Steam - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 6.621
|
čitano: 1.342.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Steam - pitanja i odgovori

Ugasi proces preko Task Managera? Restartaj računalo?

BTW, budući da je problem s igrom možda bi bilo bolje da takve stvari pitaš u za to namjenjenoj temi o Armi 3...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan

pitao bih ja tamo,ali neće da mi otvori temu

14 godina
neaktivan
Steam - pitanja i odgovori

Pobrisao sam steam i sada ga zeli vratiti natrag dali mogu kako zaobici ponovno instaliravanje igri koje sam imao na njemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Pobrisao sam steam i sada ga zeli vratiti natrag dali mogu kako zaobici ponovno instaliravanje igri koje sam imao na njemu?

Ako si već pobrisao kompletan Steam onda ne. Prije brisanja moraš si nekamo backupati steamapps folder. I kad reinstaliraš Steam samo ga vratiš natrag na isto mjesto.

13 godina
neaktivan

Ljudi dali netko zna zašto mi se događa na Sleeping Dogs prek Steama da kada pokrenem igru uđem u nju i kda idem kliknuti nastaviti igru ne ulazi mi nego me izbaci nazad u win...a prije par sati sam igrao i sve bilo ok

0 0 hvala 0
16 godina
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

2 0 hvala 0
14 godina

Radi li uopće njihov Steam Support? Napravil sam ticket prije 3 dana, a još ništa nisu odgovorili.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Promster kaže...

Radi li uopće njihov Steam Support? Napravil sam ticket prije 3 dana, a još ništa nisu odgovorili.

Ako radi, onda radi jako sporo. Jednom sam slao upit (frendu netko acc maznuo) i odgovora nikad.

14 godina
al zagorec kaže...
Promster kaže...

Ako radi, onda radi jako sporo. Jednom sam slao upit (frendu netko acc maznuo) i odgovora nikad.

I mene čudi...Čak se i EA/Origin brže javlja korisnicima, a smatram da Valve/Steam avion prema njima.

14 godina
protjeran

EA- ova podrška odgovara izuzetno brzo, ali je sama kvaliteta te podrške ništa u usporedbi sa Steamom. Nažalost, oni su nevjerojatno spori.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dal neko zna kak mogu instalacije igri prebacivati na druge particije?

Neke igre kod instalacije nemaju opcije za biranje foldera u koji ih oču staviti, nego se instaliraju u Steamov instalacijski folder koji mi je na C-u, a ja bi ih sve prebacil u Steam library koji mi je na E-u.

0 0 hvala 0
17 godina
SHODAN kaže...

Dal neko zna kak mogu instalacije igri prebacivati na druge particije?

Neke igre kod instalacije nemaju opcije za biranje foldera u koji ih oču staviti, nego se instaliraju u Steamov instalacijski folder koji mi je na C-u, a ja bi ih sve prebacil u Steam library koji mi je na E-u.

mislim da bi ti ovo moglo biti od koristi

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1138731&highlight=ssd+split

17 godina
neaktivan
SHODAN kaže...

Ak nema opcije onda ne možeš. Bar ne koristeći samo Steam. A na kraju krajeva ako misliš sve prebaciti zašto jednostavno ne instaliraš Steam tamo? To mi se čini kao daleko najednostavniji i najbrži način.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 11:07 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan

Evo imam problem sa Steam Friends.

Ne mogu doci online uopste,kada kliknem na online,nista se ne desava,ostane ovako kako je sada,takodje ne mogu ni busy,ni away,nista.

A pise kao "Last online 9h 43m",i onda sam usao u Steam,ali isto tako nisam bio online na chatu.

Da li neko zna u cemu je problem ?

http://oi44.tinypic.com/2yphyep.jpg

Primetio sam da dok gledam frendove na Steamu pise da su online i u igri,ali i dalje Steam Friends ne radi.

http://oi44.tinypic.com/30saool.jpg

LoL EU West - ScazzaHitmann
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 12:38 (ScazzaHitmann666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

Evo imam problem sa Steam Friends.

Ne mogu doci online uopste,kada kliknem na online,nista se ne desava,ostane ovako kako je sada,takodje ne mogu ni busy,ni away,nista.

A pise kao "Last online 9h 43m",i onda sam usao u Steam,ali isto tako nisam bio online na chatu.

Da li neko zna u cemu je problem ?

http://oi44.tinypic.com/2yphyep.jpg

Primetio sam da dok gledam frendove na Steamu pise da su online i u igri,ali i dalje Steam Friends ne radi.

http://oi44.tinypic.com/30saool.jpg

jesi ga baš ugasio na exit i ponovo upalio..meni isto tkao zna biti i bude riješen problem sa opcijom exit :)

14 godina
neaktivan

Ma probao sam svasta, i da restartujem steam, i da ga obrisem skroz sa kompa pa ponovo instaliram i nece :)

LoL EU West - ScazzaHitmann
17 godina
neaktivan

Novi Steam donosi XP poene, novi interfejs i jos po nesto

http://imgur.com/a/Bxduh#xvgOoK1

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Izvor...

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da ne trazim sad po forumu ako mozda ima gdje odgovor vec,naime imam karticu visa electron ali u dolarima,a steam mi je u eurima,dali mogu promijeniti steam u dolare,i dali mogu kupiti igru preko vise electron iz PBZ-a?

15 godina

Ja imam istu karticu u pbz-u i to u kunama pa bez ikakvoga problema kupujem na steamu u eurima.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
14 godina
neaktivan
Ghost777 kaže...

Ja imam istu karticu u pbz-u i to u kunama pa bez ikakvoga problema kupujem na steamu u eurima.

Eh, kolko sam ja slusao kad mi je teta u banci govorila o tome (naravno kroz 1 uho unutra, kroz drugo van) .. imam istu karticu kao i vi
Ta kartica sama preracunava HRK u Eure ili Dolare sama.. Po tecaju u banci, znaci vi mozete normalno uvijeti podatke i sve i kartica ce automatski (npr) pretvoriti 7 eura u 50 hrk (otprilike, neznam tecaj) ^^ 
Ja sam bez problema kupovao, trebali bi i vi

17 godina
neaktivan
scenotaph kaže...
Pozdrav! Da li mi netko može reći da li je moguće varati na steamu tj. Upisivati cheat- ove za single player igre kupljene na steamu, bez straha da ne dobijem ban zbog steamovog VAC-a?

Naravno. VAC-a u SP igrama ionako nema. On služi samo za bananje hakera iz MP igara. I to naravno ako ga igra uopće koristi. A ne koriste ga sve (čak bi rekao većina) ni za MP.

Jedino na što moraš obratiti pažnju je da ti korištenje cheatova u nekim igrama može onemogućiti ostvarivanje Achievementa. Ak se ne varam recimo u Fallotu: NV nakon što nešto upišeš u konzolu moraš restartati igru da bi Achievementi opet proradili. Naravno ako ti je to uopće bitno...

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Da li to znači da mogu i trainere koristit? Hvala!
17 godina
neaktivan

Da. Dok su isključivo SP igre u pitanju možeš s njima raditi više manje što god hoćeš.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 22:20 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel se steam plaća kod aktivascije i jel ima nekih besplatnih igrica

nemojte mi zamjeriti jer neznam ništa o steamu pa ako sam nešto krivo rekao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hrčak kaže...

Jel se steam plaća kod aktivascije i jel ima nekih besplatnih igrica

nemojte mi zamjeriti jer neznam ništa o steamu pa ako sam nešto krivo rekao

Ne plaća se. Ima. Pogledaj preko niihove internetske stranice pod sekcijom Free to play.

12 godina

se plaća igra hiden

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

se plaća igra hiden

Odeš na Steam, upises ime igre pod search i sve lipo vidis

Who dares, wins!
17 godina