Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
14 godina
Red Dead Redemption 2

cekam da mi GLS dostavi iz Sancta Domenice za PS 4 Preorder naručen....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ako sam dobro shvatio sad poslije 00.00 kad igra bude dostupna bit će potrebno da se još nešto instalira ili instant se može igrati?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Red Dead Redemption 2
barcafan12 kaže...

Ako sam dobro shvatio sad poslije 00.00 kad igra bude dostupna bit će potrebno da se još nešto instalira ili instant se može igrati?

prvo je moraš instalirat, mora ti se preuzet...

10 godina
Red Dead Redemption 2

tko sutra preuzima igru u zeldi u Osijeku: danas provjerio uživo, od 08:00 se može doći i kupiti igra. tko je prednaručio special ili ultimate edition za njega će biti, tko nije bit će standard edition ako dođu na vrijeme. u svakom slučaju može se doći i kupiti od početka radnog vremena, nema ono da dođeš u 9 i kažu ti evo stigla je roba, samo da ju raspakiramo i rasporedimo, sve je od 08:00 dostupno

meni je to bila bitan info jer ću naletit prije posla da se osiguram, pa eto ak nekom pomogne super

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Kako su ljudi napravili animacije u igri, bolesno. Dodje mi da ujutro onako usput kupim i konzolu i igru hahahaha. Jel se moze ovo igrati key+mouse na konzoli?

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 0:07 (Evil Access).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Avantura je počela, odmah sam sve stavi off, za sad mogu reći hype is real.

1 0 hvala 0
12 godina
Evil Access kaže...

Jel se moze ovo igrati key+mouse na konzoli?

Može ako kupiš Xim adapter ili Hori t.a.c.

PSN - DeniZg80
8 godina
protjeran
DeniZg kaže...
Evil Access kaže...

Jel se moze ovo igrati key+mouse na konzoli?

Može ako kupiš Xim adapter ili Hori t.a.c.

Malo sam gledao stream prije spavanja i ozbiljno sam u napasti da kupim konzolu i igru. Frend je uzeo, odem sutra do njega na pivo, onako slucajno.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Odigrao prologue (prva 2 poglavlja) u snijegom obavijenim planinama i mogu reči da je ovo igra s najboljom atmosferom i do sad neviđenom razinom detalja..  naevjerojatno, jedva čekam večeras nastavak 

Sama grafika je prekrasna ali kad se iskombinira sa nevjerojatnom dozom interakcije, hrpom detalja po svijetu i na likovima, te predobro režiranom pričom, dobije se ovakvo remek dijelo. 

Bravo Rockstar! 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption 2

Ekipa pk :) sad i ja moram po konzolu... ajde malo negativnog po igri cisto da me zena ne ubije doma...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Red Dead Redemption 2

Ja cekam dostavljaca, javili mi maloprije da stize izmedju 9 i 12 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Edit: krivo

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 8:46 (Purger155).
8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Igra se vrti u 30 FPSa i na FHD i na 4K?

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Paolo Maldini kaže...

Igra se vrti u 30 FPSa i na FHD i na 4K?

Samo na novom X-u. Sve ostale konzole imaju dropove ispod 30 u gradovima...ali nije neigrivo.

15 godina
Nevjerojatna aatmosfera i kolicina detalja u igri.
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

I je netko probao na obicnom PS4? Ne mogu naci na youtube gameplay, svi su s PRO verzijom.

Da znam sto mi je radit, prebacit se na PRO ili uzet samo igru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Ekipa pk :) sad i ja moram po konzolu... ajde malo negativnog po igri cisto da me zena ne ubije doma...

Jim Sterling veli da igra ponekad pretjeruje s realnošću. Znam da će mene osobno neke stvari koje je nabrojao sigurno iritirati tokom igranja. Nemam ništa protiv simuliranja nekog aspekta, ali kad to umanjuje moje uživanje u igri onda mi definitivno ne treba. A nekome će možda baš zbog toga igra biti bolja.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Nisi jedini, mene isto takve stvari u biti iritiraju. :) U igrama volim uživati i zabaviti se a ne raditi stvari koje moram i u pravom životu (priprema hrane, pazit jedem li previse ili premalo, glancanje pistolja da ne zahrđa,... :-) )... onda nemam osjećaj zabave nego kao da sam na poslu ili privatnim obavezama. 

S druge strane, kolega s posla voli baš takve detalje u igrama...  :) 

No, i dalje ću s guštom nakon posla skoknut po igru...  :)

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
10 godina
Red Dead Redemption 2

Kupio ujutro prije posla, i tko će sad dočekati 16 h? :))

dosada nikad nisam prednaručivao igre u zeldi, kupovao sam ali ne prednaručivao, uglavnom jako sam zadovoljan sa svime, stvarno su organizirani, sve je tip top, tko je kod njih prenaručio nema razloga za sekiraciju.

još jedna stvar, pazite ljudi kad idete na youtube, svašta ljudi izbacuju i u naslovima videa već budu spoileri. nije da sam vidio neki story spoiler, ali jesam neke easter eggove i reference koje su baš ono tipične za Rockstar i prezabavne i smiješne. to je recimo baš nešto što hoću sam doživiti

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Deformacija snijega i interakcija s okolinom je nevjerojatna.. 

Ekipa, kakav vam je osjećaj akcije (pucanja) u usporedbi recimo s GTA V?  Meni se čini da su i to malo ispeglali.. 

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 9:51 (Dado_ZG78).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Ekipa, kakav vam je osjećaj akcije (pucanja) u usporedbi recimo s GTA V?  Meni se čini da su i to malo ispeglali.. 

fuckin shit.. shutite vise...

:)

10 godina
Dado_ZG78 kaže...

za to se igra iznimno hvali, oni koji su igrali su rekli da baš postoji osjećaj "kicka" kad zapucaš, a NPCevi primaju metke i padaju vrlo realistično, to je ta euphoria, padovi sa konja izgledaju nevjerojatno dobro, ne mogu dočekati da probam.

e i ljudi nitko nije spomenuo ovdje, ali vraćaju se cheat codes :)) i svaka im čast da ne naplaćuju takve stvari ko neki, uglavnom šifre se mogu upisivati za neograničenu municiju i još milijun drugih čuda. samo što ti se onda isključuju trofeji i to

17 godina
odjavljen
Red Dead Redemption 2

Brijem da bu zarada astronomska, vjerojatno rekord.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX kaže...

Brijem da bu zarada astronomska, vjerojatno rekord.

Da, bit će zanimljivo popratiti statove.. 

Lijep pozdrav ;)
10 godina
Red Dead Redemption 2

jel metacritic dopušta trollanje kod recenzija usera? pogledao sam sad trenutna ocjena red deada 2 od usera 8.5 i odem pogledat kak to izgleda kad ono 15 njih ocjenilo igru sa 0 samo zato što nije izašla za PC

evo kako izgledaju dva reviewa od onih koji su dali 0, nadasve prosvjetljeni i elokventni komentari: "Its trash because only on consoles. PC master race, console peasants. Play on more than 60 fps ahahahah :-)"

"Too expensive, too much disk space. PS4 required. There is no gays, black men or feministic women! Worst game ever."

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 10:34 (Cansee).
Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
Red Dead Redemption 2

Ne čine mi se to ko trolovi, već više bacaju na kompleksaše 

1 0 hvala 0
15 godina
Meni je jahanje fantasticno napravljeno. Animavije konja barem za sada sto sam vidio su fenomenalne
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 12:10 (Kill Frenzy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Ovo je nitpicking al eto ima pun k framedropova , pogotovo ako igras na base PS4

inače savršenstvo. men stigla igra ujutro u 9 ne gasin je vjv cili dan

Not funny dude
16 godina
Red Dead Redemption 2

Ja ju u ponoc stavio skidat, sad je vec skinuta, jedva cekam doc doma s posla igrat. Bed je kaj mi je rodendan i gosti dolaze a rdr ceka na psu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
mar123 kaže...

Ja ju u ponoc stavio skidat, sad je vec skinuta, jedva cekam doc doma s posla igrat. Bed je kaj mi je rodendan i gosti dolaze a rdr ceka na psu. 

Reci im da si organizirao rođendan na način da češ ti igrat RDR2 a oni nek gledaju i jedu kekse ili šta si im već pripremio

SR

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice