Kao sto mnogi od vas znaju sinoc sam dobio MW2. Imam problem, kako da resetiram statistiku (koja je na Steam Cloud-u)?
Nisam prije igrao MW2, da li on ima one "starinske" profile?
23% (ali kod prijatelja, nazalost daleko je).
Kao sto mnogi od vas znaju sinoc sam dobio MW2. Imam problem, kako da resetiram statistiku (koja je na Steam Cloud-u)?
Nisam prije igrao MW2, da li on ima one "starinske" profile?
23% (ali kod prijatelja, nazalost daleko je).
Skini MW2 Configuration Utility, pa zatim odi na Advanced, pa klikni na Reset My Rank. Inače, jako je dobra ideja imati ovaj utility i ako ne misliš restartirati svoj status. To je zato jer ima jako puno modanih servera koji ti otključaju sve, a sa ovim programom možeš napraviti backup kad te sranja pogode.
Skini MW2 Configuration Utility, pa zatim odi na Advanced, pa klikni na Reset My Rank. Inače, jako je dobra ideja imati ovaj utility i ako ne misliš restartirati svoj status. To je zato jer ima jako puno modanih servera koji ti otključaju sve, a sa ovim programom možeš napraviti backup kad te sranja pogode.
Citao sam na Steam-ovom forumu da postoji dosta takvih programa koji izmjene .exe i jos neke datoteke zbog cega te VAC sredi.
Jesi li probao to, preko Steam-a?
Imaš naziv programa, pa izguglaj. Da si čitao kako spada vidio bi da te VAC neće dirati zbog tog programa. I da, ja ga koristim stalno. Zapravo, u ovaj utorak sam radio restore backup podataka jer sam upao u modani server koji mi je sve promjenio.