Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.344.010
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori
Evo, ovo je kaj su mi odg.: Thank you for contacting Steam Support. Our records indicate that your purchase was declined due to your current IP address differing from your billing information. You will need to use the following link through a web browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome, etc.) to complete your transaction. http://store.steampowered.com/?cc=si Please bookmark this link for continued purchasing while you are out of the country where you currently reside. Jel to sad razriješeno ili?
Life is a lemon.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 9:13 (fallout3fan).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Bok svima!

1. Na koji način mogu kupiti igru na STEAMU ako nemam nakavu karticu koju on podržava? Nešto sam vidio da postoje neki bonovi (ko gamecard) al ne znam dal se može kod nas kupiti.

2. Kakva kartica mi treba za kupnju prek Steama?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

Evo ra

Life is a lemon.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.1.2013 12:49 (fallout3fan).
14 godina
neaktivan

na što trebam pripaziti tijekom kupnje steam accounta, trebam nešto mijenjat' u postavkama ili? btw. KEY se može samo na jednom accountu aktivirati zar ne i tu igru možemo skidati koliko god želimo?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kada dobiješ acc, treba ti: username, pasw, sequrity question i answer i e-mail. Key se aktivira SAMO NA JEDNOM acc. I da tu igru, možeš skidat koliko god puta hoćeš. ;)

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
14 godina
neaktivan

el je uspio netko kupit sta prek paysafecarda na steamu? jer ja neam opciju..a u proslim postovima nisam skuzio kak da dobiem tu opciju za kupnju sa psc :/

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Idi preko slovenskog steam storea( imas link na stranicama prije, na mobu sam pa ga nemogu trazit), prijavis se tamo i ides kupit igru, odaberes PSC i dobit ces error, screenshotaj ga i napisi poruku supportu da dobivas taj error kod kupovine, oni ce nest sredit i sve ce poslje raditi. Dobit ces odgovor najverojatnije tek u pon pa ak ti je nesto na popustu javi se na PM pa cemo nesto smislit.
13 godina
neaktivan

Imam Saints Row 3 i sad ako ga obrišem, pa opet instaliram, hoće mi se obrisati save game?  LP

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Saints Row the third podržava Steam cloud, tako da bez brige brišeš koliko hoćeš jer ti save ostaje na serverima Steama.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
17 godina
neaktivan

Svakom bih preporucio da pogleda ovaj video cisto da vidite zasto je Valve poseban.

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav, imam neke probleme sa svojim karticama nemogu kupiti nikako APB Reloaded Urban steam pack koji dode 20,99€ pa ima li koja dobra dusa da to izvedemo danas brzo, ja mu uplatim odmah na racun 150kn a taj nek uzme to i psoalje mi kao gift. ajde ljudi dobre duse javite se :)

Semper *Phobos Crew* Fidelis | LoL IGN: TheChosenNun (eu/east), skaaaj (eu/west)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li sigurno aktivirati ključeve igara koje inače nisu dostupne za kupnju u našoj regiji?Hoće li mi blokirati račun?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sigurno je.Nece.

17 godina
neaktivan

Pa dal je to uopće moguće {#}

Instalirao update ali još nisam siguran dal je to možda samo placebo efekt ili zbilja UI malo brže reagira i brže učitava stranice.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Zanima me što mislite o tužbama protiv steam-a u zadnje vrijeme te da li možemo očekivati legalizaciju prodaje igara i korisničkih računa od strane steam-a!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako misliš prodaje igara? Neaktiviranih ili aktiviranih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Zanima me što mislite o tužbama protiv steam-a u zadnje vrijeme te da li možemo očekivati legalizaciju prodaje igara i korisničkih računa od strane steam-a!

Imaš dvije teme o tome. Pod komentarima IT Vijeti i komentarima Gamemasters vijesti.

14 godina

Idem reinstalirati Windows. Kako sad ide fora sa igrama sa Steama kad sve pobrišem sa harda ??

13 godina

Ja sam nedavno to radio. Možeš ići na Steam backup, ali najjednostavniji način je da ostaviš cijeli Steam folder i samo pokreneš exe nakon instalacije Windowsa i sam Steam će pokrpat sve što treba. Nije loše imat i backup foldera steamapps

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Dali je moguce s steam walleta prebaciti pare natrag na npr. paypal?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Dali je moguce s steam walleta prebaciti pare natrag na npr. paypal?

Ne

12 godina
neaktivan

moze mala pomoc

znaci kupujem steam account polovan.na sto sve  trebam  pripazit.

i koje sve lozinke i usernamove trebam promijenit.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Promijeni Steam loziku, tajno pitanje i e-mail. Također u opcijama odaberi da ti account štiti Steam guard i pri tome svakako odaberi i "Deauthorize all other computers now" opciju.

Ali čak i uz sve to budi svjestan da te ništa od toga ne može zaštititi ako account kupuješ od prevaranta. Originalni vlasnik koji u posjedu ima retail kutije, cd-keyeve,... može dobiti account natrag bez obzira što si ti promijenio login podatke. Samo treba prijaviti krađu, prikazati dovoljno dokaza da je originalni vlasnik i support mu gotovo sigurno vraća account. Dok tebi u takvom slučaju support ne će pomoći jer je prodaja/kupovina rabljenih accountova ionako zabranjena.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.2.2013 20:34 (ZC_Someone).
14 godina
SuperDox kaže...

el je uspio netko kupit sta prek paysafecarda na steamu? jer ja neam opciju..a u proslim postovima nisam skuzio kak da dobiem tu opciju za kupnju sa psc :/

Jel ovo sad radi i sa nasim paysafecardom? vidio sam da su na stranici dodali STEAM, https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/igre/

Jel neko probao?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan

ljudi hitno pomoć,ne radi mi steam.sve je radilo normalno do unatrag 5 dana i od tada mi izbacuje ovo:another program is using steam ili tako nešto.pomagajte ako boga znate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi pomoc.. uglavnom uninstallo sam l4d2 dok vjerojatno nije bio up to date.. e sada igra mi nije instalirana ali mi u izborniku igara i dalje pise update pause iako igra nije instalirana.. jako me to nervira i zanima me kako to maknu. Evo i slike: http://pokit.org/get/?2f08b50a89077193d9e57983bf62efdb.jpg

17 godina
Ravenclaw92 kaže...

Ljudi pomoc.. uglavnom uninstallo sam l4d2 dok vjerojatno nije bio up to date.. e sada igra mi nije instalirana ali mi u izborniku igara i dalje pise update pause iako igra nije instalirana.. jako me to nervira i zanima me kako to maknu. Evo i slike: http://pokit.org/get/?2f08b50a89077193d9e57983bf62efdb.jpg

Uninstalirao si je iz steama ili preko add/remove program iz control panela?

Prvo što mi pada na pamet je da probaš, ako je omogućena opcija za verifikaciju fileova, to napravit, pa možda skuži da nema ništ fileova (nagađam)i. Ili ako postoji opcija u steamu desni kli -> delete local content.

13 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

desni klik na ime igre i onda "delete local content"

14 godina
neaktivan
denix kaže...
Ravenclaw92 kaže...

Uninstalirao si je iz steama ili preko add/remove program iz control panela?

Prvo što mi pada na pamet je da probaš, ako je omogućena opcija za verifikaciju fileova, to napravit, pa možda skuži da nema ništ fileova (nagađam)i. Ili ako postoji opcija u steamu desni kli -> delete local content.

Isao sam delete local contet u steamu

14 godina
neaktivan

ej ljudi trebam pomoć.uglavnom kolega minoza mi je poslao invite za ARMU 3 i sad ja instalirao igru i sve to,i dem pokrenuti igru i ništa.pojavi se ikona u taskbaru na sekundu i ništa.odem u library a tamo stoji da igram već 10 sati a igra se nije ni pokrenula,wtf??kad ponovno kliknem na igru pojavi se app is already running!!pokrenuta je ali u pozadini.molm pomoć,ako neko zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice