na Xboxu. Naravno, s dvojkom je očekivano da na daleko najjačoj konzoli radi najbolje. Ali s druge strane, na običnom Xboxu koliko sam shvatio igra ne radi ni blizu Full HD (mislim da čak manje od 900p) pa je sve dosta mutno. Zanimljivo je da baš u recenzijama nema baš govora o takvim stvarima. Valjda su svi igrali na X-u :D.
Stvarno sam iznenadjen kolicinom detalja i koliko igra fluidno radi tj koliko je gameplay fluidan.Gledalo se na apsolutno sve. Idem konjem kroz sumu i najednom upadnemo u rupu .Padne konj,padnem ja.Popada sve sa konja,morao sam ponovo skupljat stvari.U zatvorenom prostoru recimo nema sprinta pa to bas izgleda onako fino,nema zapinjanja za predmente da izgleda neprirodno. Kad te igra nasmije sa nekim stvarima koliko su dobre a matori si konj i igras igre preko 20 godina
Usao sam u valentne i grad i detalji u njemu izgledaju brutalno dobro napravljeni(ps4 pro full hd).
Nekako bacam usporedbu sa witcherom.I po svemu za sada je ova igra bolja
odigrao prvih mozda pol sata igre, super izgleda i sve.
ali nekako moram priznati da mi izgleda bolje bez HDR-a.
u pocetku sam ga odmah upalio i kad sam ga kasnije iskljucio znatno se vidi razlika i bolje mi je tako, dok u Spider-Manu sam jednostavno morao igrati s HDR-om jer igra preljepo izgleda s njim.
just my thoughts.
Znači ipak nisam puko, palio i gasio ga jedno 4 puta da vidim, i baš to bolje je bez, ugodnije za oči, kada je uključen sve mi nekako blješti previše.
Inače prešao prvi chapter i igra odlično izgleda, toliko sitnih detalja ima za nepovjerovat, najjače kad se konj iskenja u snijeg, proplako sam haha.
Iako mi je ovaj uvodni dio bio malo i dosadnjikav čak, previše jahanja i priče, ali dobro to je tek početak i uvod u samu igru. Inače sama mehanika igre, napucavanje, grafika, likovi, savršenstvo, jedina zamjerka što nema uvijek krvi kada nekog rokneš, ne bi bilo zgoreg da neki patch to popravi, jednog frajera maznem u snijegu sve pošpricano od krvi,kad drugog i ništa Eto prvi dojmovi nakon malo više od sat vremena igranja, vjerujem da će igra opravdati hype i biti goty.
Ja sam se u jednom Post Office-u na željezničkoj stanici zaigrao poker sa lokalnim dečkima i proletilo mi preko sat vremena u toj usputnoj aktivnosti.. super napravljeno
(a ima i domino na koji još nisam naišao..)
Hunting mi je isto relativno zabavan, a fishing još nisam isprobao.
dan odlazi danas u trokurac. plan je bio da cijeli dan igram rdr2, na kraju moram ići prijatelju pomagati u radnoj akciji, bit će dobro ako budem kući do 19 h. katastrofa.
samo ću brzinski napisati kako mi je bilo dosad, ma mislim puno sam očekivao a dobio puno više, znači toliko stvari ima, čak se treba i koncentrirati dosta, i bome se moraš sjetiti svega, ovo je baš duboka igra. Al ono što ne mogu ne primjetiti, koliko je ovo ozbiljna igra, ovo je baš igra za odrasle
prije nego što će igra izaći sam imao zamjerku zbog toga što smo u bandi, nadao sam se prvotno da smo usamljeni revolveraš na divljem zapadu, ali moram priznati da je ovo pun pogodak. osjećaj kad smo jahali prema vlaku da ga opljačkamo, baš smo banda, predobro je.
treba se i naviknuti malo na kontrole, tj. na upravljanje likom, baš se osjeti težina, baš imaš osjećaj da upravljaš s čovjekom, a ne sa zrakom, ono da se okreneš u 0.1 milisekunde, za jahanje ista stvar. i puno je prirodnije hodati nego trčati, što je je otišli su duboko u relanost
u svakom slučaju uživancija na max
nije se mogao sjetiti kak se kaze na naski. legitimno
Ma ajte najte ljudi znam da se malo zezuckamo ali to je kolega rekao onako malo žargonski na engleskom znao je on da mi znamo svi izvrsno engleski pa nije neki problem.
Jučer odgulio šihtu od cca 17h do 22h.. Da ne spoilam previse,dosao sam do ljepse sredine (zelenila) i tek tu se, po meni, vidi sva kvaliteta grafike jer je definitino jos jednu stepenicu vise od dijela sa snijegom.
Što reći a da se već ne zna? Nemam pojma, samo cu ponoviti ono sto sam napisao prije samog izlaska igre - instant klasik
Nekako bacam usporedbu sa witcherom.I po svemu za sada je ova igra bolja
kamo sreće pa da više takvih igara uspoređujemo...

Sinoć sam pokrenuo igru oko 20 h i par minuta kasnije bilo je skoro 3 ujutro. Nevjerojatnu su količinu detalja ubacili u igru, taj osjećaj da sve oko tebe živi svojim životom i ti si samo još jedan protagonist - savršeno. Malo me ubio onaj početak sa snijegom. Iako je to prelijepo napravljeno, snijeg mrzim vidjeti i nacrtanog, ne volim ga u nijednoj igri. Ono što me pak najviše smetalo je da u isto vrijeme dok traju dijalozi važni za praćenje priče igra konstantno izbacuje hintove i pomoć kako nešto napraviti, kako craftati, kako koristiti ovo ili ono, čemu služi ovo, čemu služi ono. Cijeli taj prvi chapter prošao sam u hvatanju informacija koje konstantno iskaču na ekranu, pokušavajući u isto vrijeme pratiti priču i što se zbiva. Mislim da je to moglo biti sretnije riješeno, da hintovi stanu kad se događa nešto bitno, ovako sam propustio brdo dijaloga jer me zanimao hint i jer sam pamtio kombinaciju buttona kako nešto napraviti.
Što se HDR-a tiče, meni igra izgleda puno bolje s njim, ali definitivno NE na defaultnoj i preporučenoj vrijednosti. Prvih par sati uopće nisam skužio da onih preporučenih 100 za LCD/LED televizore nije zapravo 100% i nije maksimum nego da je maksimum 500! Ofrljio sam ga na 300 i savršeno mi je, kad izađem iz mračne kuće i otvorim vrata zaslijepi me sunce, baš kao i u stvarnosti.
Ekipica pošto se ovako ljepo dopamo u svezi svih čari igre, da vas pitam čemu služi onaj download kod osim za temu za ps4.... dal ima još što osim navedenog....
Pa i moj slim retko pali ventilatore.

To opet ovisi od konzole do konzole. Ocito neke pro verzije imaju sjebane tmp senzore, moja pogotovo.
Jer moj je ko mlazni avion 80% vrimena dok je upaljen RDR2.
Na HZD-u mi je tako radio samo u nekim situacijma i kada je otvorena mapa, a tu sad prakticki nonstop.
I ne nije do prasine, i sl jer san ga ocistija totalno dan prije a nedavno je promjenjena i termalna pasta.
(takodjer ni vent mi nije Delta nego je Nidec koji bi triba raditi puno tise)
Cak san skinuo donju plastiku s konzole u stavia stolni ventilator da puse direkt u dno jer je konzola na boku.
I opet ista prica =( jednostavno igra konzola odluci ubaciti vent u najvecu brzinu i mogu se ebat =(
Jer do pregrijavanja nije kada sa ovakvim setupom mi je citava donja strana (unutrasnjost) hladna na dodir. =/
A o kojoj se kolicini buke radi govori dovoljno da je nemoguce igrati sa zvucnicima a da mi je konzola na metar udaljenosti.
Pa sam prisiljen na slusalice prati citavo vrime =(
Kako kome...2017 godina,pa sam ocekivao ipak nesto slicnije RDR i onda iskoci ovako nesto.
Ne sjećam se kada sam zadnji put kupio igru na dan izlaska ali uživao sam u jedinici pa sam morao probati i dvojki (plus kod mene Müller ima 20% popusta na sve igre, pa sam nešto i uštedio 😀)
Vidim da sam ja u manjini jer ja igram na one x. Moram reći da igra izgleda odlično na 4k hdr tv, iako sam siguran da odlično izgleda i da manjoj rezoluciji 😊

Ja sam u Njemackoj pa ne znam dal je ova akcija isto u Hrv, tamo je 48 eura s popustom.
Ja uživam u igri volim općenito western tematiku i igra mi je vizualno i sama gamplay mehanika baš zakon, puno sporednih zanimljivh aktivnosti od lova po šumama,planinam i rijekama ubijanja neznanaca koje sretnem putem.
Pa razne aktivnosti po gradovima + glavne misije još samo kad bi u online komponenti igre bio poker pa online dvoboji nešto kao high noon (točno u podne) i takve stvari.
Ma superiška igra taman za mene starog prdonju
jel ima netko da je uzeo ultimate edition i upisivao onaj kod? sve mi je prošlo dobro osim što mi je nakraju pisalo special edition content installed, ne znam jel treba tako ili treba ultimate content pisati?