Imao sam razmjenu sa jednim likom,koji mi je uvalio CoD4 key koji je banan na streamed serverima :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle turnir, znaci ovako (nick i ja ga organiziramo)
-Igrati ce se 5v5
-8 ekipa (ili ako se vise prijavi)
-igrati ce se na vrlo vjerojatno 2 servera hostana u hrvatskoj
-nagarade ce se saznati malo kasnije
-taj uac3 ili kako vec ko zna oko toga neka mi se JAVI NA PP ili na xfire u BUG comunityju ja sam Carli
-finalna runda ce biti moguce pratiti na webu od jednog sponzora samo sto nemamo odnosno neznamo kako da prenosimo snimku uzivo sa finalnog wara
Eto molim da mi se jave oni koji znaju ovo sto sam naveo a cracked turnir tesko da ce biti ali zato nas sponzor take2play vam daje cod4 keyeve po cijeni od 65 hrk
Znaci mozemo igrat samo ako imamo org key?
Samo otiđi na neki streamed server,tipa eSUBA i takvi.
može li ip da se ne gubim?
Ako mozete na ostalim original serverima igrati onda mozete i turnir.
A sad, zovite igrace, klanove, skupite ekipe i uskoro pocinjemo.
Otvoriti ce se nova tema oko turnira, dotad strpljenja i treniranja
Dakle turnir, znaci ovako (nick i ja ga organiziramo)
-Igrati ce se 5v5
-8 ekipa (ili ako se vise prijavi)
-igrati ce se na vrlo vjerojatno 2 servera hostana u hrvatskoj
-nagarade ce se saznati malo kasnije
-taj uac3 ili kako vec ko zna oko toga neka mi se JAVI NA PP ili na xfire u BUG comunityju ja sam Carli
-finalna runda ce biti moguce pratiti na webu od jednog sponzora samo sto nemamo odnosno neznamo kako da prenosimo snimku uzivo sa finalnog wara
Eto molim da mi se jave oni koji znaju ovo sto sam naveo a cracked turnir tesko da ce biti ali zato nas sponzor take2play vam daje cod4 keyeve po cijeni od 65 hrk
Znaci mozemo igrat samo ako imamo org key?
Možda, još nije sigurno, zavisi koliko bude odaziv igrača na Bugu, ako bude dovoljno onda bismo mogli i cracked turnir ako baš nemate org i ne želite ga kupit..
može li ip da se ne gubim?
Ja imam isto org koji je banan na streamanim serverima xD, al bolje je nekak na crackanim sa uac3, nema sanse da neko haxa a vise clanova jer vise ljudi ima crackan cd key nego org
Čekaj, jel misliš zvati klanove ili igrače, tj. hoće li se prijavljivat igrači koji će se random dodijeliti u timove, ili će se prijavljivate već postojeći klanovi ?
Ma je neću ništa igrat.Imam org key koji je banan na streamed serverima pa će ljudi mislit da haxam,a neda mi se tu navikavat i dokazivat s djecom.
Pa mozete stavit reklame? po xf statusima, drugim forumima. Skupi se lagano ekipa.
Skupljaju se klanovi naravno ali vi bugovci se mozete kao 2 ekipe sloziti kako hocete
Čekaj, jel misliš zvati klanove ili igrače, tj. hoće li se prijavljivat igrači koji će se random dodijeliti u timove, ili će se prijavljivate već postojeći klanovi ?
Ako smo samo na Bugu, onda nema smisla zvati klanove.. Ako bude malo igrača na Bugug onda mislim zvat klanove na drugim forumima..
DJ klan FTW
Pa bolje zvat klanove sa xf?
Prijavljuje se ko hoce s tim da mora imati neku svoju ekipu, mi necemo nikoga radom bacat i sl.
Prijavljuje se ko hoce s tim da mora imati neku svoju ekipu, mi necemo nikoga radom bacat i sl.
Pa da, stavis npr na xf status : Bug Hr Call Of Duty 4 online turnir. Prijave na [link prijava]
Tak smo mi stavljali za jedan lan koji smo radili
Pa da, stavis npr na xf status : Bug Hr Call Of Duty 4 online turnir. Prijave na [link prijava]
Tak smo mi stavljali za jedan lan koji smo radili
Ocu a mozete i vi!
ajde netko na server :) cekam ga
Evo i sad sam ja ispao haxor...ma dajte molim vas.
Ajmo na server,nisam ništ upucao ima 3 sata
sory za DP
Ajmo na server,nisam ništ upucao ima 3 sata
sory za DP
igraj ovdje: 213.149.60.45:28967 i onako ih pošteno razbi, odma padaju kritike: haxor, wh, aimbot.. živi smijeh
Koliko vas je za turnir?
11 | Igram |
---|---|
4 | Ne igram |
Kakav turnir želite?
7 | Želim org turnir |
---|---|
11 | Želim cracked turnir |
1 | Želim org turnir, kupit ću org |
Samo da vam pokažem kako DJ klan owna. Kasnije je xCS stigao mene, a nick je bio afk. Naravno nismo mogli igrati do kraja jer su nas krenuli optuživati a imamo originale.
Da se razumijemo da je ta slika pred kraj znači kad su ova dva morali otić, ja sam dosta prije toga bio afk..
Samo da vam pokažem kako DJ klan owna. Kasnije je xCS stigao mene, a nick je bio afk. Naravno nismo mogli igrati do kraja jer su nas krenuli optuživati a imamo originale.
jbga kad ste no-liferi dan noc igrate...
ja stignem mozda sat vremena dnevno, uđem na server imam score 15-4 i odma da sam ćiter jer imam samo 6 sati igranja, ljude ubijem na čistu sreču... bacim bombu ode trojica, pucam jednog ubijem ih 2-3 svi jedan iza drgug
ja stignem mozda sat vremena dnevno, uđem na server imam score 15-4 i odma da sam ćiter jer imam samo 6 sati igranja, ljude ubijem na čistu sreču... bacim bombu ode trojica, pucam jednog ubijem ih 2-3 svi jedan iza drgug
Mi no-liferi??
xCS ima najviše sati i to oko 600, warp oko 500, a ja oko 200.. no-liferi?
Mi no-liferi??
xCS ima najviše sati i to oko 600, warp oko 500, a ja oko 200.. no-liferi?
onda ste zgubidani
onda ste zgubidani
LOL