- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Bok svima!
1. Na koji način mogu kupiti igru na STEAMU ako nemam nakavu karticu koju on podržava? Nešto sam vidio da postoje neki bonovi (ko gamecard) al ne znam dal se može kod nas kupiti.
2. Kakva kartica mi treba za kupnju prek Steama?
Hvala!
Evo ra
na što trebam pripaziti tijekom kupnje steam accounta, trebam nešto mijenjat' u postavkama ili? btw. KEY se može samo na jednom accountu aktivirati zar ne i tu igru možemo skidati koliko god želimo?
Kada dobiješ acc, treba ti: username, pasw, sequrity question i answer i e-mail. Key se aktivira SAMO NA JEDNOM acc. I da tu igru, možeš skidat koliko god puta hoćeš. ;)
el je uspio netko kupit sta prek paysafecarda na steamu? jer ja neam opciju..a u proslim postovima nisam skuzio kak da dobiem tu opciju za kupnju sa psc :/
Imam Saints Row 3 i sad ako ga obrišem, pa opet instaliram, hoće mi se obrisati save game? LP
Saints Row the third podržava Steam cloud, tako da bez brige brišeš koliko hoćeš jer ti save ostaje na serverima Steama.
pozdrav, imam neke probleme sa svojim karticama nemogu kupiti nikako APB Reloaded Urban steam pack koji dode 20,99€ pa ima li koja dobra dusa da to izvedemo danas brzo, ja mu uplatim odmah na racun 150kn a taj nek uzme to i psoalje mi kao gift. ajde ljudi dobre duse javite se :)
Je li sigurno aktivirati ključeve igara koje inače nisu dostupne za kupnju u našoj regiji?Hoće li mi blokirati račun?
Sigurno je.Nece.
Zanima me što mislite o tužbama protiv steam-a u zadnje vrijeme te da li možemo očekivati legalizaciju prodaje igara i korisničkih računa od strane steam-a!
Kako misliš prodaje igara? Neaktiviranih ili aktiviranih?
Zanima me što mislite o tužbama protiv steam-a u zadnje vrijeme te da li možemo očekivati legalizaciju prodaje igara i korisničkih računa od strane steam-a!
Imaš dvije teme o tome. Pod komentarima IT Vijeti i komentarima Gamemasters vijesti.
Idem reinstalirati Windows. Kako sad ide fora sa igrama sa Steama kad sve pobrišem sa harda ??
Ja sam nedavno to radio. Možeš ići na Steam backup, ali najjednostavniji način je da ostaviš cijeli Steam folder i samo pokreneš exe nakon instalacije Windowsa i sam Steam će pokrpat sve što treba. Nije loše imat i backup foldera steamapps
Dali je moguce s steam walleta prebaciti pare natrag na npr. paypal?
Dali je moguce s steam walleta prebaciti pare natrag na npr. paypal?
Ne
moze mala pomoc
znaci kupujem steam account polovan.na sto sve trebam pripazit.
i koje sve lozinke i usernamove trebam promijenit.
Promijeni Steam loziku, tajno pitanje i e-mail. Također u opcijama odaberi da ti account štiti Steam guard i pri tome svakako odaberi i "Deauthorize all other computers now" opciju.
Ali čak i uz sve to budi svjestan da te ništa od toga ne može zaštititi ako account kupuješ od prevaranta. Originalni vlasnik koji u posjedu ima retail kutije, cd-keyeve,... može dobiti account natrag bez obzira što si ti promijenio login podatke. Samo treba prijaviti krađu, prikazati dovoljno dokaza da je originalni vlasnik i support mu gotovo sigurno vraća account. Dok tebi u takvom slučaju support ne će pomoći jer je prodaja/kupovina rabljenih accountova ionako zabranjena.
el je uspio netko kupit sta prek paysafecarda na steamu? jer ja neam opciju..a u proslim postovima nisam skuzio kak da dobiem tu opciju za kupnju sa psc :/
Jel ovo sad radi i sa nasim paysafecardom? vidio sam da su na stranici dodali STEAM, https://www.paysafecard.com/hr-hr/upotreba/igre/
Jel neko probao?
ljudi hitno pomoć,ne radi mi steam.sve je radilo normalno do unatrag 5 dana i od tada mi izbacuje ovo:another program is using steam ili tako nešto.pomagajte ako boga znate.
Ljudi pomoc.. uglavnom uninstallo sam l4d2 dok vjerojatno nije bio up to date.. e sada igra mi nije instalirana ali mi u izborniku igara i dalje pise update pause iako igra nije instalirana.. jako me to nervira i zanima me kako to maknu. Evo i slike: http://pokit.org/get/?2f08b50a89077193d9e57983bf62efdb.jpg
Ljudi pomoc.. uglavnom uninstallo sam l4d2 dok vjerojatno nije bio up to date.. e sada igra mi nije instalirana ali mi u izborniku igara i dalje pise update pause iako igra nije instalirana.. jako me to nervira i zanima me kako to maknu. Evo i slike: http://pokit.org/get/?2f08b50a89077193d9e57983bf62efdb.jpg
Uninstalirao si je iz steama ili preko add/remove program iz control panela?
Prvo što mi pada na pamet je da probaš, ako je omogućena opcija za verifikaciju fileova, to napravit, pa možda skuži da nema ništ fileova (nagađam)i. Ili ako postoji opcija u steamu desni kli -> delete local content.
desni klik na ime igre i onda "delete local content"
Uninstalirao si je iz steama ili preko add/remove program iz control panela?
Prvo što mi pada na pamet je da probaš, ako je omogućena opcija za verifikaciju fileova, to napravit, pa možda skuži da nema ništ fileova (nagađam)i. Ili ako postoji opcija u steamu desni kli -> delete local content.
Isao sam delete local contet u steamu
ej ljudi trebam pomoć.uglavnom kolega minoza mi je poslao invite za ARMU 3 i sad ja instalirao igru i sve to,i dem pokrenuti igru i ništa.pojavi se ikona u taskbaru na sekundu i ništa.odem u library a tamo stoji da igram već 10 sati a igra se nije ni pokrenula,wtf??kad ponovno kliknem na igru pojavi se app is already running!!pokrenuta je ali u pozadini.molm pomoć,ako neko zna.