Red Dead Redemption 2

poruka: 2.926
|
čitano: 752.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
17 godina
neaktivan
Re: Red Dead Redemption 2
Cansee kaže...

jel metacritic dopušta trollanje kod recenzija usera? pogledao sam sad trenutna ocjena red deada 2 od usera 8.5 i odem pogledat kak to izgleda kad ono 15 njih ocjenilo igru sa 0 samo zato što nije izašla za PC

evo kako izgledaju dva reviewa od onih koji su dali 0, nadasve prosvjetljeni i elokventni komentari: "Its trash because only on consoles. PC master race, console peasants. Play on more than 60 fps ahahahah :-)"

"Too expensive, too much disk space. PS4 required. There is no gays, black men or feministic women! Worst game ever."

User reviews će biti prilično loši zbog svih tih 0 od strane trolova..  već je palo na 7.8 

Lijep pozdrav ;)
13 godina
Red Dead Redemption 2

Stigao i moj primjerak ultimate editiona... Sad još samo izbrojat dva sata do odlaska kući s posla pa nastupamo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja nastupam tek oko 21h večeras, prije toga moram pospremit ženu i djecu na spavanje  

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Evo mojih dojmova ukratko: Jebeno odlično! Prošao 3% ulovio par srndača,pobio 10-12 vukova sljedeći je međed na redu :)

Jahanje konja čisto savršenstvo,okoliš snjeg mećava ledeni potoci drveće tragovi ma odlično jednom rječju, dah iz usta konja i životinja,vatra ,dim ma puno prekrasnih detalja koji ovu igru u mojim očima dižu na najveći nivo.

Održavanje stamine mene i konja odlično napravljeno.

Pucanje iz oružja(revolver i saćmarica kratka) i gađanje iz luka sa strijelama savršeno mi je leglo.

Brzo sam pohvatao kontrole i menu da znam šta i kako dalje sve u svemu od mene ocjena 99/100

Napad je najbolja obrana :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 15:13 (Seki001).
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
Jesam ja jedini koji nije bas odusevljen pocetkom igre. Mrak, snijeg, idi amo idi tamo. Sve drugo je ok. Nekako predugo traje taj uvodni dio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Ma je malo ali tako mnoge dobre igre imaju uvod i to poznato "ufuravanje" i "uhodavanje" u igru ništa novo. Ma nebrini bit će sve bolje kako odmiče prema naprijed nesumnjam :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 15:17 (Seki001).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Meni je početak totalno sjeo... taman da se malo ufuraš u kontrole i opcije. 

Osim toga, logorska vatra po noći u snježnoj mećavi izgleda fenomenalno 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Jesam ja jedini koji nije bas odusevljen pocetkom igre. Mrak, snijeg, idi amo idi tamo. Sve drugo je ok. Nekako predugo traje taj uvodni dio.

Svaka Rockstarova igra ima sporiji i duži uvod.

8 godina
Red Dead Redemption 2
Ja jos nisan s posla. Jutros san u 7 provjerija triba li jos sta updejtat, usteka 2 gamepada punit i ostavija u rest modu.

0 0 hvala 0
15 godina
Ja imam problema sa nisanjenjem. Nikad se nisam naucio pucat na gamepad pa tako i sad. A sjecam se da sam si gta na neki nacin upropastio sa autoaim. Sam l2 pa r2 i to je to. Nema zabave. Sad sam iskljucio posve asist i pokusat cu naucit jer je ustvari tako puno zabavnije. Osjecaj pucanja u igri je odlican
Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
2 0 hvala 1
8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Odigrao sam nekih pola sata, malo jahao, pucao, skidao neke likove s konja s lasom, tako, tipcni divlji zapad . Malo iznenadjujuce igra mi baca na Witchera3, ne mogu uprijeti u jednu stvar, ali igra mi ima taj neki vibe. Ovo ce biti prva igra nakon BOTW koju cu zaigrati na konzoli. Animacije likova i zivotinja i opcenito svijet, vrh, nema dalje. 10/10

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Zna li neko kako funkcionise dead eye sistem? U trejlerima sam video da likovi manualno ciljaju a ja kad ga aktiviram gde povucem nisanom preko negativca obelezi ga na par mesta.

Inace sto se tice igre za ovo vreme sto sam odigrao odlicna je, bas onakva kakvu sam ocekivao. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Ja i dalje ne mogu doći sebi zbog ovog na metacriticu. Upravo gledam kak mi se igra instalira pa reko da napišem post. Dakle ljudi koji nisu probali igru uopće, dođu na metacritic i daju ocjenu 0/100 zato što je nema na PCu. Pa ja to ne mogu shvatiti da me upucate i rastrančirate ko ove životinje u rdr2
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

kaj nitko od vas koji ste probali nema obicni ps4, vec ste svi na PRO?

netko je vec pitao, a i mene zanima kako izgleda igra na obicnjaci konzoli

0 0 hvala 0
15 godina
Neznam tko ti bolje moze objasnit
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Cansee kaže...
Ja i dalje ne mogu doći sebi zbog ovog na metacriticu. Upravo gledam kak mi se igra instalira pa reko da napišem post. Dakle ljudi koji nisu probali igru uopće, dođu na metacritic i daju ocjenu 0/100 zato što je nema na PCu. Pa ja to ne mogu shvatiti da me upucate i rastrančirate ko ove životinje u rdr2

zašto te to čudi, vjerovatmo je lik kupio gtx 2080ti i i9 9900k, bok te pito kakav monitor i sve drugo, i sad kad je izvrtio benčmarke došlo mu iz guzice u glavu da na PC nema novih sadržajnih igara, neam uopće novih kvalitetnih igara ''A kategorije'' i da sve što ima za igrat su multi player i battle royal igre pune čitera i u kojima moraš provest desetke sati kao vreća za napucavanje noliferima koji su tamo 0/24 da bi mogao i sam nekog ubit ... 

meni je jako žao što igre nama na PC, no to ne mijenja činjenicu da mi je drago što ekipa koja ima konzolu može uživat u igri

8 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
Cansee kaže...

zašto te to čudi, vjerovatmo je lik kupio gtx 2080ti i i9 9900k, bok te pito kakav monitor i sve drugo, i sad kad je izvrtio benčmarke došlo mu iz guzice u glavu da na PC nema novih sadržajnih igara, neam uopće novih kvalitetnih igara ''A kategorije'' i da sve što ima za igrat su multi player i battle royal igre pune čitera i u kojima moraš provest desetke sati kao vreća za napucavanje noliferima koji su tamo 0/24 da bi mogao i sam nekog ubit ... 

meni je jako žao što igre nama na PC, no to ne mijenja činjenicu da mi je drago što ekipa koja ima konzolu može uživat u igri

Znam bar dvojicu ovakvih tu s foruma 

12 godina
Red Dead Redemption 2

A mislim i.ptice na grani znaju da RDR necemo vidit na PCu.Ocito je da devovi usko suradjuju sa Sony-em.Razmislite kakav bi to fijasko bio,kada bi game izasao za PC,nakon par mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Igram ja na obicnoj slim verziji, tv je 1080p i sta da ti kazem, izgleda fantasticno! 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
odjavljen
Endymon kaže...

A mislim i.ptice na grani znaju da RDR necemo vidit na PCu.Ocito je da devovi usko suradjuju sa Sony-em.Razmislite kakav bi to fijasko bio,kada bi game izasao za PC,nakon par mjeseci.

naravno da surađuju sa onim tko im donosi naj veću zaradu

šta je rdr2 bez ps4, samo još jedna nebitna ekskluziva za x box kojeg ima 10 ljudi u svijetu

9 godina
protjeran
ruya kaže...

Zna li neko kako funkcionise dead eye sistem? U trejlerima sam video da likovi manualno ciljaju a ja kad ga aktiviram gde povucem nisanom preko negativca obelezi ga na par mesta.

Inace sto se tice igre za ovo vreme sto sam odigrao odlicna je, bas onakva kakvu sam ocekivao. 

Dead eye sistem funkcionra tako da kad u borbi naciljaš protivnka stisneš brzo R3 i onda pali dead eye.

17 godina
Kill Frenzy kaže...
Ja imam problema sa nisanjenjem. Nikad se nisam naucio pucat na gamepad pa tako i sad. A sjecam se da sam si gta na neki nacin upropastio sa autoaim. Sam l2 pa r2 i to je to. Nema zabave. Sad sam iskljucio posve asist i pokusat cu naucit jer je ustvari tako puno zabavnije. Osjecaj pucanja u igri je odlican

Jedna stvar koja pomaze u pocetku kod manual ciljanja s gljivama je da ne hvatas (pratis) neprijatelje nisanom vec stavis nisan tako da oni prodju kroz njega.

Sta vise prakse budes ima to ce ti biti manji delay izmedju predvidjanja kretnje neprijatelja, postavljanja nisana na poziciju i trenutka kad ga upucas.

Kasnije kad ti muscle memory uhvati sensitivity od gljive ciljanje postaje gladje, ali ebiga ima do tog levela pucanja i pucanja.  ;)

Potpis:
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Xbox One X , native 4k i ima bolje performanse od checkboard tj wanna be 4k i ps4 proa.. hm.. usporedbe su sve na strani Xbox One X verzije...

15 godina
Da. Xboxx sije sve i grafikom i performansama. Steta sto pro nije jaca konzola. Iako nemojte se zavarat vi koji niste igrali jer igra i na pro izgleda fantasticno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Red Dead Redemption 2

Xbox One X ima jači CPU i GPU od PS4 Pro, ništa čudno da ima bolje preformanse.

0 0 hvala 0
17 godina
Paolo Maldini kaže...

Xbox One X ima jači CPU i GPU od PS4 Pro, ništa čudno da ima bolje preformanse.

ali ima i native 4k... ps4 pro nema niti blizu toga..

btw za xbox konzole igra ima 106gb dok za ps4 ispod 100gb

12 godina
Kill Frenzy kaže...

možda tekstualna verzija u kojoj možeš za dvije minute pročitati sve, a ima i isti taj video na stranici - eurogamer

8 godina
protjeran
Ma OK, mada da Xbox ima bolje ekskluzive bio bi bolji konkurent.To za veličinu igre, razlika je zbog načina na koji OS barata instalacijom, tako je negdje rečeno. Nema ekskluzivnog dodatnog sadržaja ne jednu od konzola
17 godina
Red Dead Redemption 2

Nakon cijelog radnog dana dođem kući, cura preuzela igru, čeka me na stolu, ja sav sretan upalim sony, stavim da se instalira i tako već sat vremena hahah, nikad dočekat, sva sreća pa je vikend pa se ne moram ujutro rano ustat inače bi bio šou 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption 2

Ja sinoc instalirao sa diska, oko 10 sati se zavrsi i udje u igru, ja se iznenadi, mislio sam da necu moci do 12h igrati (Hard Copy). Evo dosao sam do Chaptera II, sad malo lutam tu i tamo po svijetu, okoncavam zivote slucajnih neprijatelja :D 

Edit PS: Za pola sata na twitchu ide malo gameplaya na ovom linku, pa eto: https://www.twitch.tv/cavali3r211

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2018 21:16 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Službeno je, Red Dead Redemption 2 stiže iduće god
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice