I Am Alive

poruka: 149
|
čitano: 203.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Sto se uopce dogodilo? Odjednom nasta potres i sad je apokalipsa u gradu?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Da, dogodio se potres koji je razorio cijeli grad, a vjerojatno i okolicu.

Igra će biti FPS, barem tako kažu ovdje.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: I Am Alive (PC)

nedo bog da je kao fallout 3,ono je meni tako grozno,al ova prica je bolja nego ona apokalipsa,ovo je bil potres i to,al nema mutanata i tih govanaca,sry na prostom jeziku al stvarno su me naljutili =D

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

nedo bog da je kao fallout 3,ono je meni tako grozno,al ova prica je bolja nego ona apokalipsa,ovo je bil potres i to,al nema mutanata i tih govanaca,sry na prostom jeziku al stvarno su me naljutili =D

Ma ne vjerujem da će biti kao fallout 3, tamo je apokalipsa nastala detoniranjem stotina atomskih bombi diljem svijeta, koje su sve ozračile i otrovale, zato Falloutom i predvladava ona bolesna atmosfera.

Ovdje će ipak bit drugačija prića, potres nije napravio toliku štetu ni toliko zagađenje, ipak, jasno je vidljivo da vode manjka, jer u traileru, prijatelji su se spremni pobiti zbog bočice vode, u ovoj će igri biti poenta preživljavanje, a ne kao u Falloutu, istraživanje.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

A ja se ponadao igri iz trećeg licaIzlanuo se

16 godina
I Am Alive (PC)

Sam da igra nebude slicna falloutu i sve 5 jer,fallout me nije fascinirao kako sam zamisljao.Prvo mislio bit ce zanimljivo kad ono nije,ona misija koju mos izabrat dal da unistis megaton i ja ga uzeo i trebalo je sve zivo prepjesacit da dodes to tornja i sve one zastitare i mutante poubijat i to..I nervira me hodanje tolikoViče a pogotovo kad se u gradu nemres snac od smeca i bog te pita ceg sve ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

K vragu i vi! Krivo ste shvatili sto sam htio reci s falloutom.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

A što si htio reći?

16 godina
protjeran
thuglife kaže...
damian123 kaže...

igra mi se cini prezakon a i grafika nes ajbolje sto sam dosad vidio...

Grafika koju smo vidjeli nije ingame nego cinematics, stoga mi pojma nemamo kakva je stvarno grafika. Smijeh

Bas tako,ali sigurno ce biti dobra da li sa dobrom grafom ili ne

born to be gamer
17 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Pa igra nebi trebala biti slična falloutu jer je još i prije godinu dvije najavljivana .

Inače trailer izgleda cool a nadam se da i igra budedobra .

Ubisoft me još nije razočarao osim u EndWaru !

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...
Living.Dead kaže...

A što si htio reći?

Htio sam samo reci da ce biti zagonetki onakvim i razlicitih donosenja akcija.

16 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Evo malo noviji

Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive (PC)

pa to je jedan te isti trailer samo editiran

12 mjesec je blizu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

A baš mi je igra izgledala kao neki RPG.

Punk's not dead!!!!
17 godina
I Am Alive (PC)

Sam da nebude kao cloverfield, a i vidi se da su to pobrali od cloverfield-a. Ona zgrada nagnuta na drugu to je bilo i u cloverfieldu, i nema šanse da je to potres to je neki big fraking creature.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Sam da nebude kao cloverfield, a i vidi se da su to pobrali od cloverfield-a. Ona zgrada nagnuta na drugu to je bilo i u cloverfieldu, i nema šanse da je to potres to je neki big fraking creature.

A šta fali cloverfieldu?To je odličan film....

17 godina
big_guy kaže...
Hyperion kaže...

A šta fali cloverfieldu?To je odličan film....

Film je ok samo znaš i sam kraj ako si gledao.

SPOILER:

SVI CRKNU!!!

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...

I ja sam se mislio da napravim temu o toj igri, jer me trailer naprosto fascinirao, onda kad su počeli s odgađanjima izgubio sam volju, nadam se da je nije zahvatio Alan Wake sindrom.

Inači igra mi izgleda doista genijalna i nekako me podsjeća na film I am a Legend, izvrstan film od kojeg bi se, barem po mom mišljenju, dala napraviti još bolja igra.

imash i am legend mod za san andreas, izgleda jako realno, u igru je ubačen new york i to preko starog grada (stari gradovi i sve to su uklonjeni iz svih foldera- obrisani s lica zemlje) i sad texture i sve podsjeca na i am legend, naravno mod je takav da imas svoj savehouse i naravno nije misija nikakva nego nešto kao rpg u tom trenutku, postoje ti mutirani ljudi u igri, (pojavljuju se u hordama iza 21:00 i nestaju (sakrivaju se) u 06:00 (kad je zora) eto tako, a danju moraš ići vani i uzimati oružje, prikupljati hranu itd (totalno drukčije od običnog san andreasa, nema cheatova itd), danju nemoj, ali možeš ići u zgrade u kojima vlada tama, ali samo sa nightvision i vidjeces ljude... :))) no to sam malo proučavao (taj projekat) i još nije gotov, trebat će mu nekih 1 i pol godinu, no do tada, zabavimo se mi nečim drugim, a vjerovatno će se san andreas početi ponovno kupovati kad izađe mod, naravno mod nije sada besplatan da skineš sa neta nego se kupuje, pa čak ima i navodno 12 GB, nemam dokaz, ali bit će ih

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

tako je, da je potres, prije bi pala ona veća zgrada nego ta što je naslonjena na nju

EDIT: sorry za dupli post, nezz editovati stari da dodam još jedan quote

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2009 12:01 (BannedOnThisForum).
16 godina
I Am Alive (PC)

Jel ova igra izasla ili nije jos.Ima li ikakvih novosti?

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igra nije jos izasla. Datum izlaska nije poznat koliko ja znam.

17 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Recesija je potukla sve .

Ali nek imaju više vremena da je usavrše .

Jedan jedini trailer su nam dali i to je to .

Ne znam kaj da napišem !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

The game is rumored to be released in April of 2010... tako piše na wikipediji 

0 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive (PC)

Uvijek sam volio survival igre, igra ima potencijala ali pitanje dali će to biti iskorišteno jer ovakve igre nakon nekog vremena postanu monotone, zato treba nešto zanimljivo i interesantno ponuditi igračima.Ali ipak je igra koju najviše očekujem predugo očekivani Alan Wake koji bi trebao izaći u svibnju.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
I Am Alive (PC)

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!  http://www.gaming.hr/vijesti/2409-I-AM-Alive-odgoden-do-2011--godine.html

Bolje ispast budala nego iz vlaka
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 14:40 (Alex Mercer).

1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Šteta, a baš sam se veselio ovome.

Čak je i cura rekla da će igrati... :(
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
Alex Mercer kaže...

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!  http://www.gaming.hr/vijesti/2409-I-AM-Alive-odgoden-do-2011--godine.html

Što je dobra ta  Jade Raymond....uf

Kupujem afričkog tvora.
15 godina
neaktivan
I Am Alive (PC)

Unreal Engine 3? Lol, meni baš  i nije fenomenalni engine za igru, ali pošto su ga promjenili , super!

Sad treba čekati do 2011.

Ali trailer je super, nadam se da če i igra biti takva. Valjda se nečemo razočarati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 16:18 (desetnik).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I Am Alive

sa E3 sajma.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
I Am Alive

da malo osvjezim temu

harry
Moj PC  
2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice