A jezivo je kad si sam u kući i kad hodaš po kući...pokušajte da i vi udjete u kuću od CJ i onda iz svakog ugla gledajte u televiziju.... i garant će te vidjeti na sekundu jednu ženu ocrtanu pored televizije ...kao crna figura..isto tako ako tamo gdje je kuća od leather face ....tamo sam isto vidjeo u mraku...u magli jednog čovjeka kao crna figura...ocrtanog u onoj štali gdje ima puno krvi... aaa...joj...majko mila...uhhh a isto gta 4 je sranje...dosada je najbolji gta san andreas...najbolji...i nije u izmišljenom liberty city već je u pravim gradovima-..kao u pravom životu ...GTA SAN ANDREAS 4 EVER:::AK' se slažete kliknite na takozvani prst gore ispod texta (:::rofl:::)
Razočaralo me to sto je Niko Belić Srbin...sram ih i stid bilo...
Previše si se napalio na igru, ako već želiš imati noćne more (pošto te očito takve stvari pale - ako neznaš što to znači pitaj mamu i tatu) i mokru postelju pogledaj koji dobar horor.
Ono što je stvarno sramota je što klinci kao ti imaju pristup internetu a nisu naučili ni osnove pravilnog ponašanja, neka te bude sram i stid.