Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.377.905
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

kada želim kupit Spec ops:the line igru pojavi mi se An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.
Please contact Steam Support.

Ovo nije prvi put da imam problema sa kupovinom ,a imam novaca na kartici!

Nekad uspijem kupit,a nekad ne.

Dali zna neko u  cemo je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori
Zodiak kaže...

kada želim kupit Spec ops:the line igru pojavi mi se An unexpected error has occurred. Your purchase has not been completed.

Isto i meni iskače kada hoću kupiti DLC za Magicku koji košta 0,99€ 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 22:16 (iAvenger).
15 godina
neaktivan

Ako kupin kako gift dali mogu iskoristiti za sebe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Naravno!

14 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Mene je to znalo zezati nekoliko puta, no samo kad sam kupovao preko Steam klijenta, kad sam išao preko webshopa sve je bilo u redu, da li je možda do toga?

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina

Ovak imam mali problem, znaci napravio sam novi account za novu igru i potvrdio email bla bla i odem pogledati Settings i tamo mi pise :

Security Status: Unknown,Offline 
i jos nemogu promijeniti Password ili Security Question 

Ugl. ja hocu popraviti taj Security Status, znaci da bude aktiviran ali ne znam kako, pa ako netko zna bio bi vrlo zahvalan kad bi mi rekao{#}

(Evo slikica i na accauntu jos nema igara osim dote 2)

Peace!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me, ako kupim na ruskom steam-u, dali onda postoji šansa da pokupim ban na tom accountu, ili se moze kupit na jednom pa giftat na drugi? :)

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina
XVII Mini kaže...

Ovak imam mali problem, znaci napravio sam novi account za novu igru i potvrdio email bla bla i odem pogledati Settings i tamo mi pise :

Riješeno samo trebalo resetirati PC:).

Peace!
13 godina
neaktivan

Kako maknut ono da mi steam ne javlja stalno kako sam se ulogirao sa drugog kompa i moram ić na mejl da bi kopirao neki kod? U 95% slučajeva se sa svog kompjutera ulogiram na steam, a onih 5% je sa laptopa, gdje također to pita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lopoc kaže...

Kako maknut ono da mi steam ne javlja stalno kako sam se ulogirao sa drugog kompa i moram ić na mejl da bi kopirao neki kod? U 95% slučajeva se sa svog kompjutera ulogiram na steam, a onih 5% je sa laptopa, gdje također to pita.

Negdje u tom procesu upisivanja koda bi trebala biti opcija "Remember this computer"(tako nekako) koju mozes oznaciti.

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // Steam: http://steamcommunity.com/id/Hexx2012
13 godina
neaktivan

To sam i ja mislio, ali nema je nigdje :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, prije pola godine mijenjao sam se sa likom vamo sa foruma za steam acc i imam onaj alert od kada sam se mijenjao i nije mi smetalo jer nisam namjeravao nista kupovat, ali sam dobio 13 dota 2 giftova pa bih htjeo da podjelim vamo na forumu ali nemogu jer je zakljućano zbog toga security alerta . dal se to moze rjesiti ikako ?

cika batmen
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 22:52 (cika batmen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cika batmen kaže...

Pozdrav, prije pola godine mijenjao sam se sa likom vamo sa foruma za steam acc i imam onaj alert od kada sam se mijenjao i nije mi smetalo jer nisam namjeravao nista kupovat, ali sam dobio 13 dota 2 giftova pa bih htjeo da podjelim vamo na forumu ali nemogu jer je zakljućano zbog toga security alerta . dal se to moze rjesiti ikako ?

Da li se što dogodi ako klikneš gore na alert?
edit: valjda sam bio brzoplet pa nisam vidio sliku {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.1.2013 23:04 (denix).
14 godina
neaktivan

otvori mi ovo što piše na drugoj slici

cika batmen
15 godina
cika batmen kaže...

otvori mi ovo što piše na drugoj slici

A najlakse bi ti bilo da kontaktiras lika koji ti je ovaj account prodao da ti posalje racun (digitalni, kutiju od igre sa keym ili nesto sl.) da ti to rijesis sa supportom ili da mu das acc da ti on to rijesi.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
12 godina
protjeran
Lopoc kaže...

Ukoliko ne želiš takvu provjeru, isključi u opcijama Steam guard iako to baš i nije preporučljivo.

14 godina
odjavljen

Dal se može uplatiti na steamwallet preko mobitela?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nijedna od ponuđenih opcija ne daje tu mogućnost.

Al slobodno provjeri da budeš siguran.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zin8 kaže...

Ako misliš možda preko apliakcije, nemam pojma.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
17 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Ne, imas sve ove opcije koje je kolega iznad dao i PaySafeCard koji ti je praktican ako nemas 18.

16 godina
LordShgi kaže...
Zin8 kaže...

Ne, imas sve ove opcije koje je kolega iznad dao i PaySafeCard koji ti je praktican ako nemas 18.

Nemozes sa paysafeom na steamu kupovat iz hrvatske.

Mozes jedino promjeniti store na drugu drzavu da dobijes opciju placanja sa paysafeom ali onda ti kaze da nemozes jer ti ip nije od te drzave

Sir! We are surrounded! - Great! Now we can attack in every direction!
17 godina
neaktivan
Marsel007 kaže...
LordShgi kaže...
Zin8 kaže...

Nemozes sa paysafeom na steamu kupovat iz hrvatske.

Mozes jedino promjeniti store na drugu drzavu da dobijes opciju placanja sa paysafeom ali onda ti kaze da nemozes jer ti ip nije od te drzave

Ja sam potrosio vec oko 200kn preko paysafecarda na steamu. Ides na ovaj link: http://store.steampowered.com/?cc=SI , ulogiras se, ides kupit igru, odaberes paysafe card, poslikas error koji dobijes, posaljes poruku supportu, oni ti to poprave i dalje mozes bez problema kupovat.

13 godina
neaktivan

Jel i vama došla Magicka na Steam?

meni 2 days left.. {#}

Jel neko igrao da kaže utiske?

Love is in the air :)
14 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Jel i vama došla Magicka na Steam?

meni 2 days left.. {#}

Jel neko igrao da kaže utiske?

Imam ja kupljenu igru :)

Mogu ti reći ako voliš igrati kao wizard-mage u drugim igrama, ovo je definitvno najbolja igra svoje vrste.

Nemaš limita magicke, znači castaš čarolije kak hoćeš i koliko hoćeš.

Imaš na stotine kombinacija spellova

Isto tako ima puno različitih oružja i staffova svaki sa svojim pasivnim ili aktivnim efektima

Ne znam koliko točno free skinova imaš ( ostale kupiš kao DLC )

Priča je jako zabavna, zanimljiva i smiješna.

I cijela čar ove igre je da igraš s nekim u coop-u

Grafika je lijepa i ugodna, ima krvi naravno :) kada raskomadaš nekog orc-a ili trolla ogromnim kamenom ili ga pržiš sa laser beamom dok ne eksplodira.

Imaš tri načina igre, znači Story mode, pratiš priču itd. Challenge mode ti je igra u arenama moraš preživjeti što duže možeš. I Versus to već znaš šta je, igraš znači protiv drugih igrača.

To je to ukratko, ako te baš detaljno zanima pogledaj si review na youtube-u.:)

14 godina
neaktivan

ovako..upalim sad pc i idem ukljucit steam..i dobim nekaki error.. sad ak reinstalliram steam hoce li mi ostat black ops 2 u steam folderu? znaci da ga nemoram ponovo downlodat?

www.youtube.com/user/1337pwnerzzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Izbrisi sve iz steam foldera osim mape steamapps i steam.exe i pokreni steam.exe. On ce skinut sve sto mu treba
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Ili premjesti mapu gdje ti je skinut BO2, pa je vrati kada reinstaliraš Steam...

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
SuperDox kaže...

ovako..upalim sad pc i idem ukljucit steam..i dobim nekaki error.. sad ak reinstalliram steam hoce li mi ostat black ops 2 u steam folderu? znaci da ga nemoram ponovo downlodat?

Ista stvar i kod mene, riješenio sam tako da sam pokrenuo CCleaner i počistio.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
14 godina
neaktivan

Hahah probat ću ovo. Nemam kreditne, nit 18 pa mi jedino preostaje PaySafe od janeza :D EDIT: slika je zapravo veća no prijenos ju je prožvakao...

Dobit će lijepu slikicu:

Life is a lemon.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 15:17 (fallout3fan).
17 godina
neaktivan
fallout3fan kaže...

Hahah probat ću ovo. Nemam kreditne, nit 18 pa mi jedino preostaje PaySafe od janeza :D EDIT: slika je zapravo veća no prijenos ju je prožvakao...

Dobit će lijepu slikicu:

Posalji poruku supportu s slikom errora, oni ce ti nesto sredit na accu i moci ces ubuduce kupovati bez problema.

BTW: Trebat ce im 24-48 sati da ti odgovore. Ako ti je nesto na popustu i trebas uzeti hitno javi se na PM pa cemo rijesit nesto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 15:43 (LordShgi).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice