Armored Core VI Fires Of Rubicon

poruka: 28
|
čitano: 8.050
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina

Najnoviji nastavak serijala koji svoje pocetke ima u devedesetima.

Proizvodjac je danas izuzetno cijenjen From Software a izdavac From Software/Namco Bandai.

Igra izlazi 2023 za trenutacne i lastgen konzole te Pc.

Nadam se da ce FS uspijet ponovit svoju "magiju" i izvan Souls igara ❤️

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://store.steampowered.com/app/1888160/ARMORED_CORE_VI_FIRES_OF_RUBICON/&ved=2ahUKEwiboauzlfL7AhWmXvEDHeYnArcQFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw1nySJnW9tH64wZvskxeg_7

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina

Ovo izgleda vrh VRHOVA!!

Zivjeli Japanci 🥂

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina

Bomba!!! Moja najiščekivanija igra godine. FROM, bolje ti je da se ovo vrti na silky smooth 60 fps inače budemo imali problema 

0 0 hvala 0
9 godina

nisam nikad dosad probao armored core, niti je to tip igre koji bi me na prvu privukao, ali s obzirom na to tko je developer i kako dobro izgleda igrat će se svakako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.4.2023 8:56 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Armored Core VI Fires Of Rubicon
Ne postoji loša From igra, ali bome ne postoji ni dobro optimizirana :).

Ne mogu reći da su mechovi nešto meni posebno drago, ali ovaj trailer mi je svakako podigao stupanj interesa za igru. Ali ima vremena. Još nisam probao ni Elden Ring.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
Hexfire kaže...

Ne mogu reći da su mechovi nešto meni posebno drago, ali ovaj trailer mi je svakako podigao stupanj interesa za igru. Ali ima vremena. Još nisam probao ni Elden Ring.

Na Bloodborne sam popizdio zbog toga iako jako volim tu igru, ali eto Elden Ring sam igrao day 1 i meni je sve radilo super, Čak sam se iznenadio koliko mi je dobro radilo od samog početka

2 godine
protjeran

Kako funkcionira ovaj serijal, jel potrebno poznavanje lorea prethodnih igara ili su igre standalone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SaintGriz kaže...

Kako funkcionira ovaj serijal, jel potrebno poznavanje lorea prethodnih igara ili su igre standalone?

Mislim da vise nisu povezane.

Ovo mi djeluje kao stand alone.

12 godina
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

Na Bloodborne sam popizdio zbog toga iako jako volim tu igru, ali eto Elden Ring sam igrao day 1 i meni je sve radilo super, Čak sam se iznenadio koliko mi je dobro radilo od samog početka

Elden Ringu na Ps5 i XsX je jaaako pomogao VRR.

9 godina
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
Hexfire kaže...

Elden Ringu na Ps5 i XsX je jaaako pomogao VRR.

ja sam igrao na PC i sve je bilo odlično

8 godina
SaintGriz kaže...

AC su mission based igre, možeš pogledati o čemu se radi u prošlim igrama, ali nisu lore heavy ko Dark Souls. Imaš X resursa da kupiš nadogradnje i posložiš svoj Mech i probaš proći misiju. Nema grindanja levela ako zapneš da si olakšaš, nema friške love dok ne prođeš misiju, možeš samo promjeniti nešto u customizaciji mecha, a info vučeš iz neuspjeha koje ćeš doživiti. Puno teže igre od Dark Soulsa, jer osim što trebaš biti brz na prstićima, trebaš složiti nešto što će te poslužiti u bitci, samo jedno od toga neće biti dovoljno.

Tako je barem bilo, ali sumnjam da je From Softvare promjenio formulu, jer nemaju nikog nad glavom, rade igre po svojem guštu i viziji iz vlastitih financija koje su im omogućile njihove uspješne igre, a AC je to započeo.

12 godina

Cini mi se da je ovaj Front vrlo razlicit.. skoro u soulsborne smijeru.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Mislim da ne, nije to ni približno takav tip igre.

0 0 hvala 0
8 godina

Kaj velite na nove snimke? Meni djeluje fantastično.

0 0 hvala 0
12 godina
NathanDrek kaže...

Koje nove snimke?...

Sta nisi linkao ako si vidio nesto novo?

Edit

Evo

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.6.2023 17:01 (MEGATAMA).
8 godina
MEGATAMA kaže...
NathanDrek kaže...

Koje nove snimke?...

Edit

Evo

Tebi sam prepustio, znam da to voliš. Ne znam kopirati link s mobitela

12 godina
NathanDrek kaže...
MEGATAMA kaže...
NathanDrek kaže...

Koje nove snimke?...

Edit

Evo

Tebi sam prepustio, znam da to voliš. Ne znam kopirati link s mobitela

Aha,igra izgleda genijalno....vjerovatno je u pjtanju najbolji Mech naslov do sad.

19 mjeseci
neaktivan

0 0 hvala 0
8 godina

1 0 hvala 1
18 mjeseci
protjeran

Prve ocjene su tu, dosta pozitivnih. Mnogo bolje nego za prošli AC. Zasad 87% na meti.

Uživajte. Ja nikad nisam igrao AC i ne mislim sad početi.

0 0 hvala 0
12 godina

Jos jedan genijalan naslov u nizu,samo se vise moram otkvacit od Diablo 4 i rijesit FF16,Rezi 4 itd da bih uopce razmisljao o necemu drugom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Probati ću sigurno pošto je od Froma.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Kupio sam PC verziju sa green man gaminga za 50 evra ali još nisu krenuli slati keyeve. Nisam nikad igrao AC igre ali gameplay šestice izgleda prejebeno. Ovo i Starfield bi me trebali zabavljati do kraja godine.

I see now that the circumstances of ones birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
protjeran
MEGATAMA kaže...

Jos jedan genijalan naslov u nizu,samo se vise moram otkvacit od Diablo 4 i rijesit FF16,Rezi 4 itd da bih uopce razmisljao o necemu drugom.

Kakav je FF16? Ja ga vjerojatno neću igrati jer po ovome što sam vidio mi izgleda kao DLC za Strangers of Paradise.

8 godina

Stigao moj GOTY. I još k tome danas petak...savršeno. 

3 0 hvala 0
14 godina

Igra leti na pc-u bez ijednog stuttera, ajd da sam i to doživio od from softa. Navodno su keyboard + mouse isto dobra opcija za igranje, neki čak kažu i najbolja ali nisam još probao, zasada igram sa dualsensom. 

Turtorial boss me ubio jedno 5 puta dok nisam skužio da trebam biti super agresivan, mač je zakon.

I see now that the circumstances of ones birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2023 12:49 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina

jel imam još dojmova? primarno me zanimaju oni koji još nisu igrali Armored core igre, ja bi igrao samo zato što je od Froma igra

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina

11/10. Top topova. Iskreno se nadam da će nakon Elden Ring DLC-a i "Spellbounda" krenuti na AC7, ovaj serijal to zaslužuje. Prošao CH 1-2-3, pa se vratio da imam sve S rank u CH 1-2, sad preko vikenda krećem na CH 4-5, pa na S rank ponovno od CH 3. Kako replayam misije za S rank tako odmah kupujem po redu sve raspoložive djelove u Shopu. Izgleda fantastično, vrti se odlično na PS5, a o akciji da ne govorim.

Nisam taknuo Remnant 2 od kad je došao AC6, a on mi je desetka.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice