- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Epic...
1. Krivi font;
2. Ime nije u ravnini sa ostatkom teksta;
3. Na slici piše " =S!ck=xCs ", treba pisati " =SicK=xCS "
3. Rekli su " Crni PBSS ", tak crni ne izgleda [dolje slika kak izgleda]
4. Fail s točkicama
5. Na slici piše ime servera DPw war server i IP: 46.4.77.56:28989, mi smo igrali na aNciEnt Gaming War server 1 i IP: 46.4.77.56:28988.
hack more i c ya @ cb (UAC/SLAC on )
LOL... pa neznaš ni običan war pošteno odigrat nego odmah ban pa u photoshop uređivat PBSS.
btw... UAC već imam instaliran.
Nego...xCS jel posjeduješ org key?
Nego...xCS jel posjeduješ org key?
Da posjeduje naravno kad je samnom u klanu :D
Oke onda....uživajte vi u CoD4..ja sam se vratio na CoD2...nevjerovatno je to kolko vam puta jebu majku na waru..mene ta djeca već fasciniraju.
Oke onda....uživajte vi u CoD4..ja sam se vratio na CoD2...nevjerovatno je to kolko vam puta jebu majku na waru..mene ta djeca već fasciniraju.
Na org nisu još ni jednom, cb nismo još počeli.
Glasanje za tunir:
Da li ste našli klan koji bi s vama sudjelovao na turniru?
4 | Da, našao sam |
---|---|
6 | Ne, nisam našao |
0 | Tražim i mislim da ću nać |
Što kažete da najprije napravimo test turnir, znači bez upada i nagrada i onda kasnije ako budu svi zadovoljni i opet zainteresirani da ponovimo ali s upadom i nagradama?
11 | OK dobra ideja |
---|---|
1 | Nije dobra ideja |
Da li bise možda pomogli oko finanacija za servere? ( 4 od vas je sasvim dovoljno) (ko bi neka me kontaktira na pm)
Sry za multipost ali to je zbog glasanja i preglednosti.
1 | Da bih |
---|---|
3 | Ne nebih |
Može savjet jedan?Nemojte igrat na CBu jer je to takvo leglo haxora da je to za nepovjerovat.Radije probajte ESL....
Hoce li netko od |BUG| -ovaca igrat na tom turniru?
Mislim,jel prijavljena ekipa?
meni mail neradi pa se nemogu prijavit xDD sad moram drugi radit
pa dalo bi nas se skupit 15-20 , sam u zadnjih mjesec dana je bilo 20-tak prijava u clan , a ukupno nas ima oko 140
pa dalo bi nas se skupit 15-20 , sam u zadnjih mjesec dana je bilo 20-tak prijava u clan , a ukupno nas ima oko 140
Da,ali dali ima zainteresiranih za igrat?
Da,ali dali ima zainteresiranih za igrat?
a to ćeš najbolje saznat na ovoj temi :P
Bugovci jeste za ili ne?
10 | Da |
---|---|
1 | Ne |
Ja jesam :P
danas u 22 na server može? :DDD
u 22 svi na srvr da vas nacuim igrat xD
u 22 svi na srvr da vas nacuim igrat xD
dogovoreno
Ja ne mogu, mali njubisoft mi je dao hax sad ne mogu uć u igru bez da ga uplatim tako da moram malo quitat cod :)
Ja ne mogu, mali njubisoft mi je dao hax sad ne mogu uć u igru bez da ga uplatim tako da moram malo quitat cod :)
Mi je dao hax?
Ja možda dođem oko 11, pol 12... idem van, pa kad se vratim vjerojatno ću mal navratit :)
Mi je dao hax?
A? Što si ti umišljaš?
On je tebi dao hax jelda?
On je tebi dao hax jelda?
Da, zašto?
Haha ma mali njubisoft nas je sve zeznuo. Ali smo se posteno nasmijali
Aj bacite pogled malo http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/novi-turnir-cod4/113506.aspx
Ajde trazim team,4 covjeka mi trebaju,budite dns na serveru oko 21-22h da vas vidim.
Ajde trazim team,4 covjeka mi trebaju,budite dns na serveru oko 21-22h da vas vidim.
Hehe
računaj na mene ;)
Aj bacite pogled malo http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/novi-turnir-cod4/113506.aspx
Ajd bugovci treba nas 5-7 , pošaljite mi u pp nick (samo članovi bug clana) , pa da se i mi prijavimo :D