Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.304.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ako netko treba, imam jedan Microsoft Xbox Live Gold Subscription Card - od 12 mjeseci viska za prodaju, molim pm zainteresirani

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja imam x360 igre, koje bi prodao. Tema za to je mrtva, pa ako nekoga interesira far cry 3, la noire complete edition i RDR GOTY. neka me PM-a. da mu pošaljem link u inbox.

Da ne otvaram sad 4 nove teme, tj ni ne mogu ih otvoriti. Samo jednu bi mogao :(

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel se mogu gledat nekako skinuti filmovi visoke kvalitete (1080p) na xbox...jel se moze prebacit nekako s usbom...i jel iko korsiti windows media center na xbox...koje formate to sve podrzava?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Lockerzboy kaže...

jel se mogu gledat nekako skinuti filmovi visoke kvalitete (1080p) na xbox...jel se moze prebacit nekako s usbom...i jel iko korsiti windows media center na xbox...koje formate to sve podrzava?

toplo ti preporucam da streamas sa kompa uz pomoc ps3mediaservera (to je samo ime radi na xboxu,televizorima i jos sa svim i svacim)

15 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Lockerzboy kaže...

toplo ti preporucam da streamas sa kompa uz pomoc ps3mediaservera (to je samo ime radi na xboxu,televizorima i jos sa svim i svacim)

jel mozes samo objasnit ukratko kako to radi ako nije problem...skinuo sam to na pc..i sta sad

13 godina
odjavljen
Lockerzboy kaže...
Arnold Layne kaže...
Lockerzboy kaže...

jel mozes samo objasnit ukratko kako to radi ako nije problem...skinuo sam to na pc..i sta sad

na program namjestis folder koji hoces da xbox vidi ,a za samo podesavanje unutar xbox-a neka ti pomogne netko drugi
uglavnom nemas kaj puno vise manje radi out of the box
na xboxu bi trebal samo ukljucit medi server mogucnost

I preko toga ti radi hrpa formata (audio i video)

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 20:24 (Arnold Layne).
15 godina

Samo odes na video player u xbox-u i tamo dolje bi ti trebalo biti ps3media server i folderi koje si odabrao! radi savrseno i mislim da je jedini nacin da imas titlove preko xboxa naravno moraju biti u istom folderu i isto se zvati onda sljaka!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

imam malih problema...naci kad ocu pokrenut film neki ili nema zvuka ili nema prijevoda...a nekad kad ima zvuka jako steka...i proso sam kroz sve one trancodove...?

0 0 hvala 0
15 godina
Otvoris transcode folder i tamo mencoder i naziv filma pa bi trebalo raditi jedino ako ti je wifi veza opterecena ce stekat! Ja jucer nikako titlove staviti na jedan film a na svim drugima radi normalno!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Jel me mogu bannat ako sam xboxom spojen na live, ali ne igram nista? 

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
14 godina
sk0ls kaže...

Ne, mogu te banat samo zbog cheatanja i/ili igranja piratskih igara

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
sk0ls kaže...

a dali oni mogu vidjet dal je igrica piratska u xboxu? naprimjer da igram singleplayer black ops 2, al ne igram online 

14 godina
sk0ls kaže...
Ivan_hacker kaže...
sk0ls kaže...

a dali oni mogu vidjet dal je igrica piratska u xboxu? naprimjer da igram singleplayer black ops 2, al ne igram online

Ako su igre pravilno spržene(burner max/burner max payload pržilica+abgx+verbatim diskovi), ne mogu, ali uvijek postoji šansa

14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
sk0ls kaže...
Ivan_hacker kaže...
sk0ls kaže...

Ako su igre pravilno spržene(burner max/burner max payload pržilica+abgx+verbatim diskovi), ne mogu, ali uvijek postoji šansa

imam liteon ihas pržilicu koju sam narucio preko ebaya i stalno provucem igricu kroz abgx i koristim verbatim diskove, ali da, uvijek postoji šansa tako da ipak necu riskirati :)

14 godina
Ako mene nisu banali, ne znači nužno da će i tebe. Sad slobodno igraj, ne igraj igre prije nego što službeno izađu, a kad/ako te banaju sa livea uradi RGH
16 godina
odjavljen

ima di kod nas kupit wireless recevier ali za PC? ako sam dobro shvatio kontroler bi trebao normalno raditi na PC-u?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
Ako mene nisu banali, ne znači nužno da će i tebe. Sad slobodno igraj, ne igraj igre prije nego što službeno izađu, a kad/ako te banaju sa livea uradi RGH

Ma RGH mi je malo preskupi...a ovako si ga inace sam modificiram.

12 godina
neaktivan

pozdrav gameri,evo imam jedno pitnje,frend je uzo 360 slim 250gb novi iz trgovine,ja posjedujem prvi model 360 i svake godine dizem modifikaciju za stotinjak kuna,sad me zanima koliko ce njega izaci ta modifikacija posto citam da svi slim modeli koji su napravljeni u 2012 mogu se dignut ali je cijena oko 900 kuna sto je jako puno,pa me zanima ako netko zna ili je imo isti problem da pomogne,hvala svima na odgovorima poz.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ima di kod nas kupit wireless recevier ali za PC? ako sam dobro shvatio kontroler bi trebao normalno raditi na PC-u?

Imam ja taj receiver, iz nekog razloga mi ne radi sa onim Xbox joystickom... Ako hoćeš, mogu ti poslati, ti samo poštarinu plati {#}

The world is your playground.
16 godina
odjavljen

je originalni?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

Da, dobio sam ga uz taj Xbox wireless kontroler za PC. Samo što sam taj bio prodao prije nego sam dobio Xbox, i sad mi ne radi s ovim od Xboxa.

14 godina
Medikus kaže...

Da, dobio sam ga uz taj Xbox wireless kontroler za PC. Samo što sam taj bio prodao prije nego sam dobio Xbox, i sad mi ne radi s ovim od Xboxa.

Jesi li ga sinkronizirao? Pritisni na receiveru tipku sync, i na kontroleru tipku sync, kod L1/2 tipke

13 godina
neaktivan

Radi kao urica, nisam ni znao da to treba napraviti {#}

16 godina
odjavljen
Medikus kaže...

Radi kao urica, nisam ni znao da to treba napraviti {#}

lol, onda očeš prodat?

14 godina
Osta skank bez receivera, trebao sam šutit ;)
16 godina
odjavljen

hehehe, ipak ne. i dalje stoji ponuda ali mi još samo mora reć cijenu. 

13 godina

Pozz... ovako htio sam da sa USB sticka prebacim neke slike glazbu i tako to na Xbox... ili sa pca na xbox.... nije bitno pa me zanima dali je to moguce ? I kako ? Hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
razermario kaže...

Pozz... ovako htio sam da sa USB sticka prebacim neke slike glazbu i tako to na Xbox... ili sa pca na xbox.... nije bitno pa me zanima dali je to moguce ? I kako ? Hvala!!

Slike mislim da mozes sa USB-a , a za glazbu neznam . Ja osobno glazbu prebacujem sa Cd-a , ali moras ga sprzit kao Audio cd...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
12 godina
neaktivan

bernard jel prodan far cry 3

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
matejura kaže...

bernard jel prodan far cry 3

To rjesavaj u PM .

Zna li netko dali je potrebna neka veca brzina interneta da Live nebi lagga-o . Zna mi se dogodit da uopce ne lagga , a nekad cjeli bozji dan lagga nemogu nista odigrat . Treba napomenut da se spajam bezicno ( imam slim model ) . Pa ako netko zna koji je razlog...

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice