PS3 emulator

poruka: 125
|
čitano: 60.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: PS3 emulator
rustweaver kaže...
Megatr0n98 kaže...

nezelim onaj gore sto sam aj stavio, probat cu ovaj jer netreba pass, znam te fore, javim vam jel radi, skida se hawx 2, ulg kod mene bi trebalo dobro radit jel?

Ne čitaš, a to je loše za tebe:

http://www.bug.hr/forum/post/igre-opcenito/ps3-emulator/3065944.aspx

a kad ima cijeli roman, neda mi se, ugl javim vam ako ovaj bude radiuo, a Master je rekao da ima ovaj emulator sa prvog posta al nemoze probat zbog toga sto nema flat internet, pa sma ga pito oce mi uploudat da isprobam

15 godina
R4sput1n kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Ti nenaš o čemu pričaš.Ovdje uopče nije problem starost hardvera.PS1 potpuno probijena zaštita=emulacija moguća, PS2=skoro pa ista stvar, ali jača je konzola i teže ju je za emulirat zato i današnji najmodreniji procesori neke igre nemogu vrtit konstantno na 60FPS-a.A PS3....pa jedva su nekak složili da idu pirati gore, i još uvijek muku muče sa raznim eboot fajlovima za svaku igriu i modificiranje firmwarea.Ponavljam probaj za 10 godina, a sumnjam da i onda bude nekog napretka.

srecom da imamo tebe da nam ovako strucno objasnis{#}... reaalno gledajuci i u aktualnim konzolama za danasnje pojmove je unutra krs od hardwera, dobra emulacija nuzno nije u korelaciji s jacinom hardwera...

Gle svatko tko ima malo mozga dobro je razumio kaj sam napisao.A tko nema mozga je i nasjeo na ps3 emulator ili se ponadao, a to si bio i ti.Glavno da si ti veliki stručnjak, pokazao si se.

EDIT: Vidim da ovdje još uvijek ima budala kojima je teško pročitat 3 posta i shvatit da je sve ovo patka.Ma ajd skidajte i klikajte na surveye i daj bog da im još i uplačivali pare za password.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 16:56 (SolidSnakeCRO).
13 godina
protjeran
PS3 emulator

evo jedan radi, to je ovaj: EmuCR-rpcs3-r20, nesjecam se di sam skino, netreba ni pass ni nista, hawx 2 radi normalno, ali je tu 30fps cap, samo tako stoji na 30, ni dole ni gore pa je to malo bezveze

probao sam i onaj s videa, tj nasao sam isti na drgoj stranici ali bez passa, ali neradi, ugl nista posebno, to mi je totalno glupo 30fps cap i ponekad stane igrai izbaci neki error, svakih 30tak min u prosjeku

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 17:22 (Megatr0n98).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
PS3 emulator

sad cu vidit jel radi ovo sto m ije kolega master poslo

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Megatr0n98 kaže...

sad cu vidit jel radi ovo sto m ije kolega master poslo

{#}

16 godina
PS3 emulator

Izgleda da mnogi od vas ne prate emulaciju..... tako da cu ja sada uskociti jer pratim/pratio sam emulaciju gotovo svih konzola (posebice Nintendo i Sony ofc)....

1. Prvo da se osvrnem na one "mitove" o raru i mediafire-u... nemojte biti smijesni, dugi niz godina pratim warez forume, site-ove etc (posebice njemacke)... mnogi koriste mediafire, skidao sam sto puta i nikada nisam imao problema jer treba znati naci "legalnu" stranicu, a ne fake. Jedno sam vrijeme uploadao stvari na cak popularnom DE warez site-u "drop games", razgovarao sam takoder s jednim adminom/uploaderom tamo i ukrakto, jedini razlog zasto se ne koristi nesto tipa mediafire i sl je ZARADA, ZARADA i samo ZARADA. Mediafire vam nece nista placati kao uploaderu, to rade ostali site-ovi poput filesonic, hotfile, fileserve, netload.in (mnogi drugi takoder), bas kao i clixor, ad.fly etc. i jos kojekakvi, ne sjecam se vise ni kako se zovu jer se vec dugo tim ne bavim, mislim, takvom internet zaradom.... tako da, price da je sve fake na mediafire i .rar file-ovima je obicna GLUPOST!

2. PCSX2 nije savrsen emulator i nikada vjerojatno nece bit 100% dovrsen, bas kao sto nije niti jedan NES, Sega, Atari emulator (vriijedi i za sve novije)... neki su jos dan danas u developmentu, nemojte misliti da je to lak posao. Uvijek ce se pojavljivati glitchevi... bili graficki, zvucni, freezovi etc... Dolphin emulator je kvalitetniji od PCSX2 zato sto se igre izvode brze, nije stvar u tome sto je Wii npr. slabiji od PS2 lol, stvar je u tome sto je kod lose pisan u PCSX2. GameCube je hardverski jaci od PS2, kako nebi bio onda Wii... jednostavno, PCSX2 je los emulator, zato mu je i trebalo tako dugo da postane "dobar" odnosno zahtjeva jaci hardver nego kvalitetniji Dolphin emulator bez obzira sto emulira jace konzole.... a da ne govorimo u Dolphin JIT/GIT optimizacijama uff, onda je samo jos brzi.

3. PS3 emulator postoji, nije fake i radi normalno.... problem je u tome sto ne podrzava odnosno ne moze pokretati komercijalne igre, moze samo one homebrew i sl. no, u buducnosti planiraju podrzati  komercijalne, tako da, ovo je definitivno prvi ozbiljni projekt sto se tice PS3-ice. Ime mu je rpcs3, dokazi:

klik (PS3 sekcija - desno)

klik

4. 3DS i Vita emulatori ne postoje, Xbox 360 emulatori ne postoje.... postoje 1st Xbox emulatori ali projekti su propali.

5. Primjer emuliranja Xbox 360 emulatora i hardvera potrebnog za "ugodan" FPS....prolistajte malo ovo ispod

klik

6. Zakljucak, vidimo se za mozda 10-15 god u najboljim slucajevima s uspjesnim PS3 emulatorom.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 0:11 (lovac82).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PS3 emulator

Ove godine je smak svijeta, kakav PS3 emulator {#}.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
SolidSnakeCRO kaže...

Ove godine je smak svijeta, kakav PS3 emulator {#}.

Molim te od...leprsaj na svoju konzolicu, totalno si nepotreban ovdje nama koji pokusavamo vodit konstruktivnu raspavu.

Btw malo sam pronjuskao po forumimima i kao sto kolega lovac rece sasvim funkiconalni PS3 emulator postoji a ime mu je rpcs3, nazalost zasad ima problema, ponajvise s romovima...

Ovaj emulatorX je najvjerojatnije podvala iako ni to zasad nemozemo konstatirat sa 100% sigurnoscu - na netu o njemu nema bas apsolutno nista, osim par youtube filmica koji i nisu popljuvani kako to inace biva u ekvivalentnim slucajevima. 

- sama prezentacija iako ne bas preuvjerljiva ne djuluje opet bas kao tipicni fejk kakvih je na netu more

- naposljetku nitko se ovdje nije udostojio dignut virtualku te isprobat, naravno da je lakse pretakat iz supljeg u prazno te mudrovat na temelju svojih vrlih deduktickih osobina

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
16 godina
PS3 emulator

Evo kako zgleda emuliranje PS3-ice (homebrew igra). Sve ostalo je FAKE!!!

EDIT:

Mislim da je taj uploader vide-a developer onog PSP emulatora...B1ackDaemon nick na youtube-u, a channel mu je pun PSP emulacije i sada rpcs3.

hykem.the.demon

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.8.2012 20:05 (lovac82).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
lovac82 kaže...

Izgleda da mnogi od vas ne prate emulaciju..... tako da cu ja sada uskociti jer pratim/pratio sam emulaciju gotovo svih konzola (posebice Nintendo i Sony ofc)....

1. Prvo da se osvrnem na one "mitove" o raru i mediafire-u... nemojte biti smijesni, dugi niz godina pratim warez forume, site-ove etc (posebice njemacke)... mnogi koriste mediafire, skidao sam sto puta i nikada nisam imao problema jer treba znati naci "legalnu" stranicu, a ne fake. Jedno sam vrijeme uploadao stvari na cak popularnom DE warez site-u "drop games", razgovarao sam takoder s jednim adminom/uploaderom tamo i ukrakto, jedini razlog zasto se ne koristi nesto tipa mediafire i sl je ZARADA, ZARADA i samo ZARADA. Mediafire vam nece nista placati kao uploaderu, to rade ostali site-ovi poput filesonic, hotfile, fileserve, netload.in (mnogi drugi takoder), bas kao i clixor, ad.fly etc. i jos kojekakvi, ne sjecam se vise ni kako se zovu jer se vec dugo tim ne bavim, mislim, takvom internet zaradom.... tako da, price da je sve fake na mediafire i .rar file-ovima je obicna GLUPOST!

3. PS3 emulator postoji, nije fake i radi normalno.... problem je u tome sto ne podrzava odnosno ne moze pokretati komercijalne igre, moze samo one homebrew i sl. no, u buducnosti planiraju podrzati  komercijalne, tako da, ovo je definitivno prvi ozbiljni projekt sto se tice PS3-ice. Ime mu je rpcs3, dokazi:

6. Zakljucak, vidimo se za mozda 10-15 god u najboljim slucajevima s uspjesnim PS3 emulatorom.

U emulatorima sam oko 5 godina i slazem se sa tvojim postom u potpunosti. Nije najveci problem u omjerima snage PC - PS3 vec o nedostatku informaciju (dokumentaciji) sto se tice hardware-a tako da se jos jedan duzi period nece moci pokretati komercijalne igre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 11:53 (shadowlapy).
15 godina
neaktivan
shadowlapy kaže...

Nije najveci problem u omjerima snage PC - PS3 vec o nedostatku informaciju (dokumentaciji) sto se tice hardware-a tako da se jos jedan duzi period nece moci pokretati komercijalne igre.

To nije točno. Najveći problem jest u snazi hardwarea ako kaniš imati nešto upotrebljivo, ako ti je samo bitna točnost emulacije onda si u pravu da je najveći problem u nedostatku dokumentacije. Mnogo se toga može saznati reverse engineeringom, tim više što je Cell CPU podržan na GCC-u (koji je otvorenog koda), samo je pitanje broja osoba koje se tome posvete. Ali dovoljno brz hardware se jednostavno mora čekati, po tom se pitanju baš ništa ne može učiniti.

http://www.ps3devwiki.com/wiki/Main_Page

Oscar-Mike-Golf Whiskey-Tango-Foxtrot
15 godina
neaktivan
PS3 emulator

da nema šanse da je to ps3 emulator... btw padaobranac....

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PS3 emulator

Megatr0n98 stvarno si naivan nema nikakve šanse da itko ima PS3 ili 360 emu.

I BTW SLI ti u emulatorima znači šipak... ni jedan emulator nekoristi multy gpu, jer za takvo što nema potrebe.

Za emulaciju je najbitnija procesorska snaga.

Jbte pa PCSX2 PS2 emu neradi sa jako puno igara kak spada ti bi htio PS3 emu halo dobro jutro probudi se spavaš lol.

1 0 hvala 0
16 godina
Streetpunk kaže...

Megatr0n98 stvarno si naivan nema nikakve šanse da itko ima PS3 ili 360 emu.

I BTW SLI ti u emulatorima znači šipak... ni jedan emulator nekoristi multy gpu, jer za takvo što nema potrebe.

Za emulaciju je najbitnija procesorska snaga.

Jbte pa PCSX2 PS2 emu neradi sa jako puno igara kak spada ti bi htio PS3 emu halo dobro jutro probudi se spavaš lol.

Mozes imati i ti, rekao je istinu sto se tice rpcs3 ali radi samo jedna homebrew igra... to je PS3 emu, samo nez zasto je isao sr**ti da mu se igra vrti na 30 FPS kada je to totalno nemoguce sa trenutnim hardverom, makar se radilo o 100% savrsenom kodu. Sto se tice PCSX2.... los je to emulator, vec je davnih dana trebao biti savrsen, bas kao i onaj PSP emulator ili onaj 1st Xbox emulator (projekt propao).

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 22:53 (lovac82).
13 godina
PS3 emulator

Pa za PCSX2 nebi se baš složio recimo Tekken 5 mi radi na kontantni 60 Fps-a , Dragon Ball Z Budokai Teinakči 3 (ili kak se več piše ) isto tako... sa novim verzijama čak i GTA Vice City Stories radi 60 FPS-a konstantno.

Barem od igara koje sam ja isprobao... recimo DBZ budokai 3 radi bolje na PCSX2 nego na Dolphin 3.0 ... nije ni dolphin bez mana.

A to kaj je neko napravio da pokrene na tom PS3 emu neku igru tipa tetrisa nije vrijedno spomena.

Problem je šta ovaj tvrdi da igra HAWKS 2 na 30 fps-a looool, laže gore nego naši političari.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS3 emulator

PCSX2 je smeće, toliko napora i truda communitya je uloženo da se do neke upotrebljivosti dovede nešto što je u originalu hrpa loše napisanog koda.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
FlyBoy kaže...

PCSX2 je smeće, toliko napora i truda communitya je uloženo da se do neke upotrebljivosti dovede nešto što je u originalu hrpa loše napisanog koda.

Napiši ti onda bolji {#}.

Ili kad več znaš neki bolji PS2 emu daj link ...

17 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

Napiši ti onda bolji {#}.

Ili kad več znaš neki bolji PS2 emu daj link ...

Suzdrži se od ovakvih komentara budući da u njima nisi ništa rekao, niti pobio moju tvrdnju, niti dao nekakve argumente za daljnju raspravu. Trollaš.

Inače prethodni post nije moje izloirano mišljenje, nego mišljenje koje dijeli dobar dio communitya i pratioca projekta.

14 godina
FlyBoy kaže...

Suzdrži se od ovakvih komentara budući da u njima nisi ništa rekao, niti pobio moju tvrdnju, niti dao nekakve argumente za daljnju raspravu. Trollaš.

Inače prethodni post nije moje izloirano mišljenje, nego mišljenje koje dijeli dobar dio communitya i pratioca projekta.

Ako ćemo onda biti objektivni, nisi ni ti dao nikakav argument, čak niti nikakvu alternativu pcsx-u {#}.

To što ti, ja ili  community misli uopće nije važno, činjenica je da pcsx2 jeste najbolji ps2 emulator i nema nikakvu konkurenciju,  o tome kako je on smeće i ima los kod ću prosuđivati tek kada vidim neku alternativu koja isto može pokretati komercijalne igre.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
17 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Ako ćemo onda biti objektivni, nisi ni ti dao nikakav argument, čak niti nikakvu alternativu pcsx-u {#}.

To što ti, ja ili  community misli uopće nije važno, činjenica je da pcsx2 jeste najbolji ps2 emulator i nema nikakvu konkurenciju,  o tome kako je on smeće i ima los kod ću prosuđivati tek kada vidim neku alternativu koja isto može pokretati komercijalne igre.

Da, pcsx2 jeste najbolji PS2 emulator na tržištu, i to je stvarno žalosno. Sam si si dao odgovor na prvo pitanje, nema konkurencije jer se nitko drugi nije s time pozabavio.

a o činjenici da je pcsx2 loš emulator u prilog ide moć deduktivnog zaključivanja, i zdrav razum.

Zar zbilja misliš da je PS2 tolika enimga da 10 godina, i 5 generacija hardvera poslije nije moguće napraviti 100% emulaciju?

Općenito premisa od koje polaziš je kriva, i samim time ostatak tvog zaključka.

Ako mali crnac nikad nije jeo ništa bolje od zgaženog štakora, to znači da zgaženi štakor nije loš, smeće itd. dok ne proba nešto bolje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 2:06 (FlyBoy).
13 godina
PS3 emulator

Flyboy ti kukaj ja ču igrat Gran Turismo 4{#}

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Streetpunk kaže...

Konfiguracija koja je potrebna za pokretanje GT4 na pcsx2 u 60 FPS-a je ekvivalentna cijeni 10 očuvanih PS2 konzola i originalu igre u GOTY imited izdanju...

I onda govoriti da pcsx2 valja {#}

14 godina
FlyBoy kaže...

Da, pcsx2 jeste najbolji PS2 emulator na tržištu, i to je stvarno žalosno. Sam si si dao odgovor na prvo pitanje, nema konkurencije jer se nitko drugi nije s time pozabavio.

a o činjenici da je pcsx2 loš emulator u prilog ide moć didaktičkog zaključivanja, i zdrav razum.

Zar zbilja misliš da je PS2 tolika enimga da 10 godina, i 5 generacija hardvera poslije nije moguće napraviti 100% emulaciju?

LOOOOL.

Ček, ček, ti meni misliš reći da je LAKO emulirati totalno drugačiju platformu na pc-u? Znaš li ti koliko godina je trebalo za razvijanje emulatora za druge platforeme za pc?

Didaktički razum? Pa jel ti uopće znaš na koji način pcsx2 emulira sam rad plajke? jel znaš možda koju bolju alternativu i ako je poznata zašto onda nitko nije krenuo tim putem?

Molio bih u tom slučaju malo više informacija a ne frazu zdrav razum.

I da, jos nesto sto većina communitiya ne zeli shvatiti, devovi ovog projekta ovo rade čisto iz hobija i nastoje NE ići u konflikt sa sony-em koji ako želi moze srušiti cijeli projek veoma lako, naravno  ako bi to stvarno htio.

17 godina
neaktivan
Granzon kaže...

LOOOOL.

Ček, ček, ti meni misliš reći da je LAKO emulirati totalno drugačiju platformu na pc-u? Znaš li ti koliko godina je trebalo za razvijanje emulatora za druge platforeme za pc?

Didaktički razum? Pa jel ti uopće znaš na koji način pcsx2 emulira sam rad plajke? jel znaš možda koju bolju alternativu i ako je poznata zašto onda nitko nije krenuo tim putem?

A ta totalno drukčija platforma nema kernel i drivere napisane na računalu, nego su uklesavali u kamen logičke funkcije?

Komponente unutar PS2 nisu dobrim djelom komponente temeljene na istoj arhitekturi kao i osobna računala?

15 godina
neaktivan
PS3 emulator
Ne vjerujem da je razvojni tim dobio kinte PCSX2.
Bilo bi drugčije da si platio taj softver, pa onda imaš pravo biti ne zadovoljan dobivenim. Ali ovo je besplatan sofver, ako si našao uporabu odlično, ako nisi, pa nisi ništa ni izgubio. 
Tako da vjerujem da nitko nema pravo biti nezadovoljan besplatnim i tražiti mane uključujući i mene! Danas sam vidio da je izašao iz bete i nadao sam se da ću moći igrati Tekken 5 bez problema, ali guess what, ne mogu jer imam problema sa zvukom i trzanjem, i što sad? Zato sam odigrao Metal Gear Solid 2 prije godinu dana bez većih problema. 
Emulator je tu, nije savršen, neki bi čak rekli da je i loše napisan, ali ipak je tu i to bez ikakvih troškova za korisnika, a to je što se mene tiče, daleko od žalosnog.
Od mene za njih sve pohvale, nadam se da ću u skoroj budućnosti ipak moći igrati Tekken 5, a u daljoj i 6 i ostale naslove za PS3.
Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
FlyBoy kaže...
Streetpunk kaže...

Konfiguracija koja je potrebna za pokretanje GT4 na pcsx2 u 60 FPS-a je ekvivalentna cijeni 10 očuvanih PS2 konzola i originalu igre u GOTY imited izdanju...

I onda govoriti da pcsx2 valja {#}

Pa nisam ja slagao Pc da igram samo GT4 na PCSX2... igram i PC igre na njemu možda slučajno {#}

17 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
Od mene za njih sve pohvale, nadam se da ću u skoroj budućnosti ipak moći igrati Tekken 5, a u daljoj i 6 i ostale naslove za PS3.

Meni je Tekken potpuno igriv, bez laggova na pcsxu.

Ako želiš, mogu ti poslikati konfig za svaki plugin i speedhackove.

16 godina
Granzon kaže...
FlyBoy kaže...

Nemoj previse pricati jer nisi u pravu.... FlyBoy govori istinu.

Nije dao nikakav argument? oke, ajmo osnove

1. oke, ajmo ovako.... PS2 je slabiji od GC-a i Wii-a

2. Projekt "Dolphin" je mladi i uz to, emulira dva sistema + jaca sistema, a kompatibilnost je vec na visokoj razini... to je vjerojatno najbolji emulator ikada s obzirom na hardver koji emulira

Kod je los u PCSX2, to svi znaju koji prate emulaciju.... jos uz to, Dolphin koristi kombinaciju C, C++ i Assebmly-a, jos nadodaj na to JIT optimizacije i dobijes vrlo dobar emulator

3. JPCSP je vjerojatno najgori emulator koji postoji/koji je postojao (ne racunam propale projekte), trebao je biti vec davnih "savrsen", a nije niti blizu... pisan je u Javi

4. PS3 je druga prica, to je jedina Sony-eva vrlo mocna konzola, emulator vec postoji: rpcs3 ali pokrece trenutno samo jednu homebrew igru (inace, jedan od PSP developera i Beta tester radi i na JPCSP-u).

14 godina
lovac82 kaže...
...............

Da, znam da svi misle da je kod los u pcsx2, da znam da je dolphin puno bolji emulator od ovoga,ali jesi svjestan da iako SVI ZNAJU O TOME SVE nitko nije ama bas nista poduzeo, svi se samo zale kako ONI ZNAJU BOLJE, ali opet nitko nista ne poduzima {#}

Zašto? Da nije razlog da zapravo nitko ne zna/ne može/ne želi uhvatiti se u koštac s ovim dotičnim problemom, i umjesto da probaju barem nesto drukčije kada već  misle da mogu oni se samo žale kako je emulator trebao biti gotov {#}

Meni ti to isto izgleda poput one reklame o žuji: u zemlji sa milijun nogometnih izbornika.......

Osobno se neću zaliti na emulator, zahvalan sam ljudima koji posvećuju svoje slobodno vrijeme na ovaj projekt i omogućuju mi da igram na pc-u kada mi je već plajka umrla a nova mi je ipak malo preskupa.

16 godina
PS3 emulator

Pa iznosim samo cinjenice, ne optuzujem ih za nista.... da nije njih, nebi pola igara zaigrao, ipak nisam jedan od onih koji su u mogucnosti kupiti po 50-tak igara za svaki sistem, imao sam gotovo svaku Nintendo i Sony konzolu, ali ne i svaku igru (osim GC, NDS, PSP, 3DS i Vita...).

Sa i5 2500K mi rade skoro sve igre bez ikakvih problema uz male "tweakove"...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.8.2012 2:57 (lovac82).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice