Koje igre na psp-u igrate i koje mi savjetujete da igram.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dissidia final fantasy, tekken, toca race driver 2 (bar dok ne dode gran turismo), gta vice city stories, god of war, metal gear solid portable ops
dissidia final fantasy, tekken, toca race driver 2 (bar dok ne dode gran turismo), gta vice city stories, god of war, metal gear solid portable ops
A evo i ja baš gledam isplati li se dat 280 kn za vice city... kakva je igra
isplati se,al bolje da si modiras psp pa mozes igrat piratske igre....
O da!!! Upravo i želim moddirat psp, ali se sam u to sam upuštat ne želim (skupo sam ga platio da bi sad nešto zafrknuo), a i u Dubrovniku nema servis za moddiranje psp-a.
Postoje li šifre za psp GTA Vice city?? Ja probo sa nekih stranica ali ništa se ne događa kad ih ukucaš!
O da!!! Upravo i želim moddirat psp, ali se sam u to sam upuštat ne želim (skupo sam ga platio da bi sad nešto zafrknuo), a i u Dubrovniku nema servis za moddiranje psp-a.
nemas tu sta zahebati...zavisi koji je model,ali skines file i stavis na karticu--i to je u principu to xD
Bok ja sam iz blizine Siska imam probleme prebacivanjem igra s compa na laptop ali kad prebacim i ocu pokrenut kaze"The game is corrupted" molim ako neko zna popravit nek mi posalje mail na facebook i nek me doda ali nek mi posalje prvo poruku da znam da ste s foruma i ak ono game sharing znaći da možemo s PSP-a na PSP prebacit igru nek mi kaze pa se nađemo negdje. :) na fejsu se zovem rene vlahovac zz vidimo se.