Deus Ex slavi 10 godina! U tu cast je na steamu popust od 75% za:
Deus Ex: GotYE - 2.49€
Deus EX Collection (GotYE+Invisible War) - 4.98€
Deus Ex slavi 10 godina! U tu cast je na steamu popust od 75% za:
Deus Ex: GotYE - 2.49€
Deus EX Collection (GotYE+Invisible War) - 4.98€
Danas jos jedna novost! CS:S se od danas moze igrati na mac os-u i tu cast je akcija 5.10€
usput su i dodali achievemente, novi score board, playerstats, death cam i jos neke stvari koje fala bogu nemogu vidjeti jer mi nece pokrenuti igru
edit: akcija traje samo 2 dana!
clon Tf2-a
Danas jos jedna novost! CS:S se od danas moze igrati na mac os-u i tu cast je akcija 5.10€
usput su i dodali achievemente, novi score board, playerstats, death cam i jos neke stvari koje fala bogu nemogu vidjeti jer mi nece pokrenuti igru
edit: akcija traje samo 2 dana!
Ja bas kupio CSS (dosad igro s piratlijom).Sad si prebacujem mape.
BTW da li se moze nekako promjeniti onaj server browswer tako da mi izbaci listu a ne one slike pored toga?
Ja bas kupio CSS (dosad igro s piratlijom).Sad si prebacujem mape.
BTW da li se moze nekako promjeniti onaj server browswer tako da mi izbaci listu a ne one slike pored toga?
Imaš pri dnu server browsera prozora opciju Show map list, makni kvačicu i nećeš više vidjeti slike.
Evo na Steam-u opet popusti. Neke igre imaju popust 24 sata (valjda ce se izmjenjivat), neke nesto duze, dok ima i packova po povoljnoj cijeni. Izgleda dosta masivna akcija, pa ko voli nek izvoli :)
Evo na Steam-u opet popusti. Neke igre imaju popust 24 sata (valjda ce se izmjenjivat), neke nesto duze, dok ima i packova po povoljnoj cijeni. Izgleda dosta masivna akcija, pa ko voli nek izvoli :)
lijepa hvala! uboo si witchera za 5 ojra, opet (imao sam ga pa sam ga prodao)
Ja sam si uzeo Overlord package, za 4,50 eura mislim da ne može biti jeftinije, baš me zanima šta će danas biti na onim ludim popustima.
jel mi ko moze kupit sta god za moj racun na stemu nemam karticu ja cu mu platit u bonu ili ziro racunu....aj pliz na pm
kupio sam runaway dream of a turtle za 7.50 €
Koliko je CoD4 na Steamu piše da je sniženje, a nemogu naći??
imam i ja pitanje vezano za cod
zanimaju me cod4 i 5 ali uzeo bi cijeli pack jer se isplati, al cu ja onda obavezno mozat preko steama to igrat ili cu moc taj key samo promijenit i igrat dalje, da ne izgubim sve to sam igrao do sad.
@Cerina15: http://store.steampowered.com/sub/4594/
cod4 je 25€ a cijeli pack je 28€
Koliko je CoD4 na Steamu piše da je sniženje, a nemogu naći??
samo ti je pack na papostu, pojedinacne popuste nisu stavili za CoD serijal
zanimaju me cod4 i 5 ali uzeo bi cijeli pack jer se isplati, al cu ja onda obavezno mozat preko steama to igrat ili cu moc taj key samo promijenit i igrat dalje, da ne izgubim sve to sam igrao do sad.
ako kupis na steamu onda samo preko steama mozes, nisam ni siguran da li ces uopce dobiti cdkey.
cera ako budes kupova uzmi i meni dat cu ti keš i uzmi mi i onu lead and gold :) btw imam premium rapidshare povoljno na pm :)
@Cerina15: http://store.steampowered.com/sub/4594/
cod4 je 25€ a cijeli pack je 28€
Mozes svaku steam igru instalirati i igrati van steam sistema, dovoljno je da downas s torrenta neku piratsku verziju.
Sto se tice kljuca odes na Steam->Library desni klik na igru i mas opciju da vidis svoj CD-key, samo ga iskopiras uneses u novu NONsteam instalaciju i igras bez problema.
Sto se tice prebacivanja MPdata za CoD 4 sam to radio prije vise od dvije godine kad sam presao s pirata na orginal i nastavio igrati s "piratskom" MPdata. Otprilike cu ti opisati proces ali ipak progooglaj malo da nebi zeznuo jer ti se moze ako napravis pogresan korak napraviti reset Data pa ces mroati od lvl 1!
Instaliras igru koristeci piratski stari kljuc, ubacis svoj stari MP data i pokrenes ju, ulogujes se u svoj profil i onda ALT-TAB igru, odes u registry/software nadjes CoD4 i zamjenis stari key s novim orginalnim, restoras igru nazad odes na neki server par puta pogines nekog ubijes bacis koju bombicu, izadjes iz igre udjes i mora ti biti stari data s novim org key-em.
Tf2-5eura
Comandosi(svi)-3.5eura
GTA4-75%popusta
SF4-10eura
Arma2-15eura
OFDR-10eura
COD1-5-28eura
nema za HR o GTA4 nista pa sam se malo potrudija i evo priko proxy dosa do rjesenja evo ode mozete narucit https://proxify.co.uk/p/111010A1000100/687474703a2f2f73746f72652e737465616d706f77657265642e636f6d2f6170702f31323231302f
dns imamo torclight-igrao sam jako dobra igra 4eura
l4d - 5eura
RF:G-takoder igrao odlicna igra -5eura
FlatOut-nije nesto dobra kao ostale 3 ali - 1.90 eura
dns imamo torclight-igrao sam jako dobra igra 4eura
l4d - 5eura
RF:G-takoder igrao odlicna igra -5eura
FlatOut-nije nesto dobra kao ostale 3 ali - 1.90 eura
Kak ti vidiš Red faction guerillu a ja ne? Čini mi se da kao i GTA IV nije dostupna kod nas.
Kak ti vidiš Red faction guerillu a ja ne? Čini mi se da kao i GTA IV nije dostupna kod nas.
Vidim i ja
Mislio sam kroz Steam klijent, ne preko weba. Ali baš sam išao probati i izgleda da imaju rupu u sustavu country restrikcije, naime kroz klijent se ne vidi ali ako se logiram preko weba, normalno mogu staviti u košaricu i ići platiti. S time da mi nakon logina 5$ pretvori u 5 €. Ovo je korisna informacija.
to je meni bilo radi drzave gta 4 nisam moga uzet a ovaj red faction mogu ako nemozes koristi proxy i to je to
to je meni bilo radi drzave gta 4 nisam moga uzet a ovaj red faction mogu ako nemozes koristi proxy i to je to
https://proxify.co.uk/p/111010A1000100/687474703a2f2f73746f72652e737465616d706f77657265642e636f6d2f6170702f32303530302f
Preko proxya ne mozes kupiti igru ako nisi u toj drzavi...znam, ja sam probao =P
Valve je jednostavno na sve mislio, provjeravaju ti IP preko kojeg kupujes i usporedjuju sa lokacijom kreditne/debitne kartice (ili neceg treceg), kucnom adresom...sve sam probao
Preko proxya ne mozes kupiti igru ako nisi u toj drzavi...znam, ja sam probao =P
Valve je jednostavno na sve mislio, provjeravaju ti IP preko kojeg kupujes i usporedjuju sa lokacijom kreditne/debitne kartice (ili neceg treceg), kucnom adresom...sve sam probao
A ako ti netko kupi igru iz USA i pošalje kao poklon preko Steam-a, da li bi to funkcioniralo??
A ako ti netko kupi igru iz USA i pošalje kao poklon preko Steam-a, da li bi to funkcioniralo??
Da, funkcioniralo je prije dva-tri mjeseca sigurno. Nisam primjetio da su nešto mjenjali po tom pitanju.
Jedino ne znam što je sa igrama koje možda nisu dostupne na oba tržišta.
Posto mi je blokirana Steam stranica na poslu.
Da li je na akciji Left 4 Dead 1. ili 2. dio?
Prvi.