Popusti, akcije i dobre ponude za igre izdvojena tema

poruka: 21.076
|
čitano: 5.255.480
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
17 godina
neaktivan
Popusti, akcije i dobre ponude

Deus Ex slavi 10 godina! U tu cast je na steamu popust od 75% za:

Deus Ex: GotYE - 2.49€

Deus EX Collection (GotYE+Invisible War) - 4.98€

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Danas jos jedna novost! CS:S se od danas moze igrati na mac os-u i tu cast je akcija 5.10€

usput su i dodali achievemente, novi score board, playerstats, death cam i jos neke stvari koje fala bogu nemogu vidjeti jer mi nece pokrenuti igruSmijeh

edit: akcija traje samo 2 dana!

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 22:10 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina

clon Tf2-a

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Popusti, akcije i dobre ponude
AA-d00d kaže...

Danas jos jedna novost! CS:S se od danas moze igrati na mac os-u i tu cast je akcija 5.10€

usput su i dodali achievemente, novi score board, playerstats, death cam i jos neke stvari koje fala bogu nemogu vidjeti jer mi nece pokrenuti igruSmijeh

edit: akcija traje samo 2 dana!

Ja bas kupio CSS (dosad igro s piratlijom).Sad si prebacujem mape.

BTW da li se moze nekako promjeniti onaj server browswer tako da mi izbaci listu a ne one slike pored toga?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
Perkan777 kaže...

Ja bas kupio CSS (dosad igro s piratlijom).Sad si prebacujem mape.

BTW da li se moze nekako promjeniti onaj server browswer tako da mi izbaci listu a ne one slike pored toga?

Imaš pri dnu server browsera prozora opciju Show map list, makni kvačicu i nećeš više vidjeti slike.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan

Evo na Steam-u opet popusti. Neke igre imaju popust 24 sata (valjda ce se izmjenjivat), neke nesto duze, dok ima i packova po povoljnoj cijeni. Izgleda dosta masivna akcija, pa ko voli nek izvoli :)

2 0 hvala 4
16 godina
odjavljen
Badpix3l kaže...

Evo na Steam-u opet popusti. Neke igre imaju popust 24 sata (valjda ce se izmjenjivat), neke nesto duze, dok ima i packova po povoljnoj cijeni. Izgleda dosta masivna akcija, pa ko voli nek izvoli :)

lijepa hvala! uboo si witchera za 5 ojra, opet (imao sam ga pa sam ga prodao)

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina

Ja sam si uzeo Overlord package, za 4,50 eura mislim da ne može biti jeftinije, baš me zanima šta će danas biti na onim ludim popustima.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Odlično sniženje :D Ubo Witchera i Commandos Collection za danas, sutra cemo pregledati ostatak :D
16 godina
neaktivan

epic rasprodaja na steamu. Jako je  puno igri na snjiženju. Za svakog ponešto Osmijeh

steam

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 3:32 (1_six).

1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

jel mi ko moze kupit sta god za moj racun na stemu nemam karticu ja cu mu platit u bonu ili ziro racunu....aj pliz na pm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

kupio sam runaway dream of a turtle za 7.50 €

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je CoD4 na Steamu piše da je sniženje, a nemogu naći??

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam i ja pitanje vezano za cod

zanimaju me cod4 i 5 ali uzeo bi cijeli pack jer se isplati, al cu ja onda obavezno mozat preko steama to igrat ili cu moc taj key samo promijenit i igrat dalje, da ne izgubim sve to sam igrao do sad.

@Cerina15: http://store.steampowered.com/sub/4594/

cod4 je 25€ a cijeli pack je 28€Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 21:57 (Toni2000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Koliko je CoD4 na Steamu piše da je sniženje, a nemogu naći??

samo ti je pack na papostu, pojedinacne popuste nisu stavili za CoD serijal

Toni2000 kaže...

zanimaju me cod4 i 5 ali uzeo bi cijeli pack jer se isplati, al cu ja onda obavezno mozat preko steama to igrat ili cu moc taj key samo promijenit i igrat dalje, da ne izgubim sve to sam igrao do sad.

ako kupis na steamu onda samo preko steama mozes, nisam ni siguran da li ces uopce dobiti cdkey.

16 godina
neaktivan

cera ako budes kupova uzmi i meni dat cu ti keš i uzmi mi i onu lead and gold :) btw imam premium rapidshare povoljno na pm :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.6.2010 10:19 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Toni2000 kaže...

@Cerina15: http://store.steampowered.com/sub/4594/

cod4 je 25€ a cijeli pack je 28€Namigiva

Mozes svaku steam igru instalirati i igrati van steam sistema, dovoljno je da downas s torrenta neku piratsku verziju.

Sto se tice kljuca odes na Steam->Library desni klik na igru i mas opciju da vidis svoj CD-key, samo ga iskopiras uneses u novu NONsteam instalaciju i igras bez problema.

Sto se tice prebacivanja MPdata za CoD 4 sam to radio prije vise od dvije godine kad sam presao s pirata na orginal i nastavio igrati s "piratskom" MPdata. Otprilike cu ti opisati proces ali ipak progooglaj malo da nebi zeznuo jer ti se moze ako napravis pogresan korak napraviti reset Data pa ces mroati od lvl 1!

Instaliras igru koristeci piratski stari kljuc, ubacis svoj stari MP data i pokrenes ju, ulogujes se u svoj profil i onda ALT-TAB igru, odes u registry/software nadjes CoD4 i zamjenis stari key s novim orginalnim, restoras igru nazad odes na neki server par puta pogines nekog ubijes bacis koju bombicu, izadjes iz igre udjes i mora ti biti stari data s novim org key-em.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
neaktivan

Tf2-5eura

Comandosi(svi)-3.5eura

GTA4-75%popusta

SF4-10eura

Arma2-15eura

OFDR-10eura

COD1-5-28eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema za HR o GTA4 nista pa sam se malo potrudija i evo priko proxy dosa do rjesenja evo ode mozete narucit https://proxify.co.uk/p/111010A1000100/687474703a2f2f73746f72652e737465616d706f77657265642e636f6d2f6170702f31323231302f

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dns imamo torclight-igrao sam jako dobra igra 4eura

l4d - 5eura

RF:G-takoder igrao odlicna igra -5eura

FlatOut-nije nesto dobra kao ostale 3 ali - 1.90 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

dns imamo torclight-igrao sam jako dobra igra 4eura

l4d - 5eura

RF:G-takoder igrao odlicna igra -5eura

FlatOut-nije nesto dobra kao ostale 3 ali - 1.90 eura

Kak ti vidiš Red faction guerillu a ja ne? Čini mi se da kao i GTA IV nije dostupna kod nas.

17 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...

Kak ti vidiš Red faction guerillu a ja ne? Čini mi se da kao i GTA IV nije dostupna kod nas.

Vidim i ja

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Tvrdy kaže...

Vidim i ja

Mislio sam kroz Steam klijent, ne preko weba. Ali baš sam išao probati i izgleda da imaju rupu u sustavu country restrikcije, naime kroz klijent se ne vidi ali ako se logiram preko weba, normalno mogu staviti u košaricu i ići platiti. S time da mi nakon logina 5$ pretvori u 5 €. Ovo je korisna informacija.

17 godina
neaktivan

Pa ja vidim i preko klijenta, mozda tebe samo to zeza o.O

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

to je meni bilo radi drzave gta 4 nisam moga uzet a ovaj red faction mogu ako nemozes koristi proxy i to je to

https://proxify.co.uk/p/111010A1000100/687474703a2f2f73746f72652e737465616d706f77657265642e636f6d2f6170702f32303530302f

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 9:52 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

to je meni bilo radi drzave gta 4 nisam moga uzet a ovaj red faction mogu ako nemozes koristi proxy i to je to

https://proxify.co.uk/p/111010A1000100/687474703a2f2f73746f72652e737465616d706f77657265642e636f6d2f6170702f32303530302f

Preko proxya ne mozes kupiti igru ako nisi u toj drzavi...znam, ja sam probao =P

Valve je jednostavno na sve mislio, provjeravaju ti IP preko kojeg kupujes i usporedjuju sa lokacijom kreditne/debitne kartice (ili neceg treceg), kucnom adresom...sve sam probao

17 godina
AA-d00d kaže...

Preko proxya ne mozes kupiti igru ako nisi u toj drzavi...znam, ja sam probao =P

Valve je jednostavno na sve mislio, provjeravaju ti IP preko kojeg kupujes i usporedjuju sa lokacijom kreditne/debitne kartice (ili neceg treceg), kucnom adresom...sve sam probao

A ako ti netko kupi igru iz USA i pošalje kao poklon preko Steam-a, da li bi to funkcioniralo??

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
neaktivan
dado2202 kaže...

A ako ti netko kupi igru iz USA i pošalje kao poklon preko Steam-a, da li bi to funkcioniralo??

Da, funkcioniralo je prije dva-tri mjeseca sigurno. Nisam primjetio da su nešto mjenjali po tom pitanju.

Jedino ne znam što je sa igrama koje možda nisu dostupne na oba tržišta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.7.2010 11:13 (dekstroza).
17 godina
neaktivan

Posto mi je blokirana Steam stranica na poslu.

Da li je na akciji Left 4 Dead 1. ili 2. dio?

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvi.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude za igre P&O
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice