Losing the grip

poruka: 8
|
čitano: 1.640
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Losing the gaming grip

Pozdrav, u posljednje vrijeme mi se dešava jako čudna stvar što se igara tiče. Recimo, imam želju da igram neku igru, krenem igrati, te mi se ne igra u roku od 10-15 minuta, recimo, blaže sam bolestan zadnjih par dana, dosadno mi je kući, želim da igram nešto, ali zapravo ne želim... Da li vam se ikad nešto ovakvo desilo?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Losing the grip

Da, trenutno sam u toj fazi, vjerujem da je zato što odrastam ako bi to tako mogli nazvati. {#} Nez, jednostavno me manje zanimaju igre...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Losing the grip
PLASMAorLCD kaže...

Da, trenutno sam u toj fazi, vjerujem da je zato što odrastam ako bi to tako mogli nazvati. {#} Nez, jednostavno me manje zanimaju igre...

Ali taj glupi osjećaj, nešto ti se igra, ali zapravo ne... Sebe sam čak i zamišljao u 40-oj godini kako se vraćam s posla, nešto odigram i odem pravit treće dijete, ali sad....

15 godina
neaktivan
Losing the grip

Haha, meni je isto tako, dođem iz škole, uh što mi se igra Countera novog, sjednem, upalim, odigram pola prve runde i dojadi mi pa ugasim...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Losing the grip

Hmmm... bome se i meni to sve češće događa. Ne znam... veselio sam se izlasku Armored Killa, a sad mi se čini da me te velike mape samo još više frustriraju. Nikad nisam bil neki pilot (osim u FSX-u), oklopnjaci mi baš i ne idu i na kraju mi ostaje trčanje po ogromnom terenu prepunom kampera.... tugo moja. Tako da dnevno igram pola sata - jedna do dvije rotacije i to je to. Tužno. Valjda starim. Jbg.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mack33 kaže...

Hmmm... bome se i meni to sve češće događa. Ne znam... veselio sam se izlasku Armored Killa, a sad mi se čini da me te velike mape samo još više frustriraju. Nikad nisam bil neki pilot (osim u FSX-u), oklopnjaci mi baš i ne idu i na kraju mi ostaje trčanje po ogromnom terenu prepunom kampera.... tugo moja. Tako da dnevno igram pola sata - jedna do dvije rotacije i to je to. Tužno. Valjda starim. Jbg.

E da, BF3 pogotovo, sreća pa sam zasad još na Vanilli, uskoro ću uzeti premium, mada se premišljam zbog te situacije. Igram ga samo navečer u malim količinama kad imam pun squad na teamspeaku.

13 godina
neaktivan
Losing the grip

Pauziraj mjesec dana, vratit će ti se želja...

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Pauziraj mjesec dana, vratit će ti se želja...

To sam i ja mislio, nisam skoro čitavo ljeto bio igre upalio, posebno 7. i 8. mjesec... Mada GW2 i Torchlight II su me ponovno zapalili :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice