Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.285.708
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
underdog kaže...

Pozdrav!

Evo nedavno sam dobio xbox360, nije moddan niti čipiran niti se ne planiram s tim zezati.

Uglavnom, zanima me gdje kupujete igre? Postoje li povoljnije stranice od game.co.uk i zavvi a da šalju u Hrvatsku?

pogledaj na ebayu ili na nasem njuskalu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)

Novi sam ovdje i to

Ovako, može par savjeta što se tiče XBOX 360

Skupio sam nešto para i namjeravam ga uzeti, možda ću neki polovan vjerovatno

Znači XBOX 360 slim 4gb modificiran na LT 3.0 sa 10-tak igrica i svom opremom, 1500 kn ?

Da li je to previše i da li bi mi savjetovali da ga uzmem? I da li je velika razlika izmedu ovog i onog od 250 GB recimo, znači oko igranja s ovim od 4gb bi se valjda samo moglo preko play disca a ne preko hdd osim ako ne ugradim neki?

Novi sam oko XBOX konzola pa možete me malo uvest u to i pojasniti mi

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 0:30 (KikiIM).
13 godina

Nema med od toga 4gb, uzimaju 250gb da se naci modificiran za te novce na njuskalu bez problema. Svaku igru svejedno moras instalirat na hdd...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ahaaa, a zasto je moram instalirat na hdd?

Npr maloprije sam slučajno naletio na to da iz Rockstara savjetuju da se GTA V ne instalira na HDD nego se igra izravno sa disca radi bolje grafike

Znači bilo bi idealno naći XBOX 360 Slim 250gb modificiran na LT 3.0 ?

Kiki
15 godina

Bilo bi idealno, nemoras instalirati svaku igru, ako je LT Ultimate neka te nebuni...

11 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-slim-oglas-10689784

Evo recimo ovaj XBOX 360 kakav je, 4GB je nije navadeno u oglasu.. Da li bi ga se isplatilo uzeti i koja je prednost što ima zadnju modifikaciju LT 3.0 ? 

Sviđa mi se što se uz njega dobije par igrica, GTA V zbog kojeg najviše i uzimam XBOX.. Inace trazim samo XBOX po Splitsko-dalmatinskoj da ga osobno preuzmem

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 12:17 (KikiIM).
15 godina

Bitno da uzmes slim ako uzmes 4gb onda moras imat usb stick od 16gb ili vise da mozes igrat gta V posto se mora jedan DVD instalirati na konzolu! Gledaj da je LT 3.0 ili  LT Ultimate modifikacija da mozes igrati najnovije igre...naravno mozes i RGH modifikaciju ali onda nemozes ici na xbox live!

11 godina
neaktivan

Ahaa, hvala na odgovorima:) Ove novije malo konzole kao slim nemaju nikakvih problema sa pregrijavanjem i slično?

Znači LT 3.0 modifikacija je dobra i može vrtit sve nove naslove, samo cu jos pokusat naci neku modanu al od 250 gb

Kiki
15 godina

Tako je nema problema nikakvih ja imam vec 2 godine i laser cita sve normalno a sa pregrijavanjem nikad problema!

11 godina
neaktivan

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-konzola-250-gb-slim-dalmacija-oglas-8722935

Recimo ovaj oglas, čini mi se dosta povoljno,, Slim 250gb i jos se dobije GTA V - pise kao samo play disc, sto to znaci mozete pojasniti? 

1350kn

Samo ova nije modificirana pa ne znam koje su tu prednosti a koje mane, mana naravno ne može piratske igre vrtit 

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 13:36 (KikiIM).
14 godina
neaktivan

najbolje bi ti bilo nac 250 gb sa rgh modifikacijom, to je nesto najbolje ikad napravljeno, samo stavis igru na hdd i peglas {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ahaa, a to bi bilo jako dobro..

A kakva je ova LT+3 modifikacija?? Kako se s njom igra? Jer u Splitsko-dalmatinskoj ne mogu naci nijednu sa tom RGH

Evo sad sam se cuo sa likom iz Solina i dogovorili smo se okvirno, 500kn i moj LG Optimus L7 za XBOX 360 SLIM 4GB sa LT+3 modifikacijom, svom opremom i igricama medu kojima je uz ostale i GTA V,, 

Posto je samo 4GB namjeravao sam kad ga nabavim jos neki veci USB kupiti i na njega spremati i instalirati

Da li bi to moglo i da li bi mi se isplatilo ??? {#}

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 15:18 (KikiIM).
14 godina
neaktivan

pa ako kupujes sa lt, onda nema smisla kupovat veci usb jer igras sa dvda, na rgh samo stavis hdd u xbox i igras sa njega

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ahaa tako, oke hvala nisam znao to..

Nego jel bi dobro prošao s tim, 500kn i mobitel za xbox

Kiki
15 godina

Koji mobitel?

Po meni je bolje rješenje RGH, nemaš problema sa prženjem DVD-a, laserom itd. Kupiš bilo koji 250GB HDD (možeš i više) i na njega nabacaš igre. Sa trenutno dostupnim čipovima (TX Slim Proto v2, Squirt 2.0) ionako praktički ni nema produljenog bootanja.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

LG Optimus L7 

A dobro možda bi i bilo najbolje riješenje al nema po Dalmaciji takvih, il nije modana ili LT 3.0 

Šta fali ovoj LT+3 modifikaciji, jer lik sto sam se s njim dogovorio je vise manje blizu pa sam mislio tog uzet

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:21 (KikiIM).
11 godina
neaktivan

Znači on meni XBOX 360 SLIM 4GB sa svim pripadajućim kablovima, modana na LT 3.0 i jos igrica među kojima je i GTA V kojeg su najvise i igrat

A ja njemu LG OPTIMUS L7 i 500kn

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:11 (KikiIM).
11 godina
neaktivan

Da li bi dobro prošao ako uzmem ovo ?? I kakva je ova LT+3 modifikacija i je li neki problem to sto bi se trebalo priko cd-ova igrat ne preko hdd, i jel bas izrazeno to trosenje lasera ??

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:21 (KikiIM).
15 godina

RGH Modifikacija = moze igrat direktno sa HDD-a usb-a bez przenja ali nemozes na xbox live igrat multiplayer niti koristiti tu uslugu

LT 3.0= Igra se sa kopiranog DVD-a konzola se ponasa kao da nije modificirana jedino sto mozes pokrenuti "jogurt" igre te ici na xbox live i igrati multiplayer...za snimanje igara ti je potrebna odredena przilica i Verbatim DVD dl +r medij ili backup igre nabavis sa njuskala ...

Usb od najmanje 16gb ti treba za GTA V posto MORAS instalirati tako je igra napravljena a ima jos takvih igara recimo battlefield 4 i need for speed rivals nece raditi bez hardiska u xboxu pa cak niti usb fora nepali... ali 98% igara mozes igrati direkt sa dvd-a...naknadno mozes uvjek kupiti hdd i staviti u konzolu.

Ona konzola je ok ponuda ako su igre koje dobijes original ako su kopije onda probaj jos malo spustiti cijenu pa za razliku ubodes hdd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.2.2014 21:30 (CroVandal).
11 godina
neaktivan

Hvala puno na odgovorima, polako ulazim u svijet XBOX-a {#}

Uzet cu ovaj pa sta bilo da bilo, blizu mi je,, Naknadno jos hdd..

Nego sta se stvarno kod LT+3 moze igrat online s piratskim igrama??

Kiki
15 godina

Moze samo MORA biti Verbatim medij i ispravno snimljeno tako da je manja mogucnost od bana, iako uvjek postoji i ako te banaju mozes SP i dalje igrat naravno!

11 godina
neaktivan

I like it {#}

Nego opcenito sto mislite o XBOXU 360 SLIM 4GB modificiranom na LT+3 ??

Da li je dobra i vrijedi tog novca, da li ima problema nekih i to, ako mozete ovako iz iskustva samo 

Kiki
14 godina
neaktivan

gledaj, ja sam svoj kupija sa lt modifikacijom, ne kazem da je lose, drugi se ne zale, ali ja sam odma pocea imati probleme s njom. prvo je pocea izbacivati unrecognized disc, i nakon toga unreadable, drza sam ga tako godinu dana i nisan moga izdrzat vise i da sam tih 500 kn za rgh i imam osjecaj ka da imam novu konzolu, to je jedino sta ti mogu rec

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
15 godina

Ako ti je bitan XBox Live, onda ostani na LT-u, inače ja uvijek ljudima preporučim RGH (400 kuna kod mene) - nije zbog zarade, kad računam trošak čipa, vrijeme potrošeno i muku, bolje mi je raditi LT, nego zato što nemaš brige sa DVD-ima i laserom koji s vremenom slabi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Evo iz Zadra jedan lik prodaje XBOX 360 SLIM 4GB I 5 igrica koristen par puta za samo 800 kuna !!

Kupljen u SAD-u ali ima europsko napajanje, mislim da nema modifikaciju al opet ne bi ga bilo loše uzet

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 13:20 (KikiIM).
15 godina
KikiIM kaže...

Evo iz Zadra jedan lik prodaje XBOX 360 SLIM 4GB I 5 igrica koristen par puta za samo 800 kuna !!

Kupljen u SAD-u ali ima europsko napajanje, mislim da nema modifikaciju al opet ne bi ga bilo loše uzet

Uzmi tu iz zadra, jako je dobra ponuda pa pošalji konzolu blagusu u zagreb da ti složi rgh. za par mjeseci kad uštediš novce, uzmi i 500gb hdd i bit ćeš miran par godina.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 13:59 (Lisac1606).
11 godina
neaktivan

Stvarno odlična ponuda i uzet cu vjerovatno,, Nego u Splitu gdje se ima radit modifikacija i koliko otprilike kosta??

Lik uz gotovo pa novi XBOX 360 SLIM 4GB malo koristen daje i 5 originalnih igrica ,, Call of Duty Ghosts, Halo4, Bioshock 2, Dead Space 2, Call of Dutty Modern Warfare 2

Zvuči i izgleda predobro, sve za 800 kuna

Kiki
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 15:03 (KikiIM).
14 godina
neaktivan

a di se tebi tako zuri? ja nisan nigdi u splitu nasa za rgh, a lt imas u crasha, za rgh san sla u zg

http://www.njuskalo.hr/xbox/xbox-360-4gb-aaa-naslovi-povoljno-oglas-9743049

zasto recimo ne pogledas ovo? 800 kn zasebno konzola, recimo da ti ostane jos 1000 kn i to ti je dovoljno za rgh i eksterni hdd od 500 gb

Som la gent blaugrana
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 16:06 (rookica19).

0 0 hvala 0
15 godina

E ima jedna fora s tom američkom konzolom - imalo jači naslovi (NFS, CoD,...) imaju region lock pa PAL verzija neće raditi na američkoj NTSC konzoli. To ti ja mogu riješiti sa RGH pa će raditi sve ili da ju modificiraš sa LT pa pržiš NTSC verzije igri. Pitanje je i koji je datum proizvodnje, ako je nakon 8/2011 onda ti se više isplati RGH jer te LT modifikacija zbog zamjenske ploče dođe isto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.2.2014 20:49 (blagus).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima , imam phat xbox360 jasper 512MB , gore je lt 3.0+ ,verzija dasha je 16203.

Razmisljam staviti jtag , i to u potpunosti sam. Imam dobru lemilicu i iskustva u lemljenju. Prije nego se upustim u cijeli postupak ,zanima me par stvari:

-koji postupak za moju konzolu je moguc?RGH, R-JTAG?

-od kuda da narucim kit za jtag, tj sta mi sve treba da bi cijeli posao sam obavio.

Zahvaljujem na odgovorima

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice