Gamepass sam uzeo Indijski i sve ostaje isto.
kupljeno 300 TRY preko enabe
na ms accountu promijenjena regija u tursku (sa upaljenim vpn-om) i kad idem redeem-at kod prepozna da je rijeci o 300TRY medutim javlja "We’re having trouble processing your payment and we’d like to get it sorted out"
mozda treba proci koji dan prije nego budem mogao redeemat
Jesi reedemao na konzoli ili mobitelu ?
Treba ići preko mobitela i uključiti VPN prije odlaska na:
https://account.microsoft.com/billing/redeem?refd=account.microsoft.com
Evo danas je uspjelo
Vjerovatno treba proc 24 sata nakon promjene regije
A premalo slobodnog vremena imam
I to sve ogromne igre 😁
jel imas ti ili netko drugi vodic kako to napraviti, imam revolut i vpn spremno
jel imas ti ili netko drugi vodic kako to napraviti, imam revolut i vpn spremno
Na strani 74 ti je sve objasnjeno.
ako kupim xbox standard jel se ona moze koristit na pc-u? ili bas za komp moram uzet zasebno
ako kupim xbox standard jel se ona moze koristit na pc-u? ili bas za komp moram uzet zasebno
Standard je samo za konzolu. Moraš ili uzeti PC game pass ako trebaš samo komp ili Ultimate u kojem dobiješ i jedno i drugo.
a kad uzmem onaj gore ultimate sa cd keys kaj je netko linkao, jer mozemo zena i ja u isto vrijeeme igrat, na pc i konzoli
i jel mogu uzeti sa cd keys vise tih kodova, tipa 4 puta po 3 mj a da mi vrijeedi godinu dana
Al štos sa cdkeysa, prije nekih tjedan dana 3mj GP-a je bilo 21€ kaj je vrhunska cijena, no već su reklamirali BF akciju sa još boljim cijenama...
Mislim si, onda čekam.
Da bi došel BF, a cijena 3mj 26€ :)
a kad uzmem onaj gore ultimate sa cd keys kaj je netko linkao, jer mozemo zena i ja u isto vrijeeme igrat, na pc i konzoli
Možete. Brat i ja tako šeramo (on na PC, ja na konzoli) i trebalo bi raditi. Nisam palio Xbox nekih 3 mjeseca, ali do onda je radilo normalno.
Potencijalno je problem ako se rastavite prije isteka pretplate
Mogući problem je igranje iste igre u isto vrijeme - ako je online multiplayer, može se ako i drugi korisnik ima XBOX live za online.
Ovisi i o igrama, neke daju da igraš u isto vrijeme na dva različita uređaja, a neke ne.
Sad je na 80% popusta.