Xbox One izdvojena tema

poruka: 1.764
|
čitano: 580.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xbox One

U trenutku pisanja xbone verzija fallout 4 i season pass je besplatna(greska s njihove strane)

http://www.xbox.com/en-us/Search?q=fallout+4

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.6.2016 1:50 (Yamacha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

tko nije gledao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

super kaj nemoram kupit konzolu za x box eksluzive 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Xbox One

Xbox slijedeće godine dolazi s gpuom od 6 tflopsa.

to su službeno najavili. jedva cekam

o ovdje nešto klik

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 10:10 (toxic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Xbox One
Postovanje!

Molim nekog tko je strucan,ako mi moze odgovorit,pojasnit neke stvari.
Namjeravam uzeti xbox one polovni na njuskalu prvenstveno za online igranje.
1)Kako najjednostavnije napraviti account ,citam da treba staviti UK ili USA kao regiju?!Di to stavim?Moram najprije neki novi mail napravit?
2)Da li moram napravit 2 racuna?Microsoft racun i onda xbox live racun?

Kad sam imao xbox 360 nikako nisam uspijevaonto napravit.

Moze mi tko u detalje opisati korake,bio bih veoma zahvalan.

3) Negdje sam isto citao da ne mogu kupovat polovne original igre jer onda moram nesto nadoplatiti?!

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
xboxfan01 kaže...
Postovanje!

1)Kako najjednostavnije napraviti account ,citam da treba staviti UK ili USA kao regiju?!Di to stavim?Moram najprije neki novi mail napravit?

3) Negdje sam isto citao da ne mogu kupovat polovne original igre jer onda moram nesto nadoplatiti?!

Hvala

mozes se meni javiti prodajem ga i na njuskalu sam najpovoljniji :)

ovako kreiras uss acc izmislis neku adresu i to je to. ako bas zelis a mozda je i preporucivo da kreiras novi mail i novi ms acc izmislis neki.

ne moras nista nadoplacivati nikome kupujes igre ili direktno preko stora ili jednostavno na ms stranicama kupis : https://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Xbox-Digital-Gift-Card/productID.289171900

taj kod koji dobijes uneses u store u konzoli i to je to te kupujes igre.

16 godina
xboxfan01 kaže...
Postovanje!

Hvala

Kako HR nije podržan, kreiraš account UK ili USA, ja koristim UK kao i masu drugih ljudi. Koristi neku UK/USA adresu, googlaj.

Kreiraš microsoft account i email za svoj novi profil. Možeš na netu "jeftino" (kad su akcije) kupovat Microsoft Gift Card -lova i Memberships-gold pretplata i ostalo koje ukucaš na svoj account te s tim parama kupuješ preko Xbox storea ili produžiš pretplate.

Polovne original fizičke igre možeš kupovat i prodavat do mile volje, sve radi uredno.

Digitalne možeš prodavat dok ih god ne upotrijebiš, tj ne ukucaš cd-key na svoj account.

Progooglaj oko accounta, lako je.

Xbox: Muskarcina
8 godina
neaktivan
Hvala.
Jos mi nije bas najjasnije.

Znaci ja moram tri stvari napravit.
Di se registriram za ubacit UK kao regiju i adresu?Na mailu ili?

Znaci napravim novi tipa gmail mail,pa onda xbox live account?

To sve radim preko konzole ili?

Moze mi netko reci korake malo detaljnije jer sam bas laik laik.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox One

Je li play and charge kit radi na pc?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xbox One

Čuo sam da izlaze nove verzije konzola (PS4 i Xbox One), pa me zanima da li su i izašle ili su još uvijek na tržištu one prve serije? Ako su izašle, da li imaju kakav poseban naziv ili je to i dalje Xbox One, PS4 itd...?

0 0 hvala 0
15 godina
Xbox One

Novi xbox se zove xbox one s, a novi ps4 ce imat naziv ps4 slim i ps4 pro. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Razmisljam o kupnji xbox one S.U kojoj trgovini se najvise isplati uzet ?
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
funky boy kaže...

Imas extreme digital sa Fifom 17 za 2800.

14 godina
odjavljen
Pozdrav. Da li ima neka tema sa gamertagovima pa da se ekipa skuplja na battlefield, nfs itd :D

0 0 hvala 0
16 godina
footballer kaže...
Pozdrav. Da li ima neka tema sa gamertagovima pa da se ekipa skuplja na battlefield, nfs itd :D

Ne znam, ima li na ovom forumu, ali imaš hrpu ljudi pa i naših na www.trueachievements.com.

Ofc, između ostaloga, odlična stranica :)

9 godina
neaktivan
IvanDado kaže...
funky boy kaže...

Imas extreme digital sa Fifom 17 za 2800.

oko 2600 kn 1TB sa Fifom17 sa amazona.de (uračunata poštarina, nema carine ni drugih davanja). ako imaš koga u njemačkoj, onda je poštarina besplatna samo ti onda mora donesti kad dolazi ovamo... ja tako iskorištavam susjeda... a treba pratiti akcije, naročito blizu blagdana jer onda zna biti dodatnih popusta

a i mnogi su imali problema sa extreme digital trgovinom, ja nisam ali treba biti oprezan

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2016 12:35 (dadn).
10 godina
odjavljen
dadn kaže...

oko 2600 kn 1TB sa Fifom17 sa amazona.de (uračunata poštarina, nema carine ni drugih davanja). ako imaš koga u njemačkoj, onda je poštarina besplatna samo ti onda mora donesti kad dolazi ovamo... ja tako iskorištavam susjeda... a treba pratiti akcije, naročito blizu blagdana jer onda zna biti dodatnih popusta

a i mnogi su imali problema sa extreme digital trgovinom, ja nisam ali treba biti oprezan

Nije extreme digital povjerljiva trgovina, ali za konzolu je okay. Sanse da ti se pokvari su jako male. PC komponente nikad ne bi kupovao kod njih doduse upravo zbog tih mogucih problema sa garancijom i sranjima.

14 godina
odjavljen
Xbox One

Upravo sam kupio FIFU 17 i dobio sam 2 day XLive Gold kod, pa ako nekome treba, mogu ga dati (ukoliko netko nema xbox live a htio bi probat ili ako zeli kupit neku igru pa da mu bude jeftinije, pošto gold mislim da daje popust na to). Nemam nikakav poseban uvjet za giveaway, pa eto, ako nekom i ta 2 dana dobro dođu, tu sam :)

2 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xbox One

http://www.itechpost.com/articles/41820/20161015/xbox-one-vs-playstation-4-microsoft-sells-more-units-sony.htm

prodaja XBOX One konzole sve više raste i u zadnja 3 mjeseca premašuje prodaju rivalskog PlayStationa 4. ako se taj trend nastavi (a mogao bi jer tek dolazi doba potrošačkog ludila u studenom i prosincu), XBOX One konzola bi mogla postati broj 1 po prodaji. Dodatne nade MS budi i puštanje u prodaju najavljenog XBOX Scorpio koji je po najavama najjača konzola do sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dadn kaže...

http://www.itechpost.com/articles/41820/20161015/xbox-one-vs-playstation-4-microsoft-sells-more-units-sony.htm

prodaja XBOX One konzole sve više raste i u zadnja 3 mjeseca premašuje prodaju rivalskog PlayStationa 4. ako se taj trend nastavi (a mogao bi jer tek dolazi doba potrošačkog ludila u studenom i prosincu), XBOX One konzola bi mogla postati broj 1 po prodaji. Dodatne nade MS budi i puštanje u prodaju najavljenog XBOX Scorpio koji je po najavama najjača konzola do sada.

Podaci su samo za USA, tj bez ostatka svijeta.

Amerika je tradicionalno najjace xbox trziste pa ako racunas na worldwide prodaju ne vjerujem da je bas takva statistika.

10 godina
odjavljen
Xbox One

Upravo to. Xbox je uvijek bio najpopularniji u USA. Problem je sto puno zemalja nema sluzbenu podrsku. To mi stvarno nije jasno cemu to, mnogo bi vecu zaradu imali. U cemu je problem oko toga? Uvijek me to odbijalo od Xboxa, ali sam kupio 360 kad je bio in i bio je vrh od konzole. Jos da ima sluzbenu podrsku ovdje kod nas, pa da ima domace ekipe i da je to sve nekako jednostavnije mozda bi i nabavio Xbox opet. Ali sad s ovim da skoro sve ekskluzive dolaze na PC mi je totalni promasaj od MS, pogotovo ako uzmemo u obzir kako je vecina los port. Cemu to? Tako da se ipak igra na konzoli? Nije mi jasno.

0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Upravo to. Xbox je uvijek bio najpopularniji u USA. Problem je sto puno zemalja nema sluzbenu podrsku. To mi stvarno nije jasno cemu to, mnogo bi vecu zaradu imali. U cemu je problem oko toga? Uvijek me to odbijalo od Xboxa, ali sam kupio 360 kad je bio in i bio je vrh od konzole. Jos da ima sluzbenu podrsku ovdje kod nas, pa da ima domace ekipe i da je to sve nekako jednostavnije mozda bi i nabavio Xbox opet. Ali sad s ovim da skoro sve ekskluzive dolaze na PC mi je totalni promasaj od MS, pogotovo ako uzmemo u obzir kako je vecina los port. Cemu to? Tako da se ipak igra na konzoli? Nije mi jasno.

Ovo je sada još više izašlo na vidjelo kao veliki minus kod XB. Već neko vrijeme, da bi kupili nešto diretno na storu, morate imati karticu iz regije na kojoj vam je konzola. Nešto nevjerojatno.Konkretno meni je regija US, i sada mi treba kreditna kartica iz US da bi mogao kupovati na storu.

Definitivno MS na štetu najviše, no i svih nas koji živimo u regijama koje nisu podržane.

Da sada kupujem konzolu ovo bi bio jedini razlog zašto bi kupio PS.

Fala bogu na na američkom amazonu prolazi fake adresa i "domaća" kreditna kartica.

10 godina
odjavljen

Velika steta oko toga. Vec jako dugo godina cekam tu podrsku u nadi da ce doc, cak sam mislio da ce se pojavit dolaskom Xbox-a One, ali nista od toga. Mislim da necemo to ni docekat, a ako da, bit ce za 100 god. 

16 godina
I meni to malo smeta, ali nista posebno. Kupujem gift cardove na uk shopovima povoljno pa me nije briga. Doduse, nekidan mi je sin igrajuci na Xbox One kliknio na jedan dlc i kupovina je prosla. U accountu mi je dodan moj paypal racun i uredno mi je naplaceno te je dlc downloadiran.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xbox ima konacno podrsku za .srt titlove tek tolko da se zna..Izasao je VLC player za X1. Isprobajte! :)
Get a life! What? I'm a gamer, I have tons of lives!

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Xbox One

https://edigital.hr/xbox-one/xbox-one-s-1tb-fifa-17-konzola-p452635

Ovo mi dijeluje kao dobar deal i razmisljam si da uzmem, jer sad kad sam prodao PS4 zbog pada cijena ne zelim uzimat ponovno ps4 nekako, treba mi neka promijena. Scorpio sam preljen cekat. Ovo mi dijeluje kao odlican deal. Znam da je extreme digital, ali mislim si da ne bi trebalo biti problema oko konzole. Jel ko uzimao kod njih? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 18:10 (IvanDado).

0 0 hvala 0
16 godina
Xbox One

Uzimao sam kod njih vise stvari pa i nekoliko za Xbox One.

Daleko su mi bili najpovoljniji glede cijena.

Zasad sve radi uredno. Nadam se da nece biti reklamacije :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Xbox One

Rađe daš 60 kn više i uzmeš u Svijetu medija,barem si 100% siguran sa jamstvom ili nedaj Bože povratom u roku 7 dana ako nešto ne valja...

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
Xbox One
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.10.2016 14:58 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Prosli put se je dalo ugrabiti Fallout 4+Season pass, ali su drugi dan izbrisali igru sa racuna.

Bar su mi dali 7 funti refunda kao za dusevne boli :D

Nadam se da opet skinu igru i daju neku lovu i eto vec mogu kupiti neku igru besplatno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice