Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 190.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
16 godina
neaktivan
Re: Red Dead Redemption
antimadridista kaže...

ajme,baš sad gledam gameplay igre po 100.put i nemogu vjerovati da ću propustiti ovu igru,dođe mi da kupim konzolu zbog nje {#}

Što mislite,ima li bilo kakve nade da ikad dođe za PC?

Ne, apsolutno nikakve.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
14 godina
antimadridista kaže...

ajme,baš sad gledam gameplay igre po 100.put i nemogu vjerovati da ću propustiti ovu igru,dođe mi da kupim konzolu zbog nje {#}

Što mislite,ima li bilo kakve nade da ikad dođe za PC?

Život prolazi, a ti razmišljaš oćeš si kupit konzolu. Nema reprize.

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

ja sam konacno presta razmisljat tako i kupio xbox prije 2 tjedna, danas sam dobio rdr. Zanima me vi koji igru igrate na xbox-u kako mogu koristit ono usporavanje sa oruzijem i lociranje neprijatelja da ih mogu izrasetat pomocu kojih tipaka to radite?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U dead eye uđeš pritiskom na desnu gljivu, a nakon toga protivnike označavaš lijevim (LB) ili desnim (RB) bumperom, nisam zicer.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

aha jos samo jedna stvar, kako tojest gdje placam otkupninu kad mi je glava ucjenjena

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
U pošti, odnosno na željezničkoj stanici ako se dobro sjećam.
Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

igru smam prisao al neka odjela nisam nikako dobio i dva oruzija pistolj double-action revolver i pušku henry repeater dali neko zna di ih mogu dobit

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:37 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Itko zna li?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

bez uvrede, al tvoji postovi samo govore kolko si ljen proguglat malo i sve bi nasao, isto tako za sva tvoja pitanja su bili tutoriali tijekom igre i sve ti je objasnjeno, samo je tebi tesko citat i stvari koje neznas proguglat

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
panisher21 kaže...

bez uvrede, al tvoji postovi samo govore kolko si ljen proguglat malo i sve bi nasao, isto tako za sva tvoja pitanja su bili tutoriali tijekom igre i sve ti je objasnjeno, samo je tebi tesko citat i stvari koje neznas proguglat

uspio sam nac nisam znao da rdr ima svoj osobni wiki

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 22:53 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

vise manje sve ti je na youtubeu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption
I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Kako i Alan Wake napokon stiže na PC tako će i RDR sve mi se čini..  treba samo malo strpljenja {#}

(doduše bilo bi fenomenalno da ga na PC-u malo dodatno ušminkaju sa dx11 efektima, ali to čisto sumnjam..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Kako i Alan Wake napokon stiže na PC tako će i RDR sve mi se čini..  treba samo malo strpljenja {#}

(doduše bilo bi fenomenalno da ga na PC-u malo dodatno ušminkaju sa dx11 efektima, ali to čisto sumnjam..)

Imaš li neka saznanja o tome ili je to samo tvoja predpostavka? Pratio sam malo ove igre koje su kasnile na pc i sve su izašle u krugu od godinu dana, ova je izašla 2010 a sad će uskoro 2012 tako da čisto sumljan al daj Bože da si upravu za ove pc igraće njima bi to bio hit...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 15:51 (hitmanr).
14 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Jako teško da ce izac na pc pošto Rockstar sad radi na Gta V. Ovo s Alan Wakeom nema veze pošto na igri radi druga kompanija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Imaš li neka saznanja o tome ili je to samo tvoja predpostavka? Pratio sam malo ove igre koje su kasnile na pc i sve su izašle u krugu od godinu dana, ova je izašla 2010 a sad će uskoro 2012 tako da čisto sumljan al daj Bože da si upravu za ove pc igraće njima bi to bio hit...

Ma Rockstar je demantirao ikakvu mogućnost da igra iakd izađe za PC, dakle vjerojatnost izlaska je 1%.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

neznam uopce kako je dosa do tog zakljucka, glupo je ista govorit ako rockstar nije nista naznacio ili objavio

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 16:03 (hitmanr).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

neznam uopce kako je dosa do tog zakljucka, glupo je ista govorit ako rockstar nije nista naznacio ili objavio

Evo što je Rockstar "rekao".

17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Govorilo se i za Alan Wake-a da NEMA ŠANSE da izađe na piceku pa evo ga na {#}

Samo kažem.. možda nam se posreći...

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Govorilo se i za Alan Wake-a da NEMA ŠANSE da izađe na piceku pa evo ga na {#}

Samo kažem.. možda nam se posreći...

Uz jednu razliku, Alan Wake je idejno trebao izaći na PC, a RDR nikad.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

A nezz, nemam ništa protiv da izađe na pc pogotovo radi tolike želje njegovih igrača al mislim da treba stati više s tom pričom i pomiriti se da neće. Uspoređuješ ga sa alan wake-om koja nema veze s rdr a zamisli ovo; Red dead redemption je ne baš izravni al ajmo reć da je nastavak red dead revolvera a ta igra nikad nije izašla za pc tako da mislim da je bolje s tom igrom uspoređivat ako već s nekom uspoređuješ  a ne s tamo nekom stotom koja nema niti istog proizvođača.

To ti je isto kao da kažeš; Red Orchestra 2 nije izašao za xbox ni ps3 pa vjerovatno nece ni novi cod...mislim nema smisla a i dugo je vremena prošlo ne znam do kad se žele pc igrači nadat izlasku te igre na pc. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 23:07 (hitmanr).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo baš mi je jučer stigla igra i jedva se mogu odvojiti od nje.

Usuđujem se reći da mi je ova igra bolja od bilo kojeg GTA koji je do sada izašao,a veliki sam fan GTA.

I isplati se kupiti konzolu zbog nje.Sadržaja dosta,puno odličnih side misija,predobra priča,poker,alkohol,kurve...ma sve 5.

Najdraže mi je samo jahati po ogromnoj mapi (otprilike kao 2 san andreasa)i istraživati,loviti životinje i tražiti divlje konje kojih btw ima čak 21 vrsta i razlikuju se po brzini,healthu i stamini.

Imate sve OVDJE

Jedino bih volio da nema frame dropa ponekad u gradovima.To je inače poznat "problem" i na PS3 i XBOX-u

Što se tiče PC-a ne vjerujem da će ju Rockstar prebaciti na tu platformu.Mislim da bi u tom slučaju postala jedna od najpiratiziranijih igara,a Rockstar zna da ima još ljudi koji će kupiti konzolu prvenstveno zbog ove igre.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Evo baš mi je jučer stigla igra i jedva se mogu odvojiti od nje.

Usuđujem se reći da mi je ova igra bolja od bilo kojeg GTA koji je do sada izašao,a veliki sam fan GTA.

I isplati se kupiti konzolu zbog nje.Sadržaja dosta,puno odličnih side misija,predobra priča,poker,alkohol,kurve...ma sve 5.

Najdraže mi je samo jahati po ogromnoj mapi (otprilike kao 2 san andreasa)i istraživati,loviti životinje i tražiti divlje konje kojih btw ima čak 21 vrsta i razlikuju se po brzini,healthu i stamini.

Imate sve OVDJE

Jedino bih volio da nema frame dropa ponekad u gradovima.To je inače poznat "problem" i na PS3 i XBOX-u

Što se tiče PC-a ne vjerujem da će ju Rockstar prebaciti na tu platformu.Mislim da bi u tom slučaju postala jedna od najpiratiziranijih igara,a Rockstar zna da ima još ljudi koji će kupiti konzolu prvenstveno zbog ove igre.

kao što sam i ja napravio a bio sam veliki ljubitelj pc-a  kupio sam konzolu ne samo radi nje al definitivno najviše radi nje i nije mi žaaa....jioš uvik je igram..koliko je volim možeš skužit po mojoj profilnoj heheh

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2011 23:43 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo ljudi jedno pitanje.

Kakav vam je Honor u igri?

Baš me iznenadilo koliko mi je "teže" pucati u civile ili konje.Teže s moralnog stajališta.

U GTA sam nekad s guštom radio kaos po gradu,a ovdje mi je nekako teže povući okidač.

Možda osjećam da su ljudi nekako neviniji ili bolji i bude mi ih žao,npr kada sretnem kurvu koja me preklinje da ju ne ubijem jer su je pljačkaši iskoristili kao mamac da mi naprave zasjedu.

Životinje mi nije bed ubiti,osim mog konja.Ubio sam ga čisto da vidim kakav je osjećaj.Bio je to loš osjećaj,pogotovo zato što sam se na neki način s njim "sprijateljio" ili povezao.

Mislim zvuči smješno,ipak je to samo igra,a igrao sam puno krvoločnije igre.

Uglavnom sada sam već heroj u igri,no planiram sljedeći puta igrati kao totalni psihopatski manijak,tek da vidim kako je preći igru s tog stajališta.

Kakva su vaša iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 14:42 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Red Dead Redemption

svaki put kad vidfim da je netko napisao post u temi,pomislim da nije možda nekakva vijest o PC verziji,i uvijek se razočaram {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Uvik ćeš se razočarat bolje se nemoj time previše opterečivat a ako ti je baš stalo do te igre pa pokušaj si priuštit konzolu...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Evo ljudi jedno pitanje.

Kakav vam je Honor u igri?

Baš me iznenadilo koliko mi je "teže" pucati u civile ili konje.Teže s moralnog stajališta.

U GTA sam nekad s guštom radio kaos po gradu,a ovdje mi je nekako teže povući okidač.

Možda osjećam da su ljudi nekako neviniji ili bolji i bude mi ih žao,npr kada sretnem kurvu koja me preklinje da ju ne ubijem jer su je pljačkaši iskoristili kao mamac da mi naprave zasjedu.

Životinje mi nije bed ubiti,osim mog konja.Ubio sam ga čisto da vidim kakav je osjećaj.Bio je to loš osjećaj,pogotovo zato što sam se na neki način s njim "sprijateljio" ili povezao.

Mislim zvuči smješno,ipak je to samo igra,a igrao sam puno krvoločnije igre.

Uglavnom sada sam već heroj u igri,no planiram sljedeći puta igrati kao totalni psihopatski manijak,tek da vidim kako je preći igru s tog stajališta.

Kakva su vaša iskustva?

Tvoje emocije su posve opravdane i meni je tako, ja bi volio da se nakon završetka stalno događaju neki sukobi tako da imam razloga otvoriti vatru al vrlo ih je malo a nikako ne želim upucat nevina čovika to je ono dobro kod igre nije previše nasilna a i volim što se neke od misija baziraju na svakodnevnom životu kao vođenje krava na pašu.

Za mene je ova igra fenomenalna samo mi je žao što priča nije malo bolja, mrzim to što ga ubiju na kraju i što Jack nema misija za osvečivanjem oca inaće sve 5.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 16:25 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Jedino si trebao ovo prekriti sa spoilerom,naime nisam još preso igru.Ali dobro sad šta je tu je.

Nakon igranja ove igre GTA:SA mi se čini nekako djetinjast(po misijama).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za mene je ova igra fenomenalna samo mi je žao što priča nije malo bolja, mrzim to što ga ubiju na kraju i što Jack nema misija za osvečivanjem oca inaće sve 5.

Puno hvala na ovome.

16 godina
Red Dead Redemption

samo sto se prevario u jednom a to je da ima misija u kojoj osvetis oca.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice