Jel ikome pribilježlio TF2 achievment?
Meni neće...a vidim na steamovim forumima da je kaos opći po tom pitanju.
meni se to ne da skidat mislim da igra ima 10 GB
Meni ga je pribilježilo, ali sam samo coal dobio za njega.
Yup, uopće se nemože uć u igru...
Meni nije htjelo, pa sam ušao u Inventory pa se vratio nazad i refreshao i bilo je zabilježeno i dobio sam coal.
LoL - Izgleda da su svi dosada za TF2 achivement dobili coal.
Me too ;)
Dobivanje igara graniči sa dobivanjem rijetkih hatova u TF-u 2. Ako dobiješ jednog sretan si jer ćeš drugi dobiti za 100 godina
Ja sam relativno sretan, u achivmentu sam dobio Devil May Cry 3 Deluxe Edition i trejdao ga za Portal 2 i craftao sam 7 coalova i dobio Dota-u 2. Prilično sretno :)
Mjenjam:
-50% Valve
-50% worms ultimate mayhem
-25% focus home interactive
Shattered Horizon ( 4.99€ do 2.1 onda 9.99€ )
Za:
ponude, najbolje na pm :)
Nakon problema sa Steamom dobio PORTAL2....
Zašto ja nisam takve sreće... :(
Dobio sam The First Templar - Steam Special Edition, pa ako ima zainteresiranih za trade javite se.
Nisam u toku sa ovim nagradama, ako bi mi neko objasnio sta trebam da uradim da osvojim neku igricu ??
ako netko ima neku od ovih igara i želi se trejdat za coale/igre neka me PM-a
Sanctum
Sequence
Dungeon Defenders
AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! for the Awesome
Solar 2
Rock of Ages
AudioSurf
Fate of the World
The Polynomial
Toki Tori
Nakon problema sa Steamom dobio PORTAL2....
Zašto ja nisam takve sreće... :(
Šta je najbolje, ništa nisam niti radio. Neznam otkud niti ovaj jedan objective completed, a i sada sam dobio 50% popusta na X-SuperBox....
Sada idem u TF2 po poklone, možda ubodem kakav BMW kako je krenulo
Nisam u toku sa ovim nagradama, ako bi mi neko objasnio sta trebam da uradim da osvojim neku igricu ??
Da bi dobio dobru igricu trebaš se roditi pod sretnom zvijezdom
Moraš ispunjavati zadatke koji su raspoređeni po datumima, ali ne brini ako si zakasnio ne znači da ga ne možeš ispuniti i otvoriti poklon. Kad ispuniš određeni zadatak dobiješ poklon u Inventoryju i tamo možeš dobiti najčešće Coal (to je neka valuta kojom jamčiš ulazak u izvlačenje za nagradnu igru, a 7 takvih možeš crafatati za poklon u kojem možeš dobiti ili kupon ili dosta rijeđe igru), također možeš direktim ispunjavanjem zadatka dobiti kupon ili puno puno rijeđe igru.
Na Steamu ti sve piše u detalje.
ako ima netko da je rijesio achiviemente s igricama koje se placaju, i zeli se mijenjat nek me pm imam neke igre koje mogu ponudit u zamjenu
Ja sam dobio popust 33% Paradox
Ako netko ima više od 50% na Valve neka mi se javi.
Trejdam Payday The Heist!
EDIT: Ode!
Ja sam dobio popust 33% Paradox
Totalni paradoks... Ajde glavu gore. Odi na Steam forum i malo pogledaj Trading podrofum, možeš dobiti coal za kupon ako imaš malo sreće, ja sam tako već dosta uspio coalova ubost.
imam 33 i 25 % za steam 50% wings of prey i 50 % za nordic games (a tu spadaju gothic franšiza, spellforce franšiza, the guild i još neki nepoznati naslovi.) trade-am za neke igre ili za coal
sad sam dobio i Puzzle Chronicles
Bulletstorm + 7 komada uglja :D Da vidimo koje igre nudite :D
Mijenjam Cogs, Frozen Synapse, 1 coal i nekoliko kupona.
Bezuspješna potraga za Portalom 2 je završila :( Ponude za ovo gore u PM.
Dobio nešto korisno, -40% Witcher 2.
Javite se.
Evo scammali me za Dotu 2 na forumu upravo :( Nažalost je bila untradable pa sam slao prvi i opekao se. Pazite ljudi jer ima svakakvih, pa i takvih. Nadam se da uživa u igri, ja iskreno ne bih mogao.
Šta sa ovog foruma...
Evo scammali me za Dotu 2 na forumu upravo :( Nžalost je bila untradable pa sam slao prvi i opekao se. Pazite ljudi jer ima svakakvih, pa i takvih. Nadam se da uživa u igri, ja iskreno ne bih mogao.
budeš pošten i onda ti se ovako vrati, šteta lopova uvijek ima