Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.305.644
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
branezg kaže...
matejura kaže...

bernard jel prodan far cry 3

To rjesavaj u PM .

Zna li netko dali je potrebna neka veca brzina interneta da Live nebi lagga-o . Zna mi se dogodit da uopce ne lagga , a nekad cjeli bozji dan lagga nemogu nista odigrat . Treba napomenut da se spajam bezicno ( imam slim model ) . Pa ako netko zna koji je razlog...

Jesi li probao žicom povezat, čisto da vidiš jeli do toga što je bežično povezan ili do internetske veze

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina

Konačno sam i ja zamjenio PS3 i nabavio si Xbox 360S 4Gb.

Pošto sam totalni n00b što se tiče Xbox-a, imam par pitanja na koje bih trebao odgovore:

1) Ako nadogradim Xbox sa HDD-om da li se mogu korisnički profili sa unutarnje memorije (4GB) iskopirati na taj HDD (profili i dosadašnja postignuća u igrama, tj. da ne moram npr Forzu vozit ispočetka)?

2) Nešto sam čitao da se igre mogu iskopirati na HDD; da li je to istina? I jel mi tada treba disc za pokretanje ili se igra load-a komplet sa HDD-a?

3) Igram Forzu 4 i na Xbox-u imam 2 profila (brati i ja); ako ja kupim onu nadogradnju za Forzu (nove aute, npr. onaj Porsche Pack) da li će moći i brat koristiti taj Pack tj da li će i on imati te aute ili on mora posebno kupovat?

4) Ako ugradim fejkani HDD (ne oriđiđi od MS-a nego WD Scorpio Blue seriju) tj. flash-am ga, ako slučajno neće raditi u Xbox-u da li se može kasnije vratiti na staro i koristiti u laptopu bez problema?

Thnx

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
the chosen one07 kaže...

Pošto sam totalni n00b što se tiče Xbox-a, imam par pitanja na koje bih trebao odgovore:

1) Ako nadogradim Xbox sa HDD-om da li se mogu korisnički profili sa unutarnje memorije (4GB) iskopirati na taj HDD (profili i dosadašnja postignuća u igrama, tj. da ne moram npr Forzu vozit ispočetka)? NE

2) Nešto sam čitao da se igre mogu iskopirati na HDD; da li je to istina? I jel mi tada treba disc za pokretanje ili se igra load-a komplet sa HDD-a? MOGU ALI TREBA DISK

3) Igram Forzu 4 i na Xbox-u imam 2 profila (brati i ja); ako ja kupim onu nadogradnju za Forzu (nove aute, npr. onaj Porsche Pack) da li će moći i brat koristiti taj Pack tj da li će i on imati te aute ili on mora posebno kupovat? MOĆI ĆE

4) Ako ugradim fejkani HDD (ne oriđiđi od MS-a nego WD Scorpio Blue seriju) tj. flash-am ga, ako slučajno neće raditi u Xbox-u da li se može kasnije vratiti na staro i koristiti u laptopu bez problema? DA

Thnx

{#}

❤ ❥ 웃 유 ♋ ☮ ✌ ☏ ☢ ☠ ☤ ☑ ♚ ▲ ♪ ✈ ⌚ ¿ ♥ ❣ ♂ ♀ ⚤ Ⓐ ✍ ✉ ☣ ♲ ⚥ ☒ ♛ ▼ ⚖ ⚑ ⌛ ¡ ღ ☕ ツ ☼ ☁ ❅ ⚛ ✎ © ® ™ ⚜ Σ ✯ ☭ ⚔ 卐 ✞ ℃ ℉ ° ✿ ϟ ☃ ☂ ✄ ¢ € £ ⚓ ∞ ✪ ➳ ☯ ✡ ☪
14 godina

A ako stavim vanjski USB HDD jel mogu njega koristiti umjesto unutarnjeg za spremanje igara, profila i sl.? Jer imam jedan viška od 500GB što je puuno višeod onih koji idu u Xobx ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
the chosen one07 kaže...

A ako stavim vanjski USB HDD jel mogu njega koristiti umjesto unutarnjeg za spremanje igara, profila i sl.? Jer imam jedan viška od 500GB što je puuno višeod onih koji idu u Xobx ;)

na xboxu možeš koristit bilo koju usb memoriju, ali će xbox vidjeti samo 32gb, odnosno 16gb na starijem dashboardu. Sa rgh modifikacijom možeš koristiti bilo koji hdd, od bilo koliko gb i s njega pokretat igre

15 godina
neaktivan

Mogu li ja npr. dobiti bana ako sam kupio rabljenu igru konkretno black ops 2, ako je korisnik prije mene haxo na svojoj konzoli i on dobio ban ili nešto tako slično?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da ne posto se bana po ID-u konzole a ne igre! Inace pribavio mw3 prvi cod koji sam probao na xboxu i mogu reci da mi je bolje iskustvo nego na pc-u a na multiplayeru 10x brze nades igru nego na verziji za pc jedino sto ovu neznam tako dobro igrat jos .-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Mislim da ne posto se bana po ID-u konzole a ne igre! Inace pribavio mw3 prvi cod koji sam probao na xboxu i mogu reci da mi je bolje iskustvo nego na pc-u a na multiplayeru 10x brze nades igru nego na verziji za pc jedino sto ovu neznam tako dobro igrat jos .-)

Same here!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
12 godina
ajdin99 kaže...
the chosen one07 kaže...

1) Ako nadogradim Xbox sa HDD-om da li se mogu korisnički profili sa unutarnje memorije (4GB) iskopirati na taj HDD (profili i dosadašnja postignuća u igrama, tj. da ne moram npr Forzu vozit ispočetka)? NE

2) Nešto sam čitao da se igre mogu iskopirati na HDD; da li je to istina? I jel mi tada treba disc za pokretanje ili se igra load-a komplet sa HDD-a? MOGU ALI TREBA DISK

3) Igram Forzu 4 i na Xbox-u imam 2 profila (brati i ja); ako ja kupim onu nadogradnju za Forzu (nove aute, npr. onaj Porsche Pack) da li će moći i brat koristiti taj Pack tj da li će i on imati te aute ili on mora posebno kupovat? MOĆI ĆE

4) Ako ugradim fejkani HDD (ne oriđiđi od MS-a nego WD Scorpio Blue seriju) tj. flash-am ga, ako slučajno neće raditi u Xbox-u da li se može kasnije vratiti na staro i koristiti u laptopu bez problema? DA

Thnx

{#}

ovo prvo se moze ;) prvojereno

15 godina
neaktivan

da li se isplati kupovati sad xbox ili da cekam novu konzolu xbox 720 al mislim da ce bit preskupa. pa da cujem vase misljenje

0 0 hvala 0
13 godina

zzz... Do nedavno sam se normalno spajao na xbl, i juce navece pokusam se spojiti i ono radi onaj test i ok cekam pogledam i ono trazi me da napravim UPADATE kako mi mogao nastaviti provijeru i spajanje na XBL :/ a konzola je modificirana ... pa sada neznam sta da radim ? ako napravim upadate dali ce mi zeznuti modifikaciju? Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo i ja upa u xbox slim :)

ima prije arcade , elite ... nema toga boga sta sam ja sa njim dvoicom radija :) 

sad sam noob zesci, dal mogu moddat ovog svog tj slim-a ? ako mogu , kako ? ima li neki tut na forumu ? :)

unaprid zahvaljujem

Wei Shen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dali postoji modifikacija sa dual Nand-om ili nesto da mogu imati original firmware i modificiran na jednoj konzoli i da mogu prebacivat izmedu njih! Znaci hocu original i live na original firmware sam a kad hocu piratice i sve blagodati moddanog onda samo prebacim na njega!?

13 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Dali postoji modifikacija sa dual Nand-om ili nesto da mogu imati original firmware i modificiran na jednoj konzoli i da mogu prebacivat izmedu njih! Znaci hocu original i live na original firmware sam a kad hocu piratice i sve blagodati moddanog onda samo prebacim na njega!?

isto to i meni triba

Wei Shen
15 godina
neaktivan

Ja bi reko da ne. Bilo bi odlično da to postoji, ali to još nisam čuo. Možda sam u krivu, makar sumnjam.

Jednostavno kupiš još jednu rabljenu konzolu. Da se naći jeftinih. Nadam se da to nije jedino rješenje. 

EDIT: Postoji, ali je skupa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 15:17 (Bernard Huky Hux).
14 godina
CroVandal kaže...

Da, postoji, nemogu pronać točno ime, ali pitaj nekoga tko radi RGH i znat će ti odgovorit. Dual nand je skuplji od običnog RGH-a, a neznam koliko je sigurno

EDIT:malo sam potražio, ime je Xecuter Demon

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 15:06 (Ivan_hacker).
15 godina

....

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 16:07 (Wontay).

0 0 hvala 0
14 godina
15 godina

ma skroz, piknuo pitanja i odgovore , al fulao konzolu

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 16:08 (Wontay).

0 0 hvala 0
13 godina

Koja ploca moze bit na Xbox.u ako je kupljen prije 9mj. Jel moguc RROD ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Odzada na naljepnici imaš MFR Date. Na ovoj stranici unesi MFR Date u zato određene polje i pokreni pretragu. Pod board vidiš svoju verziju ploče. Jasper(elite i novije arcade konzole), trinity, vallhala i corona su sigurni(ako imaš slima siguran si), a xenon, zephyr, opus, falcon(stariji modeli, do polovine 2009.) imaju probleme s RROD-om

15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 9:06 (buterino).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali postoji neki mod da mogu igrat piratske igre, ali SP naravno i nebi bio spojen na internet, al da mi ne banaju, ali kad se spojim na internet bi gro MP, ali original igre, znaci ko da nemam mod, dali je to ikako moguce, znaci da mogu igrat piratske SP igre i da me ne banaju, alk kad hocu na live da mogu, i naravno, nebi sa piratskim iso na MP nego sa original igrama, zanci da mi bude sve isto ko i da nemam nikakav mod kad sam spojen na inernetu, a kad hocu piratske i to, oda se maknem sa live-a valjda ste me razumjeli sta hocu rec, molimk vas da mi pomognete, unaprijed hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 18:48 (Rollang).

0 0 hvala 0
13 godina

Kada se spoje Xbox i Xbox moze da se igra lana isto kao i sa pc-om... pa dali je ikako moguce da se spoje PC i xbox pa da se igra lana  ? neki program na pc staviti ili nesta da prepozna kao svoju igru ili te portove kako to vec ide? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:06 (razermario).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne!

13 godina
Ivan_hacker kaže...
SimeKZ kaže...

Odzada na naljepnici imaš MFR Date. Na ovoj stranici unesi MFR Date u zato određene polje i pokreni pretragu. Pod board vidiš svoju verziju ploče. Jasper(elite i novije arcade konzole), trinity, vallhala i corona su sigurni(ako imaš slima siguran si), a xenon, zephyr, opus, falcon(stariji modeli, do polovine 2009.) imaju probleme s RROD-om

Soma kuna za konzolu nije puno ? + sve ostalo i BF3 i Most Wanted ? 

15 godina
Nasao sam ali da skupa je demon chip je 60$ i coolruner 3 isto tako negdje skupa izade 130$ + carina ako zapne + jos instalacija i penje se skoro do iznosa konzole! Treba cekat da izade novi xbox pa ce onda cijena pasti valjda!
13 godina

Imam Modificiran xbox... I sada me trazi da napravim upadate kako bi se spoio na XBL ... i sta sada ako napravim upadate dali e me ban ili dali ce mi maknuti modifikaciju :S ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroVandal kaže...
Nasao sam ali da skupa je demon chip je 60$ i coolruner 3 isto tako negdje skupa izade 130$ + carina ako zapne + jos instalacija i penje se skoro do iznosa konzole! Treba cekat da izade novi xbox pa ce onda cijena pasti valjda!

A zašto jednostavno ne platiš nekome tko to profesionalno radi, sigurno će uradit profesionalnije od tebe, a ima i popust kad više čipova uzima. Kad izađe novi xbox, neće ga odmah probit, trebat će neko vrijeme da se probije zaštita, a ti osta bez pirata

razermario kaže...

Imam Modificiran xbox... I sada me trazi da napravim upadate kako bi se spoio na XBL ... i sta sada ako napravim upadate dali e me ban ili dali ce mi maknuti modifikaciju :S ?

Koji dashboard imaš?Na koji se pokušava updatat? Koji LT firmware imaš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 9:47 (Ivan_hacker).
16 godina
CroVandal kaže...

Ja sam si sam radio RGH. Doduše samo s coolrunnerom jer sam ban sa XBL dobio davno. Moraš imati spretnosti s lemilicom da bi to napravio kako treba, i naravno slijediti upute. Ali ak ne znaš sa lemilcom vrlo vjerojatno da češ uništit xbox. Forumi su prepuni slika uništenih matičnih ploča sa neiskusnim lemljenjem.

A što se tiče carine, ja sam naručivo nand-x i coolrunner iz UK i sve mi uredno došlo nikakvu carinu naplatili nisu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice