BUG cod4 server

poruka: 1.867
|
čitano: 200.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Imao sam razmjenu sa jednim likom,koji mi je uvalio CoD4 key koji je banan na streamed serverima :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: BUG cod4 server
FiCoO kaže...

Dakle turnir, znaci ovako (nick i ja ga organiziramo)

-Igrati ce se 5v5

-8 ekipa (ili ako se vise prijavi)

-igrati ce se na vrlo vjerojatno 2 servera hostana u hrvatskoj

-nagarade ce se saznati malo kasnije

-taj uac3 ili kako vec ko zna oko toga neka mi se JAVI NA PP ili na xfire u BUG comunityju ja sam Carli

-finalna runda ce biti moguce pratiti na webu od jednog sponzora samo sto nemamo odnosno neznamo kako da prenosimo snimku uzivo sa finalnog wara

Eto molim da mi se jave oni koji znaju ovo sto sam naveo a cracked turnir tesko da ce biti ali zato nas sponzor take2play vam daje cod4 keyeve po cijeni od 65 hrk

Znaci mozemo igrat samo ako imamo org key?

15 godina
neaktivan
BUG cod4 server
kako se može vidjeti dali je cd key banned? jer meni je isto neko uvalio cd key, pa nekada kada igram mix preko bashme zna pisat da me banalo
Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Samo otiđi na neki streamed server,tipa eSUBA i takvi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

može li ip da se ne gubim?

Maky
15 godina
BUG cod4 server

Ako mozete na ostalim original serverima igrati onda mozete i turnir.

A sad, zovite igrace, klanove, skupite ekipe i uskoro pocinjemo.

Otvoriti ce se nova tema oko turnira, dotad strpljenja i treniranja {#} 

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...
FiCoO kaže...

Dakle turnir, znaci ovako (nick i ja ga organiziramo)

-Igrati ce se 5v5

-8 ekipa (ili ako se vise prijavi)

-igrati ce se na vrlo vjerojatno 2 servera hostana u hrvatskoj

-nagarade ce se saznati malo kasnije

-taj uac3 ili kako vec ko zna oko toga neka mi se JAVI NA PP ili na xfire u BUG comunityju ja sam Carli

-finalna runda ce biti moguce pratiti na webu od jednog sponzora samo sto nemamo odnosno neznamo kako da prenosimo snimku uzivo sa finalnog wara

Eto molim da mi se jave oni koji znaju ovo sto sam naveo a cracked turnir tesko da ce biti ali zato nas sponzor take2play vam daje cod4 keyeve po cijeni od 65 hrk

Znaci mozemo igrat samo ako imamo org key?

Možda, još nije sigurno, zavisi koliko bude odaziv igrača na Bugu, ako bude dovoljno onda bismo mogli i cracked turnir ako baš nemate org i ne želite ga kupit..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

može li ip da se ne gubim?

http://www.esuba.eu/stats/

13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ja imam isto org koji je banan na streamanim serverima xD, al bolje je nekak na crackanim sa uac3, nema sanse da neko haxa a vise clanova jer vise ljudi ima crackan cd key nego org

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

Čekaj, jel misliš zvati klanove ili igrače, tj. hoće li se prijavljivat igrači koji će se random dodijeliti u timove, ili će se prijavljivate već postojeći klanovi ?

O tempora, o mores !

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ma je neću ništa igrat.Imam org key koji je banan na streamed serverima pa će ljudi mislit da haxam,a neda mi se tu navikavat i dokazivat s djecom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pa mozete stavit reklame? po xf statusima, drugim forumima. Skupi se lagano ekipa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BUG cod4 server

Skupljaju se klanovi naravno ali vi bugovci se mozete kao 2 ekipe sloziti kako hocete

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.blogspot.com/ ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Čekaj, jel misliš zvati klanove ili igrače, tj. hoće li se prijavljivat igrači koji će se random dodijeliti u timove, ili će se prijavljivate već postojeći klanovi ?

Ako smo samo na Bugu, onda nema smisla zvati klanove.. Ako bude malo igrača na Bugug onda mislim zvat klanove na drugim forumima..

DJ klan FTW

13 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Pa bolje zvat klanove sa xf?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
CM weitE! kaže...

Prijavljuje se ko hoce s tim da mora imati neku svoju ekipu, mi necemo nikoga radom bacat i sl.

13 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
CM weitE! kaže...

Prijavljuje se ko hoce s tim da mora imati neku svoju ekipu, mi necemo nikoga radom bacat i sl.

Pa da, stavis npr na xf status : Bug Hr Call Of Duty 4 online turnir. Prijave na [link prijava]

Tak smo mi stavljali za jedan lan koji smo radili

15 godina
CM weitE! kaže...
FiCoO kaže...
CM weitE! kaže...

Pa da, stavis npr na xf status : Bug Hr Call Of Duty 4 online turnir. Prijave na [link prijava]

Tak smo mi stavljali za jedan lan koji smo radili

Ocu a mozete i vi! {#}

14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

ajde netko na server :) cekam ga

bas tako :D

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Evo i sad sam ja ispao haxor...ma dajte molim vas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Ajmo na server,nisam ništ upucao ima 3 sata {#}

sory za DP

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 20:17 (Unworthy_For_Life).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajmo na server,nisam ništ upucao ima 3 sata {#}

sory za DP

igraj ovdje: 213.149.60.45:28967  i onako ih pošteno razbi, odma padaju kritike:  haxor, wh, aimbot.. živi smijeh

Maky
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Koliko vas je za turnir?

11 Igram
4 Ne igram
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BUG cod4 server

Kakav turnir želite?

7 Želim org turnir
11 Želim cracked turnir
1 Želim org turnir, kupit ću org
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BUG cod4 server

Samo da vam pokažem kako DJ klan owna. Kasnije je xCS stigao mene, a nick je bio afk. Naravno nismo mogli igrati do kraja jer su nas krenuli optuživati a imamo originale.

O tempora, o mores !

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keops kaže...

Samo da vam pokažem kako DJ klan owna. Kasnije je xCS stigao mene, a nick je bio afk. Naravno nismo mogli igrati do kraja jer su nas krenuli optuživati a imamo originale.

Da se razumijemo da je ta slika pred kraj znači kad su ova dva morali otić, ja sam dosta prije toga bio afk.. {#}

15 godina
neaktivan
Keops kaže...

jbga kad ste no-liferi dan noc igrate...

ja stignem mozda  sat vremena dnevno, uđem na server imam score 15-4 i odma da sam ćiter jer imam samo 6 sati igranja, ljude ubijem na čistu sreču... bacim bombu ode trojica, pucam jednog ubijem ih 2-3 svi jedan iza drgug

Maky
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...
Keops kaže...

ja stignem mozda  sat vremena dnevno, uđem na server imam score 15-4 i odma da sam ćiter jer imam samo 6 sati igranja, ljude ubijem na čistu sreču... bacim bombu ode trojica, pucam jednog ubijem ih 2-3 svi jedan iza drgug

Mi no-liferi??

xCS ima najviše sati i to oko 600, warp oko 500, a ja oko 200.. no-liferi?

15 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
CroMaky96 kaže...
Keops kaže...

Mi no-liferi??

xCS ima najviše sati i to oko 600, warp oko 500, a ja oko 200.. no-liferi?

onda ste zgubidani

Maky
14 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

onda ste zgubidani

LOL {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Lista nickova za BUG CoD4 server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice