Preporuka igara za psp

poruka: 8
|
čitano: 2.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

Koje igre na psp-u igrate i koje mi savjetujete da igram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

dissidia final fantasy, tekken, toca race driver 2 (bar dok ne dode gran turismo), gta vice city stories, god of war, metal gear solid portable ops

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Preporuka igara za psp
HarryPlopper kaže...

dissidia final fantasy, tekken, toca race driver 2 (bar dok ne dode gran turismo), gta vice city stories, god of war, metal gear solid portable ops

A evo i ja baš gledam isplati li se dat 280 kn za vice city... kakva je igra

17 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

isplati se,al bolje da si modiras psp pa mozes igrat piratske igre....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

O da!!! Upravo i želim moddirat psp, ali se sam u to sam upuštat ne želim (skupo sam ga platio da bi sad nešto zafrknuo), a i u Dubrovniku nema servis za moddiranje psp-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

Postoje li šifre za psp GTA Vice city?? Ja probo sa nekih stranica ali ništa se ne događa kad ih ukucaš!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Preporuka igara za psp
mesomeone kaže...

O da!!! Upravo i želim moddirat psp, ali se sam u to sam upuštat ne želim (skupo sam ga platio da bi sad nešto zafrknuo), a i u Dubrovniku nema servis za moddiranje psp-a.

nemas tu sta zahebati...zavisi koji je model,ali skines file i stavis na karticu--i to je u principu to xD

15 godina
neaktivan
Preporuka igara za psp

Bok ja sam iz blizine Siska imam probleme prebacivanjem igra s compa na laptop ali kad prebacim i ocu pokrenut kaze"The game is corrupted" molim ako neko zna popravit nek mi posalje mail na facebook i nek me doda ali nek mi posalje prvo poruku da znam da ste s foruma i ak ono game sharing znaći da možemo s PSP-a na PSP prebacit igru nek mi kaze pa se nađemo negdje.    :) na fejsu se zovem rene vlahovac zz vidimo se.{#}{#}{#}

rene

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice