Ubiju me ptice,ubije me slon.....bas sam nekako slab naspram tih neprijatelja...
Vidim da se pise kako je trajnost igre 8-15h ovisno koliko rijesavamo zadataka i istrazujemo,nije lose...za moj stil igre to bi onda moglo bit i 20h 😁
Ubiju me ptice,ubije me slon.....bas sam nekako slab naspram tih neprijatelja...
Vidim da se pise kako je trajnost igre 8-15h ovisno koliko rijesavamo zadataka i istrazujemo,nije lose...za moj stil igre to bi onda moglo bit i 20h 😁
Zar nemaš maxanu legendary opremu nakon 80 sati mIn igre?
Zar nemaš maxanu legendary opremu nakon 80 sati mIn igre?
Kupio sam ovdje puno jaci bow,sad je dobro.
Nema u dlc-u jačih oružja, samo druge kombinacije elementarne municije. Kod armora ista priča. Jedini pravi upgrade su coils. Igram na ultra hard sa legendary opremom iz ng+ i nisam poginuo u prva četiri sata. Interesantno da je jedan od trofeja doći do levela 60, a ja sam prije dlc-a bio oko 75, ali te vrate na 50.
kako ja necu ziv ostat u tom dlc-u. level 30 bez upgradea i kilavo oruzje, ako uspijem kupit burning shores. javlja mi poruku: an inidentified error occcured. try again a few moments later.
to mi bilo na kartici od revoluta. probao promjenit karticu na svoju bas i nemam vise opcije za dodat karticu samo za reedem codes. sta moras imat ps+ za kupit dlc? ne kuzim nista
kako ja necu ziv ostat u tom dlc-u. level 30 bez upgradea i kilavo oruzje, ako uspijem kupit burning shores. javlja mi poruku: an inidentified error occcured. try again a few moments later.
to mi bilo na kartici od revoluta. probao promjenit karticu na svoju bas i nemam vise opcije za dodat karticu samo za reedem codes. sta moras imat ps+ za kupit dlc? ne kuzim nista
Pa moraš kupiti bon za PS store i dodati novce u wallet. Nema plaćanja karticom.
Moraš kupiti ova dva u Sancti ili di već hoćeš, jer mislim da ovaj od 19,90 nije dosta. Kodove ukucaš u Reedem Codes i onda možeš kupiti DLC. Kodove ćeš dobiti na mail praktički čim ih platiš.
jer mislim da ovaj od 19,90 nije dosta
DOSTA je, ja sam tako uplatio!
E super, dobro da si uskočio, da ne zeznem čovjeka, znači samo košta 149,94 kn, ali u wallet uplati ravno 150,00 V-kuna pa je dosta
E super, dobro da si uskočio, da ne zeznem čovjeka, znači samo košta 149,94 kn, ali u wallet uplati ravno 150,00 V-kuna pa je dosta
Nego da te pitam vidim da si odigrao igru kako spada, lvl 20 sam sad mi je GAIA dala 3 questa da odem kod ostalih AI i sakupim podatke, kad bi bilo pametno otići otvoriti cijelu mapu i početi skupljati Legendary opremu, znam da u arenu ne mogu prije nego mi to quest ne dopusti. A ovo ostalo se može skupiti, riješavaći ruinse, bandit campove itd. Mislim ne znam do koje faze da igram main questove sa ovom jadnom opremom.
Nego da te pitam vidim da si odigrao igru kako spada, lvl 20 sam sad mi je GAIA dala 3 questa da odem kod ostalih AI i sakupim podatke, kad bi bilo pametno otići otvoriti cijelu mapu i početi skupljati Legendary opremu, znam da u arenu ne mogu prije nego mi to quest ne dopusti. A ovo ostalo se može skupiti, riješavaći ruinse, bandit campove itd. Mislim ne znam do koje faze da igram main questove sa ovom jadnom opremom.
To je na tebi, jer je stvar u tome da je način na koji dođeš do legendary opreme dosta prošaran. U biti je najlakše doći do ovih kad otključaš arenu i skupiš medals, ali to je samo dio, ali barem vidiš što možeš kupiti. Ovi ostali su su većinom vezani za side content, znači od čišćenja svih kampova, hunting grounds, utrke, salvage contracts, black box, znači svaku tu stavku moraš kompletirati da bi dobio legendary koji je vezan quest. Dva-tri legendaryja možeš kupiti kod trgovaca za shards i dijelove od mašina. NG+ legendary opremu je jednostavnije nabaviti jer samo rješavaš content i skupljaš champions token i sve možeš kupiti na jednom mjestu.
Praktički ipak moraš prvo upgredati very rare ili rare opremu i ubaciti koje coilove unutra da bi lakše došao do legendary opreme, pogotovo ako igraš na normal ili teže, ne možeš to izbjeći. Arena i Sunwing su ti ključni u igri, a onda možeš počistiti side content, završnicu storyja si ostavi za kraj po meni. A imat ćeš i posla s upgradeom legendarnih jer oni trebaju posebne dijelove, većinom od većih mrcina.
Savjet: nemoj se žuriti samo zato jer neki već igraju DLC, uživaj.
Ja sam krenuo u DLC sa 127h, jučer sam odigrao 4 h navečer, po Gogyju sam trebao biti gotov, a mapa još u magli.
Evo mog albuma sa slikama u prvih 20 sati, grafički bolja igra ne postoji, ovako sam bio oduševljen zadnji put kad sam igrao RDR2
https://www.flickr.com/photos/191008730@N02/albums/72177720307512435
hvala vam, danas cu onda nakon posla uzet bonove
Evo i mene je pogodio bug gdje ova retardusa Seyka treba otvorit prolaz u toranj 🤣
E jbt Flonky...i oni su poceli fusarit,bravo 🥂
kako sam ja na rub zivaca. sav sretan dodem s posla, kupim bonove, instaliram burning shores i nista se ne desava. citam po netu moras imat ps5 verziju da pokrenes, ja imamo ps4, pa ajmo jos 599kn za ps5 verziju i sad se skida 112gb i nezanm dali da pobrisem ps4 verziju ili ce se ova nadogrdit, neznam ako ce mi load gameovi opet ostat. ali evo, od kad imam ps5 imam osjecaj da me netko prca u zdrav mozak
kako sam ja na rub zivaca. sav sretan dodem s posla, kupim bonove, instaliram burning shores i nista se ne desava. citam po netu moras imat ps5 verziju da pokrenes, ja imamo ps4, pa ajmo jos 599kn za ps5 verziju i sad se skida 112gb i nezanm dali da pobrisem ps4 verziju ili ce se ova nadogrdit, neznam ako ce mi load gameovi opet ostat. ali evo, od kad imam ps5 imam osjecaj da me netko prca u zdrav mozak
Čekaj malo, pa kaj nije besplatan upgrade na PS5 verziju? Mislim da si trebao uploadati save na cloud, upgredati na PS5 verziju, skinuti save, instalirati Burning Shores i ako si stao sa igrom nakon final bossa odmah krećeš u dlc.
Čekaj malo, pa kaj nije besplatan upgrade na PS5 verziju?
Probao sam sve logicno tipa ucitavanja drugih saveova i igra mi je i dalje zbugirana na istom mjestu tojest game breaking bug.Nazalost nisam usamljen,hrpa gamera je naisla na taj isti bug,neki su uspjeli nastavit dalje nakon sto su poginuli ali hrpa nije.
I to je to,gotov dlc za mene 🤣
Ja sam tek prvu od 3 Gaine misije riješio, sad opet idem okolo i radim sporedne questove i bandit campove. Sad vidim po komentarima da je arena zapravo bitna a ja je izignoriro...
Ja sam tek prvu od 3 Gaine misije riješio, sad opet idem okolo i radim sporedne questove i bandit campove. Sad vidim po komentarima da je arena zapravo bitna a ja je izignoriro...
Svejedno ne mozes u arenu dok ne dobijes quest za nju.
Probao sam sve logicno tipa ucitavanja drugih saveova i igra mi je i dalje zbugirana na istom mjestu tojest game breaking bug.Nazalost nisam usamljen,hrpa gamera je naisla na taj isti bug,neki su uspjeli nastavit dalje nakon sto su poginuli ali hrpa nije.
I to je to,gotov dlc za mene 🤣
To moraju pod hitno patchati ako je tolko čest problem. Ja zasad nisam naišao na nikakav bug, rješio sam 4-5 side misija i sa glavnom sam možda na predzadnjoj ili čak zadnjoj, rješio sam jučer Volcano bossa.
8 i pol sati igre, side misiju mi trenunutno nikakvu više ne nudi, možda poslije main priče, a mapu nisam još krenuo baš čistiti po redu, ono upitnike i relic ruins.
Došao sam do levela 60 i odmah mi je vratio sve ghost levele do 78, ali s tih 130 skill pointa viška nemrem ništa.
Svejedno ne mozes u arenu dok ne dobijes quest za nju.
Dobio quest i riješio ga, ali vidio sta ima u areni, nisam nešto previše razmišljao o tome, reko ne zanima me i ode dalje...očito sam se zeznio
Sve zavisi što planiraš s igrom i trebaš li legendary iteme, tj. najjače.
Bas me odusevljava ovo da ne mogu dalje od tog prvog questa.......mogu podnjet glicheve,bugove,lose performanse itd ali kad uopce ne mogu igrat igru koju sam platio.....
Sta rec uopce....
Bas me odusevljava ovo da ne mogu dalje od tog prvog questa.......mogu podnjet glicheve,bugove,lose performanse itd ali kad uopce ne mogu igrat igru koju sam platio.....
Sta rec uopce....
to ti je karma, toliko si hraćkao po pc gejmanju, poput cyberpunka kojeg sam ja odigrao u verziji 1.0 bez iti jedne veće greške, usput dižući plejku u nebesa, da ti se sad vratilo baš tamo gdje te najviše boli
Sta rec uopce....
to ti je karma, toliko si hraćkao po pc gejmanju, poput cyberpunka kojeg sam ja odigrao u verziji 1.0 bez iti jedne veće greške, usput dižući plejku u nebesa, da ti se sad vratilo baš tamo gdje te najviše boli
Pa propustio si gdje hvalim CP Overdrive 🥲
Stalkas me a ne radis to kako treba 🙃
Steta sto me nisi znao kad su me prozivali najvecim pc masteracerom balkana....slagali bi se tako dobro,isli bi u setnje Jarunom....skladali Haiku Gabeu,trcali bosi po livadama....
Steta sto me nisi znao kad su me prozivali najvecim pc masteracerom balkana....
kako nisam, tvoji hvalospjevi dlss-u i ray tracingu svima su poznati
šteta što si popustio pritisku
Steta sto me nisi znao kad su me prozivali najvecim pc masteracerom balkana....
kako nisam, tvoji hvalospjevi dlss-u i ray tracingu svima su poznati
šteta što si popustio pritisku
Ma nisam,to ti je sve rotacija,par mjeseci jedno,pa drugo pa trece......to je pakao kad imas 4 gaming sistema,kao da imas 4 zene i sve te zele u isto vrijeme 🥲
Proradilo zlo od Horizona a taman gledao krenut Mario Rabbids 2,kao da me konzola prisluskuje pa je popravila igricu da ne krenem igrat na Nintendu 😁😁😁