Razmjena i poklanjanje igara izdvojena tema

poruka: 6.200
|
čitano: 3.901.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Razmjena i poklanjanje igara
izvone kaže...

Kakve to veze ima? Sad kaj je to kupljeno na humbelu znači da bi on morao dati đabe? aj kupi sada BF3 za đabe il dolar,il ovaj moj crysis 30 €

Sad tek skužio zašto meni TD jer je sa humbela. Kaj sam zločinac ak mi se to ne igra i viška mi je i mjenjao bi za nešto što mi se igra? Zar bi vam đabe sve moralo biti?

zapravo, kad bih tražio sigurno bih našao nekoga tko je uzeo više kopija bf3 dok je bio free, crysisa sam podjelio 2-3 u ovoj temi, nije meni do rušenja nečijih cijena, samo sam realan.

11 godina
protjeran

igra je možda nekada i bila na popustu ili free ali više nije. ako netko misli da zato ne vrijedi ništa onda se vara. ovdje ima previše budala koje tako misle i samo udaraju td na svaki takav post

14 godina
Razmjena i poklanjanje igara

TRADE-AM Sljedece:

Steam acc sa:

-------------------------------------------------------------------------------------

Counter-Strike: Source

Half-Life 2 (i snjim dolazi Half-Life 2: Deathmatch i Half-Life 2: Lost Coast)

Half-Life: Source (i snjim dolazi Half-Life Deathmatch: Source)

Left 4 Dead 2

Sniper Elite V2

-------------------------------------------------------------------------------------

Steam acc sa:

-------------------------------------

Alan Wake: American Nightmare

-------------------------------------

Steam gift:

-----------------------

ORION: Dino Horde

-----------------------

Mijenjam za druge steam acc-ove,giftove,ili csgo skinove. Ponude u PP pa cemo se dogovoriti ko daje prvi.

Molim samo bez TD-a,jer znam da su left4dead 2 i sniper elite 2 BILI free,al sad vise nisu tako da..

EDIT: wow,stvarno ste jadni,dislikate samo zato sto nedam acc besplatno. kladim se da 90 posto ljudi dolazi na ovu temu samo da trazi free kljuceve. bjedno.

I always tell the truth, even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 14:26 (mato007).
Moj PC  
3 11 hvala 0
11 godina
neaktivan

HB ima svojih mana, ovo je sve iz moga novčanika.

To što je netko škrt i kupuje na HB te preprodaje za više je biti glup.

12 godina
14 godina

Igra je Receiver kao što je kolega i napisao, a trenutno ti je ionako besplatna na humble bundle stranici. Samo upišeš e-mail i tvoja je koliko god puta želiš. Ne vidim čemu nervoza.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

DAJEM:
Steam acc:
 Arma: Cold War Assault
 Canyon Capers
 Left 4 Dead 2

Reciever
 Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad SP i MP
 Sniper Elite V2

i

Origin acc:

Battlefield 3
 Crysis 2 Maximum Edition
 Bejawled 3

Plants vs Zombies

ZA:
Minecraft Acc 

1 7 hvala 0
12 godina
neaktivan

Receiver, ako još netko nije uzeo:

https://www.humblebundle.com/gift?key=KCq4V2ACfa2d7Fsx

1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dajem:

Steam sa NFS Undercover i Arma2 i Arma OA (za DayZ igrat),

Origin sa Medal of Honor, Burnout Paradise i PRIJE kupljenim BF3 (ima log kupnje)

i WOT account (D4DY).

U zamjenu za WOT golde na drugom accountu.

1 1 hvala 0
16 godina

Space Hack steam key

48DGF-3CJ5M-GPR09

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

https://www.indiegala.com/extra

Besplatan key Magicka: Wizard Wars - Holy Knights Robe (DLC)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 15:11 (Kordy).

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mijenjam stariju ruševnu kučicu bez priključaka i građevinske dozvole u Gornjoj Šemnici za četverosobni stan u Zagrebu (po mogučnosti Pantovčak)...ponude u pm

imam i

-Black Ops, Saints Row 3, Fear 3 steam account

-Black Ops 2 steam account

-CoD Modern Warfare 2 + neki dlc, Just Cause 2, Half Life 2 + episode 1 i 2 steam account

svi accounti su vac clean sa ROW igrama i već dugo u mom vlasništvu

mijenjam za nešto (giftovi, CSGO skinovi, TF2 ključevi, građevinski materijal, kukuruz u zrnu...)

10 4 hvala 0
13 godina

Poklanjam igru Shadowgrounds. Tko ju je voljan igrati neka se javi na PP.

Poklonjeno kolegi @Father_Dougal

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 20:51 (FileFicho).
Moj PC  
6 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

imam par vrica cimenta, one for one? @mahjjong

5 1 hvala 0
15 godina

Quake Live je besplatan na Steamu. {#} LINK

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina

Quake live je inače besplatan :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 1:32 (anarky1988).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
anarky1988 kaže...

Quake live je inače besplatan :S

Kasnije sam skuzio ali mi se nije dalo uredivati.

Pravi balkanci ne čitaju upute da saznaju na početku kako nešto radi ili kako nešto osposobiti, već da vide gdje su zajebali
17 godina
FileFicho kaže...

Poklanjam igru Shadowgrounds. Tko ju je voljan igrati neka se javi na PP.

Poklonjeno kolegi @Father_Dougal

Zahvaljujem.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
17 godina

Nudim: The incredible adventures of Van Helsing Complete humble gift.
Tražim: Neka igra u tom rangu, ponudite nešto, može biti iz bilo kojeg bundlea ako nemam.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
D4dy kaže...

imam par vrica cimenta, one for one? @mahjjong

sudeči po riječi ˝cimenta˝ pretpostavljam da si dalmatinac...da sam negdje u blizini čak bi i mijenjao za to...hahaha...moram radit glazuru u jednoj sobi

11 godina

Gun Monkeys:

ZV0W6-H3VI8-N0YWJ

Canyon Capers:

RWPXL-MG9HR-LEDJW

9 2 hvala 0
11 godina
protjeran

ljudi poklanjaju igre i opet dobivaju td. ovdje zbilja ima retarda 

12 godina
protjeran
Pa oni bi da se poklanjaju nove igre a ne one besplatne koje svi mogu imat.Imam Batman Arkham kolekciju al je sigurno neću poklonit takvim nezahvalnicima,samo čenjđanje dolazi u obzir.
14 godina

Bjedni nezahvalnici, znaci svaki acc u kojem je igra koja je u nekom slucaju bila free ili na HB bi se trebao pokloniti? 

Kladim se da 90 posto ljudi samo dodju da uzmu free kljuceve, i jos se k tome polovica ni ne zahvali.

I always tell the truth, even when I lie.
Moj PC  
12 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim da je isto malo nerealno i bezobrazno isto tako traziti druge steam acc-ove i ponude za account na kojem imas samo Alan Wake: American Nightmare kojeg si vrlo vjerovatno kupio preko HB-a i platio 1$, stoga je potpuno razumljivo zasto imas TD na prethodnom postu di nudis ove accountove. Prvi account skoro ista prica, od 5 igrica dvije su besplatno nabavljene, a ostale igre nisu nesta trenutacno popularne da bi se isprsio s ponudama. Stvarno neznam kakve si ti steam account-ove, steam giftove ili cs:go skinove ocekivao za ovo što nudiš.

Get laid, get paid, gatorade

1 4 hvala 0
16 godina

Ajde onda vi koji ste propustili humble kupite tu igru po normalnoj cijeni. On nudi i želi nešto u zamjenu,jer ovdje svi samo vrebaju od nekog nešto besplatno a ništa nedaju. On ne traži punu cijenu,niti puno,on traži nešto u zamjenu što je isto vrijedno igre a zanima ga. Ko mene,ja neću za crysis tražit 30€ al neću ni đabe ovima dati. ako ima neki neki Assasians creed ili nešto uzmem,ne unity,nego starije....

zašto bi đabe dao,ko je meni ovdje dao takvo nešto,dali ste reciver,što je globalno poznata i skupa igra...

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
izvone kaže...

Ajde onda vi koji ste propustili humble kupite tu igru po normalnoj cijeni. On nudi i želi nešto u zamjenu,jer ovdje svi samo vrebaju od nekog nešto besplatno a ništa nedaju. On ne traži punu cijenu,niti puno,on traži nešto u zamjenu što je isto vrijedno igre a zanima ga. Ko mene,ja neću za crysis tražit 30€ al neću ni đabe ovima dati. ako ima neki neki Assasians creed ili nešto uzmem,ne unity,nego starije....

zašto bi đabe dao,ko je meni ovdje dao takvo nešto,dali ste reciver,što je globalno poznata i skupa igra...

2-3€ je otprilike onoliko koliko bi trebao tražiti za Crysis 2 Maximum edition. Steam, origin

Otprilike onoliko za koliko se moze kupiti trenutno neka igra, toliko i treba da se cijeni.

Batman™: Arkham Origins DLC ostao od nekog bundle-a

https://www.humblebundle.com/gift?key=4vYac4Te7M6q5e5K

http://www.speedtest.net/result/3149309179.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 17:32 (Haker_x).
11 godina
neaktivan
Haker_x kaže...

Otprilike onoliko za koliko se moze kupiti trenutno neka igra, toliko i treba da se cijeni.

Steam acc.:

Football Manager 2014

Euro Truck Simulator 2 Gold Edition + Going East DLC

Može zamjena za BTC. STR, druge igre.

Realnost je da ću dobiti samo gomilu dislike-a na post. :) 

14 godina

Tražim CSGO Gift(ne zanima me steam acc; samo gift-želim pravednu razmjenu) na Steamu za prijatelja. Nudim neke igre ostale mi iz Humble Bundle, sa nekih akcija sa ostalih stranica itd. Molim bez nekih glupih TD, s obzirom da nisam ništa konkretno ponudio, dok ne saznate o ćemu je riječ, nema smisla ;) Zato na PM. (naravno, uvik se nađu hahahahaha)

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 14:04 (Komunist Izet).

1 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice