Zna neko kako menjati rezoluciju??

poruka: 6
|
čitano: 7.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Zna neko kako da promenim rezoluciju a da ne pokrenem igru znacei pre nego sto pokrecem neku igru kako da stavim da kad ulazim u nju bude rezolucija naprimer 800x600??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Zna neko kako menjati rezoluciju??

Potraži u game folderu ili u appdata folderu kakav cfg file i tamo izmjeni.

Here come the space cop! Play it cool. Gonna go to the space jail. Guilty of being in space.
16 godina
neaktivan

Guglaj.

Često se kod igara može u shortcut dodati stavka o rezoluciji.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 1 hvala 0
14 godina
shogazr kaže...

Zna neko kako da promenim rezoluciju a da ne pokrenem igru znacei pre nego sto pokrecem neku igru kako da stavim da kad ulazim u nju bude rezolucija naprimer 800x600??

Napisi za koje igru/igre trebas. Mi ti nemamo kristalne kugle {#}

13 godina
neaktivan

Pa za International Basketball Manager. Probao sam ovu igru i na drugi komp kod druga i kod njega radi sve ok. Samo sto on nema lcd monitor :s

13 godina
neaktivan
WhiteShadow kaže...

Potraži u game folderu ili u appdata folderu kakav cfg file i tamo izmjeni.

Od fajlova imam samo vorbisfile.dll vorbis.dd Uninstall.exe Simulator.exe OpenAL32.dll ogg.dll NlkENGINE.dll libexpat.dll ibm.exe game_log.txt d3dx9_33.dll cal3d.dll i songs savegame i media a u mediji imam foldere bd effects fonts literals loading_textures lua meshes sounds textures videos xml :S nzm gde da nadjem to ????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice