PS2 problem s čitanjem CD-a

poruka: 7
|
čitano: 11.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
pitanje

Imam PS2 star 8 mjeseci i nedavno je počeo ne-čitati CD-e, a DVD-e čita besprijekorno. Ugrađen je čip pa sigurno pretpostavljate da se radi o CD backupu igre. Tako je. Recimo, imam Super Mario Collection i neće ga čitati kao ni ostalih uhuhu koliko CD-a... Kad stavim CD, odmah počne "ružiti" bolje rečeno - lupkati. CD ne pročita, a još ga k tome ošteti. Točno se vidi pravilan krug, kao da je laser prejak (šalim se). Imam garanciju ali, prije davanja na popravak zanima me dali bi sam mogao nekako riješiti problem. Pod time mislim da ga nemoram otvarati, nego na neki drugi način. Ponavljam, DVD-e čita besprijekorno. Molim vas da riješite ovaj problem jer nemogu igrati NBA Street 2 koja mi je ujedno najbolja igra, a na CD-u je...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
autorov komentar

baš nitko? e, sad sam probao s alkoholom i štapićem za uši malo čistiti laser, i prvi put je pročitao odmah a drugi puta kad sam resetirao ista stvar... Plač

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: PS2 problem s čitanjem CD-a

kojom brzinom snimaš igre? trebao bi najmanjom

16 godina
neaktivan

jednostavno. nisi jedini koji ima ps2. odnesi igre koje ti ne cita nekome da proba on na svoj. ako ne radi odnesi na popravak ili si kupi novi

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

ima jedna metoda koja bi mogla upaliti, ja kad želim igrati ps1 igre ili gledati dvd filmove ja moram upaliti playstation 2 i poslje toga dva puta stisnuti tipku(pali/restars) znaš na koju tipku mislim probaj tako jermožda pošto je cd mora na drukćiji naćin moji su sve ps2 igre na dvd. Ako o neupali presnimi samo igre na DVD nije to veliki problem

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sličan problem,imam i ja.

PS2 Fat star 4god.,nece da cita igre uopče,kroz povjest dvice ima sam uvjek takvih problema,trebalo bi ga pola sata restartirat da ocita igru,ali ovi nece uopče da očita,ima li neko rijesenje ili možda zna sta je,neka hitno javi.Hvala.

BMW

0 0 hvala 0
15 godina
RE: PS2 problem s čitanjem CD-a
felonterx kaže...

Imam PS2 star 8 mjeseci i nedavno je počeo ne-čitati CD-e, a DVD-e čita besprijekorno. Ugrađen je čip pa sigurno pretpostavljate da se radi o CD backupu igre. Tako je. Recimo, imam Super Mario Collection i neće ga čitati kao ni ostalih uhuhu koliko CD-a... Kad stavim CD, odmah počne "ružiti" bolje rečeno - lupkati. CD ne pročita, a još ga k tome ošteti. Točno se vidi pravilan krug, kao da je laser prejak (šalim se). Imam garanciju ali, prije davanja na popravak zanima me dali bi sam mogao nekako riješiti problem. Pod time mislim da ga nemoram otvarati, nego na neki drugi način. Ponavljam, DVD-e čita besprijekorno. Molim vas da riješite ovaj problem jer nemogu igrati NBA Street 2 koja mi je ujedno najbolja igra, a na CD-u je...

Na servis. Ako laser grebe CD, samo servis može pomoći, jer ga treba otvarati, a imaš garanciju...

cappy kaže...

Sličan problem,imam i ja.

PS2 Fat star 4god.,nece da cita igre uopče,kroz povjest dvice ima sam uvjek takvih problema,trebalo bi ga pola sata restartirat da ocita igru,ali ovi nece uopče da očita,ima li neko rijesenje ili možda zna sta je,neka hitno javi.Hvala.

To se i meni dogodilo, isto fat verzija. Mijenjao sam laser ali opet je otišlo nakon nekog vremena. Planiram ga sad nekako prenamijeniti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 20:55 (blagus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice