Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.501
|
čitano: 1.682.703
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox Series X

Jucer je bio 1h na zalihama. Scalperima nije vise zanimljivo jel kosta 530 eura na oglasnicima jedino za izvoz kupuju scalperi sa firmama.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
CroVandal kaže...

Jucer je bio 1h na zalihama. Scalperima nije vise zanimljivo jel kosta 530 eura na oglasnicima jedino za izvoz kupuju scalperi sa firmama.

Onda možda upiknem i s Amazona ako dropa opet u slijedećih nekoliko tjedana. Zadnji put kad sam pokušavao je bio na zalihi 5 minuta. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Xbox Series X

Mladići molim vas za savijet pri kupnji telke za konzole.

LG C1 ili Philips 806 oba 65".

Dvoumim se jako, ali nekako vučem prema C1.

https://www.techweekmag.com/guide/tv/lg-c1-vs-philips-806-which-tv-should-you-choose/

hvala vam unaprijed

14 LG C1
0 Philips 806
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Jos game pass igara
- F1 2021
- Zero Escape: The Nonary Games
- Weird West
- Shredders
- Norco
- Tainted Grail: Conquest
- The Dungeon Of Naheulbeuk
Moj PC  
2 0 hvala 0
3 godine
neaktivan
BorEl kaže...

https://www.techweekmag.com/guide/tv/lg-c1-vs-philips-806-which-tv-should-you-choose/

hvala vam unaprijed

https://forum.bug.hr/forum/topic/televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433.aspx

9 godina
protjeran

Sta f1 nije vec duze tu?

14 godina
Vjerojatno F1 2020.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
4 godine
neaktivan
Xbox Series X

Pitanje za one koji koriste Xbox Series S... Da li neko od vas koristi neki 1080p TV, koliko inča, podelite iskustva

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BorEl kaže...

hvala vam unaprijed

Za konzole definitivno LG C1. Trenutno ne postoji bolji gaming TV.

Ima posebni game optimizer menu, manji input lag, podržava FreeSync, G-SYNC, VRR, 4 HDMI 2.1 porta.  

https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-usage/video-gaming

17 godina
Gdje bi mogao uzet key za PES 2018 ili 2019?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Xbox Series X

Danas dodali Tunic bez najave na gamepass

https://www.ign.com/articles/tunic-review-xbox-pc-steam

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na starom 32" Samsung TV-u 1080p, ja full zadovoljan sa konzolom i kako to sve lipo ide i izgleda. Jedi Fallen order nekakvih 30h in, glatko bez trzanja controler izdrzi bez problema 6h+ igranja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2022 20:21 (Cakija_ST).
17 godina
Xbox Series X

Brzo pitanje; razočaran PS5 ekskluzivama (osim Forbidden West, svaka im čast) razmišljam možda zamijenit Ps5 za XsX. Zanima me samo ako napravim onu proceduru opisanu na 70 i kusor stranici za jeftinih 3 godine game passa, kako to utječe na moj Microsoft account koji je naša regija, a imam kupljene igre koje sam na PC-u derao (tipa Forza Motorsport 7)?

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nikako, barem zasad. U krajnjem slučaju napraviš novi account samo za gamepass ako te strah.
12 godina
Xbox Series X

Gdje kupitk joystick za pc sa dongle

0 0 hvala 0
17 godina
Gamershop
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
GSP kaže...

Gdje kupitk joystick za pc sa dongle

Ako imas bluetooth trebalo bi bez dongla raditi.

15 godina
Xbox Series X

Series x na Amazon.de ako netko hoce. 499eura

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
CroVandal kaže...

O bokte, opet sam zakasnio. A stavio sam si da mi pošalje alert na onoj stranici što si linkao pa nije došlo. Ništa, čekam dalje.

Daj drugi put samo kupi i pošalji na moju adresu 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2022 17:49 (Hexfire).
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
CroVandal kaže...

O bokte, opet sam zakasnio. A stavio sam si da mi pošalje alert na onoj stranici što si linkao pa nije došlo. Ništa, čekam dalje.

Imas grupe na Discordu ili Telegramu pa ti odmah dode obavijest na mobitel kada je predmet dostupan na amazonu.

14 godina
Hexfire kaže...
CroVandal kaže...

I ja sam stavio, isto mi nije došao link, ali sam na vrijeme vidio poruku ovdje. Mislim da sam zadnji uzeo jer je odmah bio nedostupan. 

14 godina
Xbox Series X

Ja sam odusevljen. Igrao sam sa ekipom fifu, malo solo horzu i sa ženom picim it takes two. Igra je genijalna, sve preporuke

Skinuo sam psychonauts 2 i primam druge prijedloge sto valja odigrat. Preferiram igre koje je bolje igrati na gamepadu jer za FPSove imam PC

EDIT: btw. narucio sam bio u 12h u ponedjeljak i u srijedu ujutro mi je vec stiglo sa amazona u hr :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2022 14:37 (Stryder).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Jer je to ozbiljna firma, a ne ove naše koje mi iz Zagreba u Zagorje, 7 dana dostavljaju paket.
13 godina
protjeran

Ti kontroleri nisu namjenjeni za prodaju , nego za kolekcionare i drzanje na polici . Meni osobno izgleda fora , pogotovo konzola a ako netko misli sa tim igrati njemu nisu bas sve daske na broju .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Neće to biti za igru. Prasina smeta kad se zavuce u gljivice, a kako ne bi ovo cupavo.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gledao sam listu igri za game pass.
Malo me čudi da nema ni jedne forze motosport iako su 6 dio u 1080p/60fps, a 7 dio u 4k/60fps.
Ima forza horizon 4 i 5 dok prvi dio nema iako je poboljšan na 4k.
Ima još igri koje su imale nadogradnje, ali ih nema ni na game pass ni u xbox store.
Ustvari ima ih u store, ali su nedostupne za kupiti.
Zar im nije cilj da se te igre prodaju?
UK mi je profil. Neke sam našao na njuškalo pa ću ih kupiti.
Ima li negdje provjerena stranica sa xbox igrama, a da nisu cijene visoke kao na xbox store?
Dogitalno ili fizičke verzije, svejedno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Gledao sam listu igri za game pass.
Malo me čudi da nema ni jedne forze motosport iako su 6 dio u 1080p/60fps, a 7 dio u 4k/60fps.
Ima forza horizon 4 i 5 dok prvi dio nema iako je poboljšan na 4k.
Ima još igri koje su imale nadogradnje, ali ih nema ni na game pass ni u xbox store.
Ustvari ima ih u store, ali su nedostupne za kupiti.
Zar im nije cilj da se te igre prodaju?
UK mi je profil. Neke sam našao na njuškalo pa ću ih kupiti.
Ima li negdje provjerena stranica sa xbox igrama, a da nisu cijene visoke kao na xbox store?
Dogitalno ili fizičke verzije, svejedno.

Ja sam kupovao na CDKEYS igre. Dobiješ redeem key kojeg uneseš.

Samo pazi da kupiš za pravu regiju. Ja sam kupovao one koje su imale za regiju Worldwide.

9 godina
protjeran
Ekipa ne znam jel ovo već poznato i da li ste već komentirali ali kad uđem u gamepass nigdje u ponudi nema fifa22 ali kad sam uša u Xbox ipad app pisalo mi je "get it with gamepass"
I preko app sam poceao download

Jel to neki bug ili?

0 0 hvala 0
15 godina
Ne znam zašto piše get it with gamepass jer mislim da FIFA 22 još nije dostupna na gamepassu. Ali znam da Xbox ima opciju da skineš igru koju još nisi kupio. Tako da je moguće da kad se skine igra će te tražiti da ju kupiš.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xbox Series X

Preko mobilne aplikacije mozete instalirat bilo sto sto nemate na game pass ili u svom vlasnistvu. 
Tako i ovo moze skinut Fifa22, ali nema ju jer nije na game pass. Tako da nista od igre.

Kako do PES19? Ne zelim tudi acc.

Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice